Panouri fotovoltaice 410W – TrinaSolar Vertex S DE09 MBB 390-410W

Panouri fotovoltaice 410W – TrinaSolar Vertex S DE09 MBB 390-410W

Aceste panouri fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09 MBB sunt echipate cu tehnologie Multi-Busbar (MBB) și au o putere nominală cuprinsă între 390-410W, cu o eficiență ridicată care le permite să convertească energia solară în energie electrică cu eficiență maximă. Aceste panouri solare sunt fabricate din celule solare monocristaline de înaltă calitate și au un design robust și durabil, fiind concepute pentru a rezista la condiții meteorologice extreme.

Descriere

Panouri fotovoltaice 410W – TrinaSolar Vertex S DE09 MBB 390-410W

Aceste panouri fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09 MBB sunt echipate cu tehnologie Multi-Busbar (MBB) și au o putere nominală cuprinsă între 390-410W, cu o eficiență ridicată care le permite să convertească energia solară în energie electrică cu eficiență maximă. Aceste panouri solare sunt fabricate din celule solare monocristaline de înaltă calitate și au un design robust și durabil, fiind concepute pentru a rezista la condiții meteorologice extreme.

Avantaje panouri fotovoltaice Jinko Solar Tiger Neo

Tehnologie SMBB

 • O mai bună captare a luminii și colectarea curentului
 • puterea de ieșire a modulului și fiabilitatea imbunatatite.
 • Toleranta pozitiva la putere de 0~+3%

Tehnologie 2.0 HOT

Modulul de tip N cu tehnologie Hot 2.0 are fiabilitate mai buna și LID/LETID mai scăzut.

Rezistență PID

Garanție excelentă de performanță Anti-PID prin proces și materiale optimizate de producție în masă

Sarcina mecanică îmbunătățită

Certificat pentru a rezista: sarcina de vant (2400 Pa) si zapada sarcină (5400 Pa).

Putere de ieșire mai mare

Puterea modulului crește cu 5-25% în general, aducând LCOE semnificativ mai mic și IRR mai mare.

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

560-580W

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

144 (2×72) Monocristaline

Celule solare

144 (2×72)

Dimensiuni

2278×1134×30 mm

Greutate

32 kg

Panouri fotovoltaice 630W Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610 630W 1111
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calității
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității în muncă
Jinko Solar – panouri fotovoltaice Tier 1 – Generalitati

Panouri fotovoltaice 410W – TrinaSolar Vertex S DE09 MBB 390-410W

Panourile fotovoltaice bifaciale Jinko Solar Tiger Neo 72HL4-BDV sunt unele dintre cele mai avansate și puternice panouri solare disponibile în prezent pe piață. Aceste panouri au o putere nominală între 560 și 580 de wați și sunt proiectate pentru a fi utilizate în sisteme fotovoltaice de mare capacitate, cum ar fi sistemele solare pentru case, clădiri comerciale sau proiecte de energie solară la scară mare.

Panourile Jinko Solar Tiger Neo 72HL4-BDV sunt fabricate utilizând celule solare de înaltă eficiență, cu o tehnologie avansată Half-Cell (celule împărțite în jumătate), ceea ce le face mai eficiente și mai durabile decât alte panouri solare convenționale. De asemenea, aceste panouri sunt prevăzute cu sticlă dublă, ceea ce le permite să absoarbă lumina și din partea din spate, mărirea randamentul de producție a energiei electrice.

Panourile Jinko Solar Tiger Neo 72HL4-BDV sunt, de asemenea, protejate împotriva condițiilor meteo extreme, cum ar fi vântul puternic, grindina și înghețul, iar suprafața lor antireflexivă reduce pierderile de lumină.

În general, panourile fotovoltaice bifaciale Jinko Solar Tiger Neo 72HL4-BDV sunt o opțiune excelentă pentru oricine caută un panou solar puternic, eficient și durabil, care poate fi utilizat într-un sistem fotovoltaic de mare capacitate. Totuși, costul lor poate fi mai ridicat decât al altor panouri solare de aceeași putere, așa că ar trebui să luați în considerare și acest aspect atunci când decideți ce panouri fotovoltaice să cumpărați.

 • Eficiență ridicată: panourile fotovoltaice Jinko Solar au o eficiență de până la 21,9%, ceea ce le face să fie printre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață.
 • Durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme: panourile Jinko Solar sunt proiectate pentru a rezista la vânturi puternice, ploaie, grindină și zăpadă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea într-o varietate de medii.
 • Design estetic: panourile solare Jinko Solar sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițând utilizatorilor să aleagă panouri care se potrivesc cu aspectul estetic al casei sau clădirii.
 • Garanție puternică: Jinko Solar oferă o garanție de până la 25 de ani pentru panourile sale solare, oferind astfel utilizatorilor încredere în performanța și durabilitatea panourilor pe termen lung.
 • Certificări și standarde internaționale: panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt certificate de o serie de organizații și îndeplinesc standarde internaționale de calitate și eficiență.
 • Gama largă de produse și soluții: Jinko Solar oferă o gamă largă de panouri solare, inclusiv monocristaline și policristaline, panouri bifaciale, panouri solare cu tehnologie avansată PERC și soluții de stocare a energiei solare, permițând utilizatorilor să aleagă produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

390 Wp, 395 W, 400 W, 405 W, 410 Wp

Tip montaj

ACOPERIS/TERASA, COMERCIAL/INDUSTRIAL

Dimensiuni

1754×1096×30 mm

Garantie

25 ani

Tip panou:

Monofacial

Greutate

21.0 Kg

Eficienta celula

21.3%

Brand

Trina Solar

Panouri fotovoltaice Trina Solar

Trina Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice din lume. Compania, fondată în 1997, și-a consolidat de-a lungul anilor reputația de producător de încredere și inovator în industria energiei solare. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice produse de Trina Solar:
 1. Calitate și Fiabilitate: Trina Solar este recunoscut pentru producerea de panouri solare de calitate înaltă. Cu un istoric de decenii în producția de panouri, compania și-a demonstrat capacitatea de a furniza produse fiabile care rezistă testului timpului.
 2. Eficiență: Panourile fotovoltaice Trina Solar sunt cunoscute pentru eficiența lor competitivă. Aceasta se referă la capacitatea panourilor de a converti lumina solară în energie electrică. Un panou cu eficiență mai mare va produce mai multă energie în aceleași condiții de lumină solară.
 3. Inovație: Trina Solar investește în mod constant în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să introducă în mod regulat îmbunătățiri tehnologice și să dezvolte noi produse.
 4. Sustenabilitate: Compania pune accent pe producția ecologică și pe promovarea energiei regenerabile. De asemenea, își asumă responsabilitatea socială corporativă și promovează practici durabile în toate aspectele afacerii sale.
 5. Certificări și Garanții: Panourile Trina Solar trec printr-o serie de teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc standardele internaționale. În plus, vin adesea cu garanții pe termen lung care acoperă atât performanța, cât și materialele produsului.
 6. Prezență Globală: Cu o rețea extinsă de distribuție și operațiuni în numeroase țări, Trina Solar servește clienți din întreaga lume.