Cum Comand ?

Instrucțiuni comandă produse website structuri-fotovoltaice.ro

 1. Clic pe meniul SHOP
 2. Căutați produsele dorite. Acestea se pot gasi prin cautare in funcție de categorii. 
 3. Dupa ce identificați produsul dorit și sunteti de acord cu specificațiile acestuia apasați pe tasta ADAUGA IN COS. Acest lucru se poate realiza din pagina produsului sau din paginile de prezentare a produselor inșiruite. O să fiți atenționați referitor la existența produsului/produselor in coșul de cumpăraturi. În acest moment se poate sa continuați vizualizările prin magazin sau sa treceți la cumpărarea produsului/produselor din coș.
 4. Accesați coșul de cumpărături prin clic pe cosul de cumpărături ce se poate vizualiza în orice pagină in dreapta sus.
 5. În coșul de cumpăraturi dacă modificați cantitatea sau adaugati un cupon de reduceri va rugam sa apasați pe ACTUALIZAȚI COS
 6. Dacă cosul este conform așteptărilor și nu doriți alte produse, accesorii sau informații se poate să apăsați pe butonul CONTINUĂ după care se deschide pagina cu detalii de facturare.
 7. Completați datele dvs. in Detalii de Facturare. Dacă doriți factura să se emita pentru o persoana juridică, va rugam să completati firma si codul de TVA.
 8. În zona din dreapta (la Detalii Facturare) o sa identificați produsul comandat și prețul acestuia. În această zona aveti descris termeni si conditii cu care trebuie sa fiti de acord și sa bifati casuta aferentă.
 9. PLASAȚI COMANDA este urmatorul buton ce trebuia sa-l apăsați.
 10. După plasare comanda în pagina o sa identificati detaliile de plată. În același timp o să primiți pe adresa de email, completată anterior, acceptarea comenzii și datele de plată.
 11. În acest moment toate produsele se pot achiziționa numai prin plată cu ORDIN DE PLATĂ pe bază de Factură proformă si Detalii Comandă.

Produse Complexe:

Datorită faptului că majoritatea produselor comercializate sunt complexe acestea se produc la comandă, vă rugăm sa fiți atenți la termenul de livrare descris în pagina fiecărui produs. Termenul de livrare catre curier este calculat în funcție de compexitatea produsului si termenul necesar pentru a fi realizat. Produsele intră în procesul de producție numai după încasarea contravalorii acestora.