Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Panourile fotovoltaice 400W HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE sunt module solare de înaltă performanță, cu celule N-type, proiectate pentru a reduce îmbătrânirea indusă de lumină (LID). Cu o eficiență maximă a modulului de 24.0% și o putere maximă de ieșire de 400W, aceste panouri oferă o soluție solară durabilă și eficientă. Dimensiunile panoului sunt 1773mm x 1046mm x 30mm. Produsul beneficiază de o garanție de performanță pe 30 de ani și o garanție a produsului pe 25 de ani.

Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Panourile fotovoltaice 400W HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE reprezintă tehnologia avansată în domeniul energiei solare, oferind performanțe superioare și o durabilitate pe termen lung. Acestea sunt proiectate special cu celule solare de tip N, care sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce efectul de îmbătrânire indusă de lumină (LID), o problemă comună întâlnită la celulele solare de tip P.

Parametri Tehnici:
Dimensiuni: 1773mm X 1046mm X 30mm

Aceste dimensiuni indică faptul că panourile sunt proiectate pentru a se potrivi cu ușurință în diverse configurații, fie pe acoperișuri, fie în instalații la sol

Eficiența Maximă a Modulului: 24.0%

Cu o eficiență impresionantă de 24,0%, aceste panouri se numără printre cele mai eficiente disponibile pe piață, transformând o proporție mare a energiei solare în energie electrică utilă.

Putere Maximă de Ieșire: 400W

Acesta reprezintă valoarea maximă de putere pe care panoul o poate produce sub condiții optime de iradiere solară.

Garanție de Performanță pe 30 de Ani

Această garanție asigură că panourile vor menține o anumită eficiență a producției de energie electrică pentru o perioadă de 30 de ani.

Garanție a Produsului pe 25 de Ani

Acest tip de garanție acoperă defecțiunile de fabricație sau materiale pentru o perioadă de 25 de ani, ceea ce demonstrează încrederea producătorului în durabilitatea și fiabilitatea produselor sale.

Toleranță: 5%

Acest parametru indică variația posibilă a puterii maxime de ieșire a panoului. De exemplu, un panou cu o putere nominală de 400W și o toleranță de 5% ar putea să aibă o putere reală cuprinsă între 380W și 420W

Tehnologie N-Type Mono PERC

Panourile HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE utilizează celule solare de tip N, care sunt proiectate pentru a reduce îmbătrânirea indusă de lumină (LID). Aceasta este o îmbunătățire semnificativă față de celulele de tip P, deoarece menține eficiența panoului pe termen lung. De asemenea, tehnologia N-type mono PERC este mai scumpă, dar oferă performanțe superioare în comparație cu soluția standard P-type mono PERC.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Brand

SolarHero

SolarHero anouri Fotovoltaice SolarHero: Specificații Tehnice Panourile fotovoltaice SolarHero, disponibile prin RUFY ROOF ENGINEERING SRL, sunt produse de înaltă performanță, proiectate pentru a transforma energia solară în energie electrică eficientă și sustenabilă. Acestea sunt echipamente complexe, bazate pe tehnologii avansate, și sunt într-adevăr soluții remarcabile pentru nevoile energetice actuale. Eficiență Celulară Avansată: Panourile SolarHero sunt echipate cu celule solare de ultimă generație, cunoscute pentru eficiența lor sporită în conversia radiației solare în energie electrică. Această eficiență crescută permite panourilor să producă mai multă energie într-un spațiu mai mic, ceea ce le face ideale pentru aplicații diverse. Durabilitate și Rezistență la Factorii Ambientali: Construite cu materiale durabile și tehnologii de protecție avansate, panourile SolarHero sunt proiectate să reziste la impactul factorilor ambientali precum intemperiile, radiația UV și fluctuațiile de temperatură. Aceasta asigură o durată de viață lungă și o performanță constantă în diverse condiții de mediu. Garanție Extinsă de 30 de Ani: Un aspect remarcabil al panourilor SolarHero este garanția extinsă de 30 de ani. Aceasta acoperă atât eficiența energetică a panourilor, asigurându-vă că vor funcționa la performanțele promise, cât și integritatea structurală, oferindu-vă liniștea că investiția dvs. este protejată pe termen lung. Clasificare Tier 1 - Semn al Calității: Panourile SolarHero sunt încadrate în categoria "Tier 1", care este rezervată producătorilor de vârf în industria solara. Această clasificare indică utilizarea tehnologiilor de producție de înaltă calitate și respectarea standardelor stricte în fabricație. Alegerea panourilor fotovoltaice de tip "Tier 1" vă asigură că investiția dvs. se bazează pe produse de încredere și de lungă durată.
SolarHero
Panouri Fotovoltaice SolarHero - Detalii Tehnice: Panourile fotovoltaice SolarHero, disponibile exclusiv prin RUFY ROOF ENGINEERING SRL, sunt produse inovatoare și eficiente, proiectate pentru a furniza performanțe optime în ceea ce privește conversia energiei solare în energie electrică. Acestea sunt echipamente tehnologice de vârf, construite pentru a răspunde cerințelor de producție de energie curată și durabilă. Iată câteva dintre caracteristicile lor tehnice notabile:
  1. Eficiență Celulară Avansată: Panourile fotovoltaice SolarHero utilizează celule solare cu eficiență ridicată, proiectate pentru a maximiza captarea și conversia energiei solare în curent electric. Această caracteristică asigură randamente energetice superioare, optimizând utilizarea suprafețelor de instalare disponibile.
  2. Durabilitate în Diverse Condiții Ambientale: Construcția panourilor fotovoltaice SolarHero este concepută pentru a rezista la variabilitatea condițiilor meteorologice și a factorilor de mediu. Materialele de calitate și procesele de fabricație riguroase contribuie la durabilitatea și rezistența acestora în fața influențelor exterioare.
  3. Garanție Extinsă de 30 de Ani: Panourile fotovoltaice SolarHero sunt susținute de o garanție remarcabilă de 30 de ani, reflectând încrederea producătorului în calitatea și fiabilitatea lor pe termen lung. Această garanție acoperă atât aspectele legate de performanța energetică, cât și de integritatea structurală.
  4. Clasificare Tier 1: Panourile fotovoltaice SolarHero au fost recunoscute ca fiind de "tier 1", ceea ce indică o poziție de vârf în industrie. Această clasificare se bazează pe criterii riguroase de calitate, performanță și experiență, confirmând că panourile sunt fabricate cu tehnologii avansate și procese de producție de înaltă calitate.
  5. Opțiuni Flexibile de Instalare: Panourile SolarHero sunt concepute pentru a se integra în diverse configurații și aplicații. Acest aspect permite instalarea lor într-o gamă variată de medii, de la locuințe rezidențiale până la complexe industriale.
În concluzie, panourile fotovoltaice SolarHero sunt sinonime cu tehnologie avansată, eficiență energetică și durabilitate. Aceste caracteristici, împreună cu garanția extinsă de 30 de ani și clasificarea "tier 1", le transformă într-o opțiune puternică pentru cei interesați să investească într-o sursă durabilă și eficientă de energie solară. Echipa noastră de specialiști de la RUFY ROOF ENGINEERING SRL stă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi informații suplimentare și pentru a vă ajuta să alegeți soluția optimă pentru nevoile dumneavoastră energetice.