Panouri fotovoltaice 385W – Longi Hi-MO 4m LR4-60HPH 365-385M

Panouri fotovoltaice 385W – Longi Hi-MO 4m LR4-60HPH 365-385M

Panourile fotovoltaice Longi Hi-MO 4m LR4-60HPH au o putere nominală între 365-385W și sunt construite cu tehnologie monocristalină avansată. Aceste panouri fotovoltaice au o eficiență ridicată, de până la 21.2%, și sunt proiectate pentru a furniza o conversie mai eficientă a energiei solare în energie electrică.

Panouri fotovoltaice 385W – Longi Hi-MO 4m LR4-60HPH 365-385M

Panourile fotovoltaice Longi Hi-MO 4m LR4-60HPH au o putere nominală între 365-385W și sunt construite cu tehnologie monocristalină avansată. Aceste panouri fotovoltaice au o eficiență ridicată, de până la 21.2%, și sunt proiectate pentru a furniza o conversie mai eficientă a energiei solare în energie electrică.

Avantaje panouri fotovoltaice Longi Hi-MO 4m
 • Module semi-celule - Puterea modulului semicelulă crește, iar temperatura punctului fierbinte se reduce din cauza curentului de lucru mai mic
 • Compatibil electric - Curent de funcționare mai mic de 11A; Bun pentru aplicații cu generație distribuită; Se potrivește cu diverse invertoare și optimizatoare; Evita pierderea cablurilor.
 • Design cu mai multe bare colectoare - Designul nostru cu nouă bare colectoare îmbunătățește și mai mult capacitățile actuale de colectare
 • Configurații de dimensiuni multiple - Lățimea standardizată, alegerea a trei lungimi diferite, utilizarea completă a suprafeței limitate a acoperișului, realizând capacitatea maximă instalată
 • Instalare pe orice acoperiș - Instalare flexibilă, inclusiv acoperiș înclinat, acoperiș plat și unghiular și acoperiș plat cu detaliu în formă de heringbone
 • Tehnologie dopată cu galiu - Tehnologia dopată cu galiu depășește degradarea capacului și garantează generarea de energie pe termen lung a modulului.
 • Garanție de putere - degradare în primul an ≤2%, degradare liniară ≤0,55%/an
Tip de montaj
 • Acoperis/Terase
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

385

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

120

Eficiența panoului solar (%)

21.20

Greutate (kg)

19,5

Dimensiuni

1755×1038×35mm

Panouri fotovoltaice 365 385W Longi Hi MO 4m LR4 60HPH 365 385M
Care sunt avantajele Hi-MO 4m în centralele on grid?

Hi-MO 4m are multe avantaje. Modulele sale de 60 de celule/66 de celule/72 de celule pot fi adaptate perfect la diferite acoperișuri. Dintre acestea, dimensiunea și greutatea modulului de 60 de celule îl fac cel mai potrivit pentru o instalare convenabilă de către o singură persoană și este instalat în principal pe acoperișurile gospodăriei. Modulul de 66 de celule/72 de celule poate fi instalat pe acoperișuri industriale și comerciale. Curentul modulului Hi-MO 4m se potrivește perfect cu diferite mărci de invertoare șir, optimizatoare de putere și microinvertoare. Lățimea sa standardizată a modulului face modulul

Ce tip de modul este mai bun pentru aplicația mea, monofacial sau bifacial?

Modulele bifaciale sunt puțin mai scumpe decât modulele monofaciale, dar pot genera mai multă putere în condițiile potrivite. Când partea din spate a modulului nu este blocată, lumina primită de partea din spate a modulului bifacial poate îmbunătăți semnificativ randamentul energetic. În plus, structura de încapsulare din sticlă-sticlă a modulului bifacial are o rezistență mai bună la eroziunea mediului prin vapori de apă, ceață sărată, etc. Modulele monofaciale sunt mai potrivite pentru instalații în regiuni muntoase și aplicații de generație distribuită pe acoperiș.

Deși nu sunt bifaciale, aceste panouri fotovoltaice sunt construite pentru a fi utilizate în condiții meteo extreme, fiind capabile să reziste la sarcini de vânt de până la 2400 Pa și la sarcini de zăpadă de până la 5400 Pa. Ele sunt, de asemenea, proiectate să fie utilizate cu sisteme fotovoltaice conectate la rețea sau cu sisteme de stocare a energiei, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații.

Panourile Longi Hi-MO 4m LR4-72HPH sunt proiectate pentru a oferi o performanță excelentă chiar și în condiții de iluminare redusă, astfel încât pot fi utilizate cu succes în zone cu climă noroasă sau cu umbră parțială. Ele au, de asemenea, un design compact și elegant, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de aplicații rezidențiale și comerciale.

În concluzie, panourile fotovoltaice Longi Hi-MO 4m LR4-72HPH sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să obțină o eficiență maximă din sistemul lor fotovoltaic, să beneficieze de o durabilitate și rezistență ridicate și să aibă o opțiune pentru condiții de iluminare redusă sau de umbră parțială.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

Dimensiuni

Eficienta celula

Garantie

Greutate

Brand

Longi

Panouri fotovoltaice Longi Longi Solar este unul dintre liderii mondiali în producția de panouri fotovoltaice și waferi monocristalini. Compania s-a concentrat pe tehnologia monocristalină, și de-a lungul anilor, a stabilit numeroase recorduri în eficiența celulelor solare monocristaline. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice Longi: Caracteristici ale panourilor fotovoltaice Longi:
 1. Tehnologie monocristalină avansată: Longi este recunoscută pentru accentul pus pe dezvoltarea tehnologiei monocristaline, care are, în general, o eficiență mai mare decât tehnologia policristalină.
 2. Eficiență ridicată: Datorită investițiilor în cercetare și dezvoltare, panourile Longi au unele dintre cele mai ridicate eficiențe de pe piață.
 3. Durabilitate și fiabilitate: Panourile Longi sunt testate riguros pentru a rezista la diverse condiții meteo, inclusiv ploi acide, ambianțe saline și vânturi puternice.
 4. Performanță în lumină slabă: Panourile Longi sunt proiectate să ofere performanță optimă chiar și în condiții de lumină slabă sau în zile înnorate.
 5. Reducerea degradării induse de lumină (LID): Panourile Longi prezintă o degradare scăzută a performanței în timp, garantând astfel un randament mai bun pe durata de viață a panoului.
 6. Aspect estetic: Oferă o varietate de opțiuni, inclusiv panouri cu celule negre care se integrează armonios în designul clădirilor.
 7. Garanție solidă: Longi oferă garanții competitive pentru produsele sale, atât în ceea ce privește durabilitatea materialului, cât și performanța energetică pe termen lung.
Tipuri de panouri fotovoltaice Longi:
 • Seria Hi-MO: Această serie include panourile fotovoltaice de ultimă generație produse de Longi, care promit eficiență ridicată și durabilitate crescută.
 • Seria bifacială: Panourile bifaciale sunt capabile să capteze lumina atât pe partea frontală, cât și pe cea din spate, oferind un potențial mai mare de generare a energiei.
 • Modulele de dimensiuni mari: Longi produce și panouri cu celule de dimensiuni mari, care pot capta mai multă lumină și pot genera mai multă energie per panou.