Declarație de declinare a responsabilității

Această declarație de declinare a responsabilității va reglementa folosirea site-ului nostru.

Folosind site-ul nostru, acceptați în întregime acest disclaimer; în consecință, dacă nu sunteți de acord cu această clauză de declinare a responsabilității sau cu orice parte a acestei clauze de declinare a răspunderii, nu trebuie să utilizați site-ul nostru.

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că siteul nostru https://structuri-fotovoltaice.ro conține întotdeauna informații exacte și actualizate. Cu toate acestea, este posibil ca informațiile să fie incomplete, incorecte sau neactualizate.

Publicatia online structuri-fotovoltaice.ro poate contine comentarii ale utilizatorilor si aceasta nu raspunde pentru comentarii acestor daca prin acestea leazeaza in orice fel o persoana sau institutie sau orice alta entitate. Avertizam cititorii si utilizatorii acestui site structuri-fotovoltaice.ro ca raspunderea proprietarului acestei pagini web pentru comentariile/opiniile utilizatorilor este nula. Comentariile postate nu apartin proprietarului acestei pagini, ci tertilor, asupra carora proprietarul paginii web nu poate sa exercite un control si o cenzura asupra tuturor acestor comentarii ale utilizatorilor.

Puteți:

(a) vizualizați paginile de pe site-ul nostru într-un browser web;

(b) descărcați pagini de pe site-ul nostru pentru a cache într-un browser web; și

(c) tipăriți paginile de pe site-ul nostru

sub rezerva celorlalte prevederi ale acestei clauze de excludere

Orice decizie a dvs. bazată pe informațiile de pe site-uri este luată pe propria dvs. răspundere.

Sub rezerva dispozițiilor exprese ale acestei clauze de declinare a responsabilității:

(a) împreună cu licențiați, deținem și controlam toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe site-ul nostru și materialul de pe site-ul nostru; și

(b) toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală de pe site-ul nostru și materialele de pe site-ul nostru sunt rezervate.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. în legătură cu orice pierderi apărute din orice eveniment sau evenimente care nu se află sub controlul nostru rezonabil.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. în ceea ce privește orice pierderi în afaceri, inclusiv (fără limitare) pierderea sau deteriorarea profiturilor, veniturilor, veniturilor, utilizării, producției, economiilor anticipate, , contracte, oportunități comerciale sau bunăvoință.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. în ceea ce privește orice pierdere sau corupere a unor date, baze de date sau software.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. în legătură cu niciun fel de sau pierderi sau daune morale.

Acceptați că avem un interes în limitarea răspunderii personale a angajaților noștri și, având în vedere acest interes, recunoașteți că suntem o entitate cu răspundere limitată; sunteți de acord că nu veți aduce nici o cerere personal împotriva angajaților noștri cu privire la orice pierderi pe care le suferiți în legătură cu site-ul web sau cu această precizare.

Compania Rufy Roof Engineering SRL nu-și asumă nici o răspundere pentru niciun fel de pierderi sau pagube rezultate din utilizarea site-urilor sau a informațiilor disponibile pe site-uri proprii.

De asemenea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul site-ului unei terțe părți pe care îl puteți accesa de pe site-ul nostru (prin link-uri).

Această declarație de declinare a responsabilității este emisă și trebuie interpretată în conformitate cu legea din Romania.

RUFY ROOF ENGINEERING SRL

Floreasca Cube – Business Center

Calea Floreasca Nr. 169, Corp X, Et.1, Birou 14B, Sector 1

RO-014459 București, România

TVA : RO 27631607


+40726 676 633

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!