Livrare marfa

Livrarea marfurilor comandate se realizează cu ajutorul curierilor sau a mijloacelor proprii de transport. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si facem eforturi sa fie cat mai profesionale sa corespunda cu produsele, dar pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea este posibil a prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Costurile de livrare a marfurilor, cu greutate sub 10 kg, pe teritoriul României, pentru orașe, în zonele cu acces auto, sunt gratuite. Anumite produse cu greutate mai mare de 10 kg au transport gratuit in limita a 100 km fata de Bucuresti. Pentru diferenta de transport va informam in urma comenzii asupra costurilor suplimentare.

Pentru zonele greu accesibile, în afara rețelelor de curierat și în afara orașelor cumpărătorii vor beneficia de prețuri reduse la transport, prețuri care se vor calcula pe baza adresei, în funcție de colete, împreună cu beneficiarul.

Marfa se predă numai beneficiarului care a efectuat comanda. În cazul în care beneficiarul dorește livrarea la o altă adresă aceasta va fi specificată în comandă.

Pentru întrebări referitoare la livrare vă rugăm să ne contactați la office@structuri-fotovoltaice.ro

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!