Montaj

Servicii de montaj si asamblare

In cazul in care nu aveti echipa de montaj disponibila se poate sa realizam noi montajul structurii, a gardului si eventual montajul mecanic a panourilor fotovoltaice.

Structura la sol, pana la puterea instalata de 300 kWp structura fotovoltaica o montam in pahare din beton. Peste 300 kWp structura fotovoltaica o montam prin batere in sol cu utilaj pneumatic Gayk sau Pauselli.

Prin montajul realizat cu echipele noastre proprii, beneficiati de asamblare corecta al structurii fotovoltaice, in plan drept al meselor si la unghiul proiectat. Astfel si panourile fotovoltaice se pot aseza corect fara devieri si strangerea corecta a clipsurilor de aluminiu ofera stabilitate pe termen lung. Strangerea suruburilor de inalta rezistenta clasa 8.8 se efectueaza corect in functie de momentul necesar fiecaruia, in functie de diametru.

Montajul se poate realiza la structurile la sol (fixate in sol – asezate pe sol) , pe acoperisuri inclinate, pe acoperisuri plate tip terase, fatade, carport, garaje, zone de luciu de apa (lacuri cu apa statatoare).

Structurile fotovoltaice beneficiaza de o garantie pe termen lung si foarte lung in cazul in care sunt montate corect de echipele noastre. Pana astazi am montat cu echipele proprii peste 20 MWp structuri fotovoltaice.