BMW X1 xDrive25e AT Plug-in Hybrid 4×4

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE

BMW X1 xDrive25e Hybrid 4×4

BMW X1 xDrive25e AT Plug-in Hybrid 4×4 reprezintă combinația perfectă între agilitate și eficiență, oferind un stil de viață activ fără compromisuri pe planul mediului. Cu o autonomie de până la 57 km în modul electric, această variantă hibridă plug-in dispune de tehnologie avansată și un interior luxos, echipat cu piele ‘Dakota’ și ornamente din aluminiu Hexagon.

5.000 Km
Roti vara

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:

BMW X1 xDrive25e Hybrid 4×4

BMW X1 xDrive25e AT Plug-in Hybrid 4×4 reprezintă combinația perfectă între agilitate și eficiență, oferind un stil de viață activ fără compromisuri pe planul mediului. Cu o autonomie de până la 57 km în modul electric, această variantă hibridă plug-in dispune de tehnologie avansată și un interior luxos, echipat cu piele ‘Dakota’ și ornamente din aluminiu Hexagon.

5.000 Km
Roti vara

BMW X1 xDrive25e Plug-in Hibrid 4×4

220 hp

BMW X1 xDrive25e AT Plug-in Hybrid 4×4 este o veritabilă demonstrație de forță și eleganță în segmentul SUV-urilor compacte premium, oferind o combinație unică de versatilitate, performanță și eficiență. Detaliile sale sunt minuțios concepute pentru a răspunde nevoilor celor mai exigente:

 • Performanță și Eficiență: Motorul electric eficient, împreună cu celulele de baterie litiu de ultimă generație, permite deplasări locale complet fără emisii, având o autonomie electrică impresionantă de până la 57 km. Această tehnologie avansată asigură un consum redus de combustibil și emisii minime, făcând din X1 xDrive25e alegerea ideală pentru cei conștienți de impactul asupra mediului.
 • Confort și Lux: Interiorul este definit de pielea 'Dakota' cu perforații și accente în nuanțe de negru/albastru, creând un spațiu primitor și sofisticat. Scaunele sport pentru șofer și pasagerul din față, împreună cu suportul lombar și încălzirea acestora, oferă confort suprem în timpul călătoriilor.
 • Tehnologie Avansată: Dotările standard includ transmisia Steptronic, indicatorul de presiune a pneurilor, kitul de reparație pentru pneuri, controlul performanței, protecția acustică pentru pietoni, climatizare automată și multe alte facilități care asigură o experiență de conducere plăcută și sigură.
 • Design Exterior și Interior: Cu o caroserie în culoarea Black Sapphire metallic și jante din aliaj ușor M de 18 inch, X1 xDrive25e impresionează la prima vedere. Detaliile exterioare, cum ar fi pachetul aerodinamic M și șinele de acoperiș BMW Individual high-gloss Shadow Line, accentuează aspectul dinamic și sportiv.
 • Siguranță și Conectivitate: Sistemul de asistență la parcare, controlul automat al portbagajului, farurile cu LED și sistemul de navigație ConnectedDrive sunt doar câteva dintre caracteristicile care asigură siguranța și confortul pasagerilor. Serviciile eDrive și opțiunile de conectivitate extind experiența BMW, oferind acces la o gamă largă de servicii digitale.
 • Opțiuni Personalizate: Pachetul opțional include suport lombar pentru șofer și pasagerul din față, dezactivarea airbagului pasagerului din față, lumini ambientale și multe alte dotări care permit personalizarea completă a experienței de conducere.

BMW X1 xDrive25e AT Plug-in Hybrid 4×4 redefinește standardele pentru SUV-urile compacte premium, oferind o simbioză perfectă între performanță sportivă și responsabilitate ecologică.

0:00
0:00

4x4 plug-in hibrid

5000 Km

Colour and upholstery

475 Black Sapphire metallic

PDN4 Leather 'Dakota' with perforations Black/Blue highlight

Standard equipment

205 Steptronic transmission

249 Multifunction for steering wheel 2PA Locking wheel bolts

2VB Tyre Pressure Indicator

2VC Tyre repair kit

2VG Performance Control

423 Floor mats in velour

428 Warning triangle

473 Armrest front

493 Storage compartment package

4U9 Acoustic protection for pedestrians

534 Automatic air conditioning

654 DAB tuner

6AC Emergency Call

6AE Teleservices

6AG eDrive Services

6AK ConnectedDrive Services

Z1 P Charging cable 1-phase

Optional equipment

488 Lumbar support for driver and front passenger

494 Seat heating for driver and front passenger

5DA Front passenger airbag deactivation

1 RZ 18" M light alloy wheels Double-Spoke style

316 Automatic operation of tailgate

3MC BMW Individual roof rails high-gloss Shadow Line

481 Sport seats for driver and front passenger

4WF Interior trim finishers Alu Hexagon with highlight trim finisher Blue matt

502 Headlight washer system

507 Park Distance Control (PDC) rear

544 Cruise control with braking function

563 Lights package

5A1 LED fog lights

5A2 LED headlights

710 M Leather steering wheel

715 M Aerodynamics package

760 BMW Individual high-gloss Shadow Line

775 BMW Individual headliner anthracite
Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!