Panouri fotovoltaice 425W – TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB 405-425W All Black

Panouri fotovoltaice 425W – TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB 405-425W All Black

Panourile fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB sunt unele dintre cele mai avansate panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri solare de înaltă eficiență oferă o putere nominală între 405 și 425 de wați și sunt echipate cu tehnologia Multi-Busbar (MBB), care maximizează eficiența colectării energiei solare.

Panouri fotovoltaice 425W – TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB 405-425W All Black

Panourile fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB sunt unele dintre cele mai avansate panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri solare de înaltă eficiență oferă o putere nominală între 405 și 425 de wați și sunt echipate cu tehnologia Multi-Busbar (MBB), care maximizează eficiența colectării energiei solare.

Avantaje panouri fotovoltaice TrinaSolar Vertex S

Mic ca dimensiune, mare ca putere

 • Modulele actualizate din seria Vertex S oferă performanțe excelente ale produsului împreună cu o estetică inovatoare și inspirată de design. Opțiunile de design includ aspectul complet negru, pentru a se potrivi cu diferite stiluri arhitecturale și scenarii de aplicare.
 • Vertex S este perfect proiectat pentru a îndeplini cerințele specifice pentru aplicațiile pe acoperiș, cum ar fi puterea, eficiența, aspectul, sarcina mecanică, manevrarea și fiabilitatea. Acest modul va oferi cel mai bun echilibru între putere, dimensiune și greutate.
 • Bazat pe tehnologie avansată de la platforma Vertex. Modulul de până la 425 W este perfect proiectat pentru a îndeplini cerințele de putere, eficiență, dimensiune, greutate, aspect, sarcină mecanică și fiabilitate ale aplicației pe acoperiș! Cel mai bun echilibru între putere și dimensiune și greutate.
 • Factor de formă mic. Generați o cantitate imensă de energie chiar și în spațiu limitat.
 • Până la 425 W, 21,3% eficiență a modulului cu tehnologie de interconectare de înaltă densitate
 • Tehnologie multi-bară pentru un efect mai bun de captare a luminii, serie inferioară rezistență și colectare îmbunătățită a curentului
 • Reduceți costul de instalare cu un compartiment de putere și e cinie mai mare
 • Îmbunătățiți performanța pe vreme caldă coeficient de temperatură mai scăzut (-0,34%) și temperatura de funcționare

Rentabilitatea remarcabilă a investiției

 • Vertex S se bazează pe tehnologia avansată a platformei Vertex, inclusiv placa de siliciu de dimensiuni mari de 210 mm. Designul său electric permite o dispunere flexibilă a sistemului pentru orice acoperiș, rezultând o eficiență îmbunătățită și un cost total redus al sistemului.
 • Noul Vertex S poate crește capacitatea de instalare pe acoperișurile rezidențiale cu 5–7%. O generare mai mare de energie îndeplinește cerințe mai mari pentru utilizarea zilnică în gospodărie și cererea de energie de la vehiculele electrice.
 • Vertex S vine cu o garanție extinsă pentru produs de 15 ani și o garanție completă de performanță de 25 de ani – pentru liniște sufletească și returnări de lungă durată.

Aspect vizual remarcabil

 • Proiectat având în vedere estetica
 • Control excelent al culorii celulelor prin tratament dedicat de înnegrire a celulelor și selecția mașinii.
 • Fire mai subțiri care par negre la distanță

Soluție universală pentru acoperișuri rezidențiale și comercial/industrial

 • Proiectat pentru compatibilitate cu optimizatoarele existente, invertoare și sisteme de montare
 • Dimensiune perfectă și greutate redusă. Usor de manevrat. Economie la transport
 • Diverse soluții de instalare. Flexibil pentru implementarea sistemului
Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
Date tehnice

Gama de putere

405-425W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristaline

Aranjare celule solare

144

Dimensiuni

1762x1134x30 mm

Eficiența panoului solar (%)

21.8 kg

Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215/IEC61730/IEC61701/IEC62716
 • ISO 9001: Sistem de management al calității
 • ISO 14001: Sistem de management de mediu
 • ISO14064: Verificarea emisiilor de gaze naturale
 • ISO45001: Sistem de management al sănătății și securității în muncă
TrinaSolar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 425W – TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB 405-425W All Black

Panourile fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB sunt unele dintre cele mai avansate panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri solare de înaltă eficiență oferă o putere nominală între 405 și 425 de wați și sunt echipate cu tehnologia Multi-Busbar (MBB), care maximizează eficiența colectării energiei solare. Panourile sunt realizate cu celule solare monocristaline și au un design compact și modern "all black", fiind potrivite pentru instalări atât în medii urbane, cât și rurale. Acestea sunt perfecte pentru utilizarea în sisteme fotovoltaice rezidențiale, comerciale sau industriale. Panourile fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB sunt, de asemenea, proiectate pentru a fi durabile și rezistente la condițiile meteorologice extreme. Panourile sunt testate la cea mai înaltă clasă de rezistență la îngheț și la zăpadă și sunt capabile să reziste la viteze ale vântului de până la 240 km/h.

Panourile sunt ușor de instalat și se potrivesc cu majoritatea sistemelor fotovoltaice existente, fiind compatibile cu majoritatea invertoarelor. Acestea sunt, de asemenea, ușor de întreținut și oferă o garanție de până la 25 de ani, garantând performanțe ridicate și fiabilitate pe termen lung. În general, panourile fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09R.05 MBB sunt o alegere excelentă pentru oricine caută să instaleze un sistem fotovoltaic durabil, eficient și modern, pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile de energie.

Clase de putere (Wp max)

, , , ,

Tip montaj

,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Eficienta celula

Brand

Trina Solar

Panouri fotovoltaice Trina Solar

Trina Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice din lume. Compania, fondată în 1997, și-a consolidat de-a lungul anilor reputația de producător de încredere și inovator în industria energiei solare. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice produse de Trina Solar:
 1. Calitate și Fiabilitate: Trina Solar este recunoscut pentru producerea de panouri solare de calitate înaltă. Cu un istoric de decenii în producția de panouri, compania și-a demonstrat capacitatea de a furniza produse fiabile care rezistă testului timpului.
 2. Eficiență: Panourile fotovoltaice Trina Solar sunt cunoscute pentru eficiența lor competitivă. Aceasta se referă la capacitatea panourilor de a converti lumina solară în energie electrică. Un panou cu eficiență mai mare va produce mai multă energie în aceleași condiții de lumină solară.
 3. Inovație: Trina Solar investește în mod constant în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să introducă în mod regulat îmbunătățiri tehnologice și să dezvolte noi produse.
 4. Sustenabilitate: Compania pune accent pe producția ecologică și pe promovarea energiei regenerabile. De asemenea, își asumă responsabilitatea socială corporativă și promovează practici durabile în toate aspectele afacerii sale.
 5. Certificări și Garanții: Panourile Trina Solar trec printr-o serie de teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc standardele internaționale. În plus, vin adesea cu garanții pe termen lung care acoperă atât performanța, cât și materialele produsului.
 6. Prezență Globală: Cu o rețea extinsă de distribuție și operațiuni în numeroase țări, Trina Solar servește clienți din întreaga lume.