Panouri fotovoltaice 380W – Jinko Solar Tiger N-Type 60TR 360-380W

Panouri fotovoltaice 380W – Jinko Solar Tiger N-Type 60TR 360-380W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger N-Type 60TR au o putere nominală între 360W și 380W, iar alegerea între cele două valori depinde de variațiile de producție. Aceste panouri sunt fabricate folosind celule solare N-Type monocristaline, care sunt cunoscute pentru eficiența și durabilitatea lor.

Panouri fotovoltaice 380W – Jinko Solar Tiger N-Type 60TR 360-380W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger N-Type 60TR au o putere nominală între 360W și 380W, iar alegerea între cele două valori depinde de variațiile de producție. Aceste panouri sunt fabricate folosind celule solare N-Type monocristaline, care sunt cunoscute pentru eficiența și durabilitatea lor.

360-380W N-Type 60TR Monofacial Module

Avantaje panouri fotovoltaice Jinko Solar Tiger

Tehnologie Multi Busbar

 • Celula solară MBB - o nouă tehnologie pentru a îmbunătăți eficienta modulelor, ofera o estetica mai buna

Rezistență PID

Garanție excelentă de performanță Anti-PID prin proces optimizat de producție în masă și control al materialelor.

Sarcina mecanică îmbunătățită

Certificat pentru a rezista: sarcina de vant (2400 Pa) si zapada sarcină (5400 Pa).

Tehnologie HOT 2.0

Modulul de tip N cu tehnologie Hot 2.0 are mai bun fiabilitate și LID/LETID mai scăzut.

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

360-380W

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

N type Mono-crystalline

Celule solare

120 (6×20)

Dimensiuni

1692×1029×30 mm

Greutate

19.0 kg

Panouri fotovoltaice 630W Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610 630W 1111
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calității
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității în muncă
Jinko Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 380W – Jinko Solar Tiger N-Type 60TR 360-380W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger N-Type 60TR au o putere nominală între 360W și 380W, iar alegerea între cele două valori depinde de variațiile de producție. Aceste panouri sunt fabricate folosind celule solare N-Type monocristaline, care sunt cunoscute pentru eficiența și durabilitatea lor. Panourile Jinko Solar Tiger N-Type 60TR sunt echipate cu tehnologie anti-încălzire și anti-LID, ceea ce înseamnă că își mențin performanța chiar și în condiții de temperatură ridicată sau expunere la lumină puternică. Ele sunt, de asemenea, certificate de TUV Rheinland pentru rezistența lor la degradarea în timp. Aceste panouri sunt concepute pentru a fi utilizate în sisteme fotovoltaice rezidențiale sau comerciale de dimensiuni medii și mari și pot fi potrivite pentru proiecte solare on-grid sau off-grid. În plus, ele sunt construite pentru a fi rezistente la condițiile meteo extreme și la deteriorarea cauzată de radiațiile solare. În general, panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger N-Type 60TR 360-380W sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o sursă de energie solară durabilă și eficientă.

 • Eficiență ridicată: panourile fotovoltaice Jinko Solar au o eficiență de până la 21,9%, ceea ce le face să fie printre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață.
 • Durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme: panourile Jinko Solar sunt proiectate pentru a rezista la vânturi puternice, ploaie, grindină și zăpadă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea într-o varietate de medii.
 • Design estetic: panourile solare Jinko Solar sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițând utilizatorilor să aleagă panouri care se potrivesc cu aspectul estetic al casei sau clădirii.
 • Garanție puternică: Jinko Solar oferă o garanție de până la 25 de ani pentru panourile sale solare, oferind astfel utilizatorilor încredere în performanța și durabilitatea panourilor pe termen lung.
 • Certificări și standarde internaționale: panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt certificate de o serie de organizații și îndeplinesc standarde internaționale de calitate și eficiență.
 • Gama largă de produse și soluții: Jinko Solar oferă o gamă largă de panouri solare, inclusiv monocristaline și policristaline, panouri bifaciale, panouri solare cu tehnologie avansată PERC și soluții de stocare a energiei solare, permițând utilizatorilor să aleagă produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.
Clase de putere (Wp max)

, , ,

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Brand

Jinko Solar

Panouri fotovoltaice Jinko Solar

Jinko Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice la nivel global. Compania, cu sediul în China, a fost fondată în 2006 și s-a extins rapid, ajungând să aibă o prezență semnificativă pe piețele internaționale. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice Jinko Solar: Caracteristici generale ale panourilor Jinko Solar:
 1. Eficiență ridicată: Jinko Solar este recunoscută pentru producția de panouri cu eficiență ridicată, ceea ce înseamnă că acestea pot genera mai multă energie într-o suprafață dată comparativ cu alte panouri.
 2. Diversitate de produse: Jinko Solar produce o gamă largă de panouri, de la cele monocristaline la cele policristaline și bifaciale.
 3. Durabilitate și fiabilitate: Panourile sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor în fața diverselor condiții meteorologice, precum căldură extremă, frig, vânt sau grindină.
 4. Certificări: Panourile Jinko Solar au trecut numeroase teste și au obținut diverse certificări internaționale, care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
 5. Tehnologie inovatoare: Compania investește în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să aducă inovații tehnologice, cum ar fi tehnologia TOPCon sau tehnologia bifacială, care permite generarea de energie pe ambele fețe ale panoului.
 6. Sustenabilitate: Jinko Solar este implicată în practici de producție durabilă și are un angajament față de protejarea mediului înconjurător.
 7. Garantii: Produsele Jinko Solar vin, de obicei, cu garanții lungi, care reflectă încrederea companiei în calitatea și longevitatea panourilor sale.
Produse populare Jinko Solar:
 • Seriile Cheetah și Cheetah Plus: Aceste panouri sunt cunoscute pentru eficiența ridicată și designul inovator, oferind o putere mai mare pe o suprafață dată.
 • Seriile Tiger și Tiger Pro: Acestea sunt printre cele mai recente adăugiri la portofoliul Jinko Solar și beneficiază de tehnologii avansate pentru a spori eficiența și puterea panoului.
 • Panourile bifaciale: Acestea generează energie atât pe partea frontală, cât și pe cea din spate, profitând de reflexia luminii de pe suprafețe precum solul sau acoperișurile albe.