Panouri fotovoltaice 425W – Longi Hi-MO 5m LR5-54HPH 405-425M

Panouri fotovoltaice 425W – Longi Hi-MO 5m LR5-54HPH 405-425M

Panourile fotovoltaice Longi Hi-MO 5m LR5-54HPH 405-425M sunt panouri solare de înaltă performanță produse de Longi, unul dintre cei mai mari producători de panouri solare din lume. Aceste panouri solare au o putere nominală cuprinsă între 405 și 425 de wați și sunt concepute pentru a oferi eficiență maximă în condiții de lumină slabă.

Panouri fotovoltaice 425W – Longi Hi-MO 5m LR5-54HPH 405-425M

Panourile fotovoltaice Longi Hi-MO 5m LR5-54HPH 405-425M sunt panouri solare de înaltă performanță produse de Longi, unul dintre cei mai mari producători de panouri solare din lume. Aceste panouri solare au o putere nominală cuprinsă între 405 și 425 de wați și sunt concepute pentru a oferi eficiență maximă în condiții de lumină slabă.

Avantaje panouri fotovoltaice Longi Hi-MO 5m
 • Hi-MO 54c are o dimensiune standardizată în industrie, care este favorabilă costurilor de sistem cauzate de standardizarea suporturilor și invertoarelor. Dimensiunea și greutatea modulului sunt potrivite pentru manipularea unei singure persoane, iar operarea și instalarea sunt convenabile și este perfect potrivit pentru invertorul șir de 15A.
 • Lipire inteligentă - Lipirea inteligentă uniformă crește puterea și eficiența modulului și îmbunătățește capacitatea de încărcare a puterii.
 • Dimensiunea optimizată a modulului - Wafer M10 și design cu 54 de celule, luând în considerare pe deplin dimensiunea și greutatea modulelor în aplicații distribuite
 • Modul inteligent de ambalare și logistică - Soluțiile de ambalare a modulelor inteligente sunt utilizate pentru a obține o fiabilitate ridicată, transport și logistică la costuri reduse.
 • Tehnologie dopată cu galiu - Tehnologia dopată cu galiu depășește degradarea capacului și garantează generarea de energie pe termen lung a modulului.
 • Parametrii electrici optimizați - Curentul de lucru este de aproximativ 13A, care este perfect adaptat la invertoarele de tip șir de masă.
Tip de montaj
 • Acoperis/Terase
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

425

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

108

Eficiența panoului solar (%)

21.30

Greutate (kg)

20.8

Dimensiuni

1722×1134×30mm

Hi MO 5m 54 LR 5 54 HPH 884ad38fcf
Avantaje Longi

LONGi a lansat Standarde pentru ciclul de viață pentru a garanta întreaga calitate a ciclului de viață. Dispozitivul integrat al capacității LONGi poate garanta trasabilitatea fiecărui modul, iar liniile noastre de producție extrem de automatizate oferă procese de inspecție și analiză de la capăt la capăt pentru a se asigura că fiecare modul îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Selectăm materialele modulelor conform celor mai înalte standarde, cu cerința ca toate materialele noi să fie supuse unor teste extinse de calificare și fiabilitate înainte de a fi încorporate în produsele noastre. Laboratoarele terțe precum RETC și PVEL au clasat modulele noastre printre produsele de cea mai înaltă calitate de pe piață.

LONGi are cea mai mare capacitate de producție de module din industrie, cu peste 65 GW în rețeaua sa integrată de capacitate, garantând pe deplin furnizarea de module. În plus, rețeaua de producție facilitează distribuția globală a modulelor cu ajutorul transportului terestru, feroviar și maritim.

Modulele fotovoltaice de înaltă eficiență de la LONGi sunt utilizate pe scară largă în întreaga lume, de la pajiști alpine până la deșerturi și de la iazuri și paturi de legume până la locuințe casnice. Produsele de module fotovoltaice de valoare ultra-înaltă LONGi continuă să beneficieze clienții și economia locală, cu avantajele sale de „putere mai mare, degradare mai mică și fiabilitate mai mare”.

Ce tip de modul este mai bun pentru aplicația mea, monofacial sau bifacial?

Modulele bifaciale sunt puțin mai scumpe decât modulele monofaciale, dar pot genera mai multă putere în condițiile potrivite. Când partea din spate a modulului nu este blocată, lumina primită de partea din spate a modulului bifacial poate îmbunătăți semnificativ randamentul energetic. În plus, structura de încapsulare din sticlă-sticlă a modulului bifacial are o rezistență mai bună la eroziunea mediului prin vapori de apă, ceață sărată, etc. Modulele monofaciale sunt mai potrivite pentru instalații în regiuni muntoase și aplicații de generație distribuită pe acoperiș.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

Dimensiuni

Eficienta celula

Garantie

Greutate

Brand

Longi

Panouri fotovoltaice Longi Longi Solar este unul dintre liderii mondiali în producția de panouri fotovoltaice și waferi monocristalini. Compania s-a concentrat pe tehnologia monocristalină, și de-a lungul anilor, a stabilit numeroase recorduri în eficiența celulelor solare monocristaline. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice Longi: Caracteristici ale panourilor fotovoltaice Longi:
 1. Tehnologie monocristalină avansată: Longi este recunoscută pentru accentul pus pe dezvoltarea tehnologiei monocristaline, care are, în general, o eficiență mai mare decât tehnologia policristalină.
 2. Eficiență ridicată: Datorită investițiilor în cercetare și dezvoltare, panourile Longi au unele dintre cele mai ridicate eficiențe de pe piață.
 3. Durabilitate și fiabilitate: Panourile Longi sunt testate riguros pentru a rezista la diverse condiții meteo, inclusiv ploi acide, ambianțe saline și vânturi puternice.
 4. Performanță în lumină slabă: Panourile Longi sunt proiectate să ofere performanță optimă chiar și în condiții de lumină slabă sau în zile înnorate.
 5. Reducerea degradării induse de lumină (LID): Panourile Longi prezintă o degradare scăzută a performanței în timp, garantând astfel un randament mai bun pe durata de viață a panoului.
 6. Aspect estetic: Oferă o varietate de opțiuni, inclusiv panouri cu celule negre care se integrează armonios în designul clădirilor.
 7. Garanție solidă: Longi oferă garanții competitive pentru produsele sale, atât în ceea ce privește durabilitatea materialului, cât și performanța energetică pe termen lung.
Tipuri de panouri fotovoltaice Longi:
 • Seria Hi-MO: Această serie include panourile fotovoltaice de ultimă generație produse de Longi, care promit eficiență ridicată și durabilitate crescută.
 • Seria bifacială: Panourile bifaciale sunt capabile să capteze lumina atât pe partea frontală, cât și pe cea din spate, oferind un potențial mai mare de generare a energiei.
 • Modulele de dimensiuni mari: Longi produce și panouri cu celule de dimensiuni mari, care pot capta mai multă lumină și pot genera mai multă energie per panou.