Panouri fotovoltaice 420W – Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W

Panouri fotovoltaice 420W – Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W sunt una dintre cele mai performante opțiuni disponibile pe piața panourilor solare. Aceste panouri folosesc tehnologie avansată cu celule solare N-Type, care oferă un randament mai mare decât celulele solare obișnuite, ducând la o producție de energie electrică mai mare.

Descriere

Panouri fotovoltaice 420W – Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W sunt una dintre cele mai performante opțiuni disponibile pe piața panourilor solare. Aceste panouri folosesc tehnologie avansată cu celule solare N-Type, care oferă un randament mai mare decât celulele solare obișnuite, ducând la o producție de energie electrică mai mare.

400-420W N-Type 66 TR Monofacial Module

Avantaje panouri fotovoltaice Jinko Solar Tiger

Tehnologie Multi Busbar

 • Celula solară MBB – o nouă tehnologie pentru a îmbunătăți eficienta modulelor, ofera o estetica mai buna

Rezistență PID

Garanție excelentă de performanță Anti-PID prin proces optimizat de producție în masă și control al materialelor.

Sarcina mecanică îmbunătățită

Certificat pentru a rezista: sarcina de vant (2400 Pa) si zapada sarcină (5400 Pa).

Tehnologie HOT 2.0

Modulul de tip N cu tehnologie Hot 2.0 are mai bun fiabilitate și LID/LETID mai scăzut.

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

400-420W

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

N type Mono-crystalline

Celule solare

132 (2×66)

Dimensiuni

1692×1029×30 mm

Greutate

20.8 kg

Panouri fotovoltaice 630W Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610 630W 1111
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calității
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității în muncă
Jinko Solar – panouri fotovoltaice Tier 1 – Generalitati

Panouri fotovoltaice 420W – Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W sunt una dintre cele mai performante opțiuni disponibile pe piața panourilor solare. Aceste panouri folosesc tehnologie avansată cu celule solare N-Type, care oferă un randament mai mare decât celulele solare obișnuite, ducând la o producție de energie electrică mai mare. Puterea nominală a acestor panouri fotovoltaice este între 400 și 420 de wați, ceea ce înseamnă că vor produce între 1,6 și 1,68 kilowați de energie electrică pe oră, în condiții ideale de funcționare. Panourile sunt proiectate pentru a fi rezistente și durabile, cu o carcasă din aluminiu și sticlă antireflexivă, care oferă protecție împotriva intemperiilor. De asemenea, Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W sunt certificate pentru a rezista la condiții meteo extreme, cum ar fi furtuni, zăpadă și vânturi puternice. În general, aceste panouri fotovoltaice sunt o alegere excelentă pentru proiecte solare de dimensiuni medii și mari, cum ar fi instalațiile solare comerciale sau pentru uz casnic. Cu o producție ridicată de energie și o durabilitate pe termen lung, Jinko Solar Tiger N-Type 66TR 400-420W sunt un investiție rentabilă în energie electrică curată și durabilă.

 • Eficiență ridicată: panourile fotovoltaice Jinko Solar au o eficiență de până la 21,9%, ceea ce le face să fie printre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață.
 • Durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme: panourile Jinko Solar sunt proiectate pentru a rezista la vânturi puternice, ploaie, grindină și zăpadă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea într-o varietate de medii.
 • Design estetic: panourile solare Jinko Solar sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițând utilizatorilor să aleagă panouri care se potrivesc cu aspectul estetic al casei sau clădirii.
 • Garanție puternică: Jinko Solar oferă o garanție de până la 25 de ani pentru panourile sale solare, oferind astfel utilizatorilor încredere în performanța și durabilitatea panourilor pe termen lung.
 • Certificări și standarde internaționale: panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt certificate de o serie de organizații și îndeplinesc standarde internaționale de calitate și eficiență.
 • Gama largă de produse și soluții: Jinko Solar oferă o gamă largă de panouri solare, inclusiv monocristaline și policristaline, panouri bifaciale, panouri solare cu tehnologie avansată PERC și soluții de stocare a energiei solare, permițând utilizatorilor să aleagă produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

400 W, 405 W, 410 Wp, 415 W, 420 W

Tip montaj

ACOPERIS/TERASA, COMERCIAL/INDUSTRIAL, PARCURI LA SOL

Dimensiuni

1855×1029×30 mm

Garantie

30 ani

Tip panou:

Monofacial

Greutate

20.8 kg

Brand

Jinko Solar

Panouri fotovoltaice Jinko Solar

Jinko Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice la nivel global. Compania, cu sediul în China, a fost fondată în 2006 și s-a extins rapid, ajungând să aibă o prezență semnificativă pe piețele internaționale. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice Jinko Solar: Caracteristici generale ale panourilor Jinko Solar:
 1. Eficiență ridicată: Jinko Solar este recunoscută pentru producția de panouri cu eficiență ridicată, ceea ce înseamnă că acestea pot genera mai multă energie într-o suprafață dată comparativ cu alte panouri.
 2. Diversitate de produse: Jinko Solar produce o gamă largă de panouri, de la cele monocristaline la cele policristaline și bifaciale.
 3. Durabilitate și fiabilitate: Panourile sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor în fața diverselor condiții meteorologice, precum căldură extremă, frig, vânt sau grindină.
 4. Certificări: Panourile Jinko Solar au trecut numeroase teste și au obținut diverse certificări internaționale, care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
 5. Tehnologie inovatoare: Compania investește în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să aducă inovații tehnologice, cum ar fi tehnologia TOPCon sau tehnologia bifacială, care permite generarea de energie pe ambele fețe ale panoului.
 6. Sustenabilitate: Jinko Solar este implicată în practici de producție durabilă și are un angajament față de protejarea mediului înconjurător.
 7. Garantii: Produsele Jinko Solar vin, de obicei, cu garanții lungi, care reflectă încrederea companiei în calitatea și longevitatea panourilor sale.
Produse populare Jinko Solar:
 • Seriile Cheetah și Cheetah Plus: Aceste panouri sunt cunoscute pentru eficiența ridicată și designul inovator, oferind o putere mai mare pe o suprafață dată.
 • Seriile Tiger și Tiger Pro: Acestea sunt printre cele mai recente adăugiri la portofoliul Jinko Solar și beneficiază de tehnologii avansate pentru a spori eficiența și puterea panoului.
 • Panourile bifaciale: Acestea generează energie atât pe partea frontală, cât și pe cea din spate, profitând de reflexia luminii de pe suprafețe precum solul sau acoperișurile albe.