Panouri fotovoltaice 375W – Renesola RS2-350-375M-E3

Panouri fotovoltaice 375W – Renesola RS2-350-375M-E3

Panourile fotovoltaice Renesola RS2-350-375M-E3 sunt produse de către compania Renesola, un producător de top din domeniul energiei solare. Aceste panouri sunt modele monocristaline de 375 de wați și au o eficiență de conversie a energiei solare de până la 20,59%.

Descriere

Panouri fotovoltaice 375W – Renesola RS2-350-375M-E3

Panourile fotovoltaice Renesola RS2-350-375M-E3 sunt produse de către compania Renesola, un producător de top din domeniul energiei solare. Aceste panouri sunt modele monocristaline de 375 de wați și au o eficiență de conversie a energiei solare de până la 20,59%.

Avantaje panouri fotovoltaice Renesola
 • Tip P/Toleranță de putere pozitivă de 0~+3%
 • Eficiență maximă a modulului 20,59%
 • Tehnologia avansată a modulelor oferă o eficiență superioară – Wafer dopat cu galiu, Tăiere nedistructivă, MBB Half Cut
 • Performanță excelentă de generare a energiei – IAM excelent și răspuns bun la lumină slaba, functioneaza bine la temperatură scăzută, Scădere liniară a puterii de 0,55%.
 • Calitatea înaltă a modulului asigură fiabilitatea pe termen lung – Materiale de calitate, tehnologie avansată, standard de vârf
 • Tehnici de acoperire cu autocurățare ultra-hidrofile
 • Căderi de tensiune reduse și pierderi minime de energie prin îmbunătățirea eficienței electronice
 • Certificări de calitate: TUV, UL, MCS, CE, CEC, INMETRO, FIDE, JET
Tip de montaj
 • Parcuri panouri fotovoltaice/centrale fotovoltaice la sol
 • Comercial/Industrial
 • Acoperis/Terase
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

375 W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

120

Dimensiuni

1755x1038x30 mm

Eficiența panoului solar (%)

20,59%

Greutate (kg)

20 Kg

Panouri fotovoltaice 375W Renesola RS2 350 375M E3 1
Sistem complet și certificare de produs IEC
 • IEC 61215(2016),IEC 61730(2016) ISO9001:
 • 2015:Sistem de management al calității ISO14001:
 • 2015:Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018:
 • Sistem de management al sănătății și securității în muncă
Renesola – panouri fotovoltaice Tier 1 – Generalitati

Panouri fotovoltaice 375W – Renesola RS2-350-375M-E3

Aceste panouri sunt construite pentru a fi durabile și rezistente la condițiile meteorologice severe, cum ar fi ploaia, zăpada și vântul puternic. Ele sunt certificate de organizații internaționale, cum ar fi TUV, UL și CE, ceea ce garantează faptul că panourile sunt sigure și respectă standardele de calitate. Panourile Renesola RS2-350-375M-E3 sunt potrivite pentru utilizare în sistemele solare de uz casnic, industriale și comerciale, precum și în proiecte solare la scară largă. Acestea oferă o soluție ecologică și durabilă pentru generarea de energie electrică și pot fi integrate cu ușurință într-un sistem solar existent sau pot fi utilizate pentru construirea unui nou sistem solar.

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

375

Tip montaj

ACOPERIS/TERASA, COMERCIAL/INDUSTRIAL, PARCURI LA SOL

Dimensiuni

1755x1038x30 mm

Garantie

25 ani

Greutate

20 Kg

Eficienta celula

20,59%

Tip panou:

Monofacial

Brand

Renesola

Panouri fotovoltaice Renesola

ReneSola este o companie internațională de energie solară și producător de module fotovoltaice, cu o prezență semnificativă pe piața globală a energiei regenerabile. Încă de la înființare, ReneSola s-a concentrat pe producția de module fotovoltaice de înaltă calitate și soluții pentru energie solară. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice ReneSola: Caracteristici ale panourilor fotovoltaice ReneSola:
 1. Diversitate de produse: ReneSola oferă o gamă variată de module fotovoltaice, inclusiv panouri monocristaline și policristaline, pentru a se potrivi diferitelor cerințe și bugete.
 2. Eficiență competitivă: Panourile ReneSola sunt cunoscute pentru eficiența lor, ceea ce le face o alegere solidă pentru cei care doresc un raport bun calitate-preț.
 3. Durabilitate: Modulele ReneSola sunt testate riguros pentru a rezista la diverse condiții de mediu, inclusiv temperaturi extreme, vânturi puternice și sarcini de zăpadă.
 4. Tehnologie avansată: Compania investește în cercetare și dezvoltare, aducând inovații în domeniul tehnologiei celulelor și al modulelor pentru a îmbunătăți performanța și longevitatea produselor.
 5. Garanție solidă: ReneSola oferă garanții de durată pentru produsele sale, atât în ceea ce privește calitatea materialului, cât și performanța energetică.
 6. Certificări internaționale: Produsele ReneSola au primit diverse certificări internaționale care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
Tipuri de panouri fotovoltaice ReneSola:
 • Monocristaline: Aceste panouri sunt fabricate dintr-un singur cristal de siliciu, oferind în general o eficiență mai mare comparativ cu variantele policristaline.
 • Policristaline: Sunt fabricate din mai multe cristale de siliciu topite împreună și, deși sunt, în general, mai puțin eficiente decât cele monocristaline, pot fi mai rentabile în anumite situații.