Panouri fotovoltaice 355W – Canadian solar KuPower CS6X-355P-PLUS

Panouri fotovoltaice 355W – Canadian solar KuPower CS6X-355P-PLUS

Pentru înlocuirea modulului vechi

Panourile fotovoltaice Canadian Solar KuPower CS6X-355P-PLUS sunt panouri solare de înaltă performanță, produse de compania Canadian Solar. Aceste panouri solare utilizează celule solare policristaline de înaltă eficiență, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații.

Panouri fotovoltaice 355W – Canadian solar KuPower CS6X-355P-PLUS

Pentru înlocuirea modulului vechi

Panourile fotovoltaice Canadian Solar KuPower CS6X-355P-PLUS sunt panouri solare de înaltă performanță, produse de compania Canadian Solar. Aceste panouri solare utilizează celule solare policristaline de înaltă eficiență, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații.

Avantaje panouri fotovoltaice Canadian Solar

Dimensiune perfectă pentru a înlocui modulul de celule 6“ 72

 • Gamă largă de putere de la 330 W la 355 W
 • Dimensiuni diferite pentru module de 6 inchi, 72, 60 și 48 de celule complete; și module cu celule complete de 5 inchi 96 și 72
 • Înlocuirea modulului unu-la-unu posibilă datorită potrivirii perfecte a dimensiunii modulelor
 • Poate fi folosit pentru a înlocui modulele de altă marcă*
 • Minimizați costul BOS pentru înlocuirea modulelor

Dimensiune perfectă pentru a înlocui modulul de celule 6“ 72

 • Compatibilitate electrică excelentă
 • Dimensiunea modulului 1954 x 982 mm
 • Este posibilă înlocuirea unui singur modul

Randament energetic sporit și fiabilitate a produsului

 • Pierdere redusă de putere în conexiunea celulei
 • Toleranță mai bună la umbrire
 • Minimizează impactul micro-fisurilor
 • Încărcare mare de zăpadă de până la 5400 Pa, sarcina de vant imbunatatita de pana la 2400 Pa**
Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Parcuri fotovoltaice la sol/Centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

330-355 W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristaline

Aranjare celule solare

136 [4 X (17 X 2)]

Dimensiuni

1722X1134X30 mm

Eficiența panoului solar (%)

27.6 kg

Wafer

136 [4 X (17 X 2)]

Sistem complet și certificare de produs
 • ISO 9001:2015 - Sistem de management al calitatii
 • ISO 14001:2015 - Standarde pentru sistemul de management de mediu
 • ISO 45001: 2018 - Standarde internaționale pentru sănătatea și securitatea în muncă
 • IEC 62941: 2019 - Sistem de calitate pentru fabricarea modulelor fotovoltaice
Canadian Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 355W – Canadian solar KuPower CS6X-355P-PLUS

Caracteristicile cheie ale panourilor solare Canadian Solar HiHero CS6R cu sticlă dublă includ următoarele:

 • Putere nominală de până la 440 W, ceea ce le face potrivite pentru proiecte de instalații solare de dimensiuni mari.
 • Eficiență ridicată, de până la 21,7%, ceea ce înseamnă că aceste panouri solare pot transforma o cantitate mai mare de energie solară în energie electrică utilizabilă.
 • Construcție robustă cu sticlă dublă, care îi conferă panoului solare o durabilitate și o rezistență superioară la condițiile meteorologice extreme, cum ar fi vânturile puternice și grindina.
 • Garanție extinsă, de până la 25 de ani, ceea ce înseamnă că aceste panouri solare pot oferi o sursă de energie durabilă și fiabilă pentru mulți ani.

Panourile solare Canadian Solar HiHero CS6R cu sticlă dublă sunt proiectate pentru a fi utilizate în proiecte mari de instalații solare și pentru a genera energie electrică pentru rețelele electrice. Deoarece aceste panouri solare sunt mai puternice și mai eficiente decât alte modele de panouri solare, ele sunt o alegere excelentă pentru proiecte de dimensiuni mari și pentru companiile care doresc să-și maximizeze randamentul energiei solare.

Clase de putere (Wp max)

, , , , ,

Tip montaj

,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Brand

Canadian Solar

Panouri Fotovoltaice Canadian Solar: Eficiență și Durabilitate de Top

Lider Global în Tehnologia Solară

Canadian Solar este unul dintre cei mai mari și mai respectați producători de panouri fotovoltaice la nivel mondial. Cu o istorie de peste două decenii, această companie se distinge printr-un angajament neclintit pentru calitate, inovație și sustenabilitate.

Eficiență Energetică de Excepție

Panourile fotovoltaice Canadian Solar sunt proiectate pentru a oferi o eficiență energetică remarcabilă. Cu tehnologia lor de celule solare de înaltă calitate, aceste panouri transformă mai multă lumină solară în energie electrică, maximizând astfel randamentul și reducând costurile energetice pe termen lung.

Durabilitate și Fiabilitate

Fiecare panou fotovoltaic Canadian Solar este fabricat pentru a rezista la cele mai dificile condiții meteorologice. Aceste panouri sunt testate riguros pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea, făcându-le o investiție de lungă durată pentru casa sau afacerea dvs.

Soluție Ecologică

Canadian Solar este dedicat protejării mediului și promovează energia curată și regenerabilă. Alegând panourile fotovoltaice Canadian Solar, vă alăturați mișcării globale pentru un viitor mai verde și mai sustenabil.

Gama Variată de Produse

Canadian Solar oferă o gamă largă de panouri fotovoltaice, de la cele monocristaline la cele policristaline, satisfăcând astfel diferite nevoi și bugete. Indiferent de dimensiunea proiectului dvs., veți găsi o soluție care se potrivește perfect.

Certificări și Garanții

Panourile fotovoltaice Canadian Solar sunt însoțite de certificări internaționale care atestă calitatea și performanța lor. În plus, compania oferă garanții extinse, ceea ce vă oferă liniștea că investiția dvs. este protejată.

Investiție Inteligentă

Optând pentru panourile fotovoltaice Canadian Solar, faceți o alegere inteligentă. Acestea nu doar că vă vor reduce semnificativ facturile la energie, dar reprezintă și o cale eficientă de a crește valoarea proprietății dvs.
Canadian Solar
Canadian Solar este un lider global în producția de panouri fotovoltaice de înaltă calitate. Cu peste două decenii de experiență, aceste panouri sunt proiectate pentru eficiență energetică excepțională și durabilitate de lungă durată. Fabricate pentru a rezista în cele mai dificile condiții meteorologice, panourile Canadian Solar reprezintă o alegere ecologică și inteligentă pentru generarea de energie regenerabilă. Optând pentru Canadian Solar, investiți într-un viitor mai verde și în reducerea semnificativă a facturilor de energie