Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Panourile fotovoltaice 400W HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE sunt module solare de înaltă performanță, cu celule N-type, proiectate pentru a reduce îmbătrânirea indusă de lumină (LID). Cu o eficiență maximă a modulului de 24.0% și o putere maximă de ieșire de 400W, aceste panouri oferă o soluție solară durabilă și eficientă. Dimensiunile panoului sunt 1773mm x 1046mm x 30mm. Produsul beneficiază de o garanție de performanță pe 30 de ani și o garanție a produsului pe 25 de ani.

SolarHero

Descriere

Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Panourile fotovoltaice 400W HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE reprezintă tehnologia avansată în domeniul energiei solare, oferind performanțe superioare și o durabilitate pe termen lung. Acestea sunt proiectate special cu celule solare de tip N, care sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce efectul de îmbătrânire indusă de lumină (LID), o problemă comună întâlnită la celulele solare de tip P.

Parametri Tehnici:
Dimensiuni: 1773mm X 1046mm X 30mm

Aceste dimensiuni indică faptul că panourile sunt proiectate pentru a se potrivi cu ușurință în diverse configurații, fie pe acoperișuri, fie în instalații la sol

Eficiența Maximă a Modulului: 24.0%

Cu o eficiență impresionantă de 24,0%, aceste panouri se numără printre cele mai eficiente disponibile pe piață, transformând o proporție mare a energiei solare în energie electrică utilă.

Putere Maximă de Ieșire: 400W

Acesta reprezintă valoarea maximă de putere pe care panoul o poate produce sub condiții optime de iradiere solară.

Garanție de Performanță pe 30 de Ani

Această garanție asigură că panourile vor menține o anumită eficiență a producției de energie electrică pentru o perioadă de 30 de ani.

Garanție a Produsului pe 25 de Ani

Acest tip de garanție acoperă defecțiunile de fabricație sau materiale pentru o perioadă de 25 de ani, ceea ce demonstrează încrederea producătorului în durabilitatea și fiabilitatea produselor sale.

Toleranță: 5%

Acest parametru indică variația posibilă a puterii maxime de ieșire a panoului. De exemplu, un panou cu o putere nominală de 400W și o toleranță de 5% ar putea să aibă o putere reală cuprinsă între 380W și 420W

Tehnologie N-Type Mono PERC

Panourile HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE utilizează celule solare de tip N, care sunt proiectate pentru a reduce îmbătrânirea indusă de lumină (LID). Aceasta este o îmbunătățire semnificativă față de celulele de tip P, deoarece menține eficiența panoului pe termen lung. De asemenea, tehnologia N-type mono PERC este mai scumpă, dar oferă performanțe superioare în comparație cu soluția standard P-type mono PERC.

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

400 W

Tip montaj

ACOPERIS/TERASA, COMERCIAL/INDUSTRIAL, PARCURI LA SOL

Dimensiuni

1773mm X 1046mm X 30mm

Garantie

30 ani

Tip panou:

Monofacial

Greutate

24,0 kg

Brand

SolarHero

SolarHero anouri Fotovoltaice SolarHero: Specificații Tehnice Panourile fotovoltaice SolarHero, disponibile prin RUFY ROOF ENGINEERING SRL, sunt produse de înaltă performanță, proiectate pentru a transforma energia solară în energie electrică eficientă și sustenabilă. Acestea sunt echipamente complexe, bazate pe tehnologii avansate, și sunt într-adevăr soluții remarcabile pentru nevoile energetice actuale. Eficiență Celulară Avansată: Panourile SolarHero sunt echipate cu celule solare de ultimă generație, cunoscute pentru eficiența lor sporită în conversia radiației solare în energie electrică. Această eficiență crescută permite panourilor să producă mai multă energie într-un spațiu mai mic, ceea ce le face ideale pentru aplicații diverse. Durabilitate și Rezistență la Factorii Ambientali: Construite cu materiale durabile și tehnologii de protecție avansate, panourile SolarHero sunt proiectate să reziste la impactul factorilor ambientali precum intemperiile, radiația UV și fluctuațiile de temperatură. Aceasta asigură o durată de viață lungă și o performanță constantă în diverse condiții de mediu. Garanție Extinsă de 30 de Ani: Un aspect remarcabil al panourilor SolarHero este garanția extinsă de 30 de ani. Aceasta acoperă atât eficiența energetică a panourilor, asigurându-vă că vor funcționa la performanțele promise, cât și integritatea structurală, oferindu-vă liniștea că investiția dvs. este protejată pe termen lung. Clasificare Tier 1 - Semn al Calității: Panourile SolarHero sunt încadrate în categoria "Tier 1", care este rezervată producătorilor de vârf în industria solara. Această clasificare indică utilizarea tehnologiilor de producție de înaltă calitate și respectarea standardelor stricte în fabricație. Alegerea panourilor fotovoltaice de tip "Tier 1" vă asigură că investiția dvs. se bazează pe produse de încredere și de lungă durată.
SolarHero