Panouri fotovoltaice 455W – Swiss Solar IBEX 120MHC-EiGER-440-455 FULL BLACK

Panouri fotovoltaice 455W – Swiss Solar IBEX 120MHC-EiGER-440-455 FULL BLACK

Panoul fotovoltaic IBEX 120MHC-EiGER-440-455 FULL BLACK este o variantă de panou solar cu o putere nominală de 440 Wp și o putere maximă de 455 Wp. Panoul este fabricat utilizând tehnologia celulelor solare monocristaline de siliciu, care oferă o performanță ridicată și o eficiență sporită la conversia energiei solare în energie electrică.

Descriere

Panouri fotovoltaice 455W – Swiss Solar IBEX 120MHC-EiGER-440-455 FULL BLACK

Panoul fotovoltaic IBEX 120MHC-EiGER-440-455 FULL BLACK este o variantă de panou solar cu o putere nominală de 440 Wp și o putere maximă de 455 Wp. Panoul este fabricat utilizând tehnologia celulelor solare monocristaline de siliciu, care oferă o performanță ridicată și o eficiență sporită la conversia energiei solare în energie electrică.

TEHNOLOGIA EIGER
 • M10 monoplacă dopată cu galiu
 • Celulă PERC de tip P
 • Tehnologie 9BB Half-cut
 • Foaie de culoare din spate – negru
 • Design normal al modulului 60 C cu 6 rânduri
 • 21,01% eficienta modulului
 • cea mai mare dimensiune a celulei (182×91)
Tip de montaj
 • Acoperis/terasa
 • Pentru uz comercial si industrial
 • Pentru centralele fotovoltaice – parcuri fotovoltaice montate la sol
Date tehnice

Tip

Modul semicelulă IBEX 120MHC-EiGER-440-455 FULL BLACK

Clasele de putere

De la 440 la 455 Wp

Eficienţă

Până la 21,01%

Dimensiuni:

1903 x 1134 x 30 mm

Greutate

Până la 27,0 kg

Garanție

 • Cel puțin 97% din puterea nominală în primul an.
 • După aceea max. 0,5086% degradare pe an.
 • Cel puțin 86,83% din puterea nominală până la 20 de ani.
 • Cel puțin 81,75% din puterea nominală până la 30 de ani.
IBEX 120MHC EIGER 440 455
Avantaje
 • Toleranță pozitivă la putere (0+5W) garantată
 • Temperatura de funcționare mai scăzută.
 • Eficiență ridicată de conversie a modulelor (până la 21,01%) beneficiază de proiectarea tehnologiei PERC (Pasivated Emmiter Rear Contact) cu opțiune de cadru negru
 • 30 de ani garanție de performanță liniară
 • Design estetic. Aspect uniformitate, estetic sigur. Mai puțin risc de încălzire a punctelor fierbinți, faceți modulul mai eficient.
 • 20 de ani garanție de la producător

Acest panou solar IBEX 120MHC-EiGER-440-455 FULL BLACK este ideal pentru utilizarea în aplicații industriale, comerciale sau rezidențiale, oferind o performanță ridicată chiar și în condiții de iluminare scăzută sau temperaturi ridicate. Panoul este echipat cu conectoare tip MC4 pentru o instalare ușoară și sigură și poate fi utilizat în sisteme solare conectate la rețea sau în sistemele solare off-grid și hibride. Datorită tehnologiei de ultimă generație utilizate în fabricarea sa, acest panou solar oferă o durată de viață lungă și o garanție de performanță ridicată, fiind o soluție excelentă pentru cei care doresc să obțină o sursă de energie electrică durabilă și eficientă

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

455 W

Tip montaj

ACOPERIS/TERASA, COMERCIAL/INDUSTRIAL, PARCURI LA SOL

Dimensiuni

1903 x 1134 x 30 mm

Eficienta celula

21,01%

Garantie

30 ani

Greutate

27,0 kg

Brand

Swiss Solar

Panouri fotovoltaice Swiss Solar

Swiss Solar AG, cu sediul central în Zug, Elveția, este o companie europeană independentă cu prezență în peste 100 de țări din întreaga lume. Compania se mândrește cu o abordare inovatoare în domeniul energiei solare și vizează să transforme viitorul energiei prin soluțiile sale avansate. Misiunea: Swiss Solar vede un viitor în care elementele naturii sunt stăpânite și energia curată este accesibilă nelimitat. Misiunea lor este să aducă acest viitor mai aproape și să conecteze oamenii la această sursă de energie în prezent. Tehnologie: Toate produsele Swiss Solar se bazează pe tehnologii de vârf. Compania produce exclusiv module monocristaline, variind de la 9BB la 16BB, garantând astfel o eficiență și o performanță optimă. Strategie: Obiectivul Swiss Solar este extinderea globală, garantând astfel că clienții au acces rapid la serviciile și produsele lor. Cu investiții crescânde în cercetare și dezvoltare, Swiss Solar se angajează să furnizeze soluții de ultimă oră, menite să optimizeze costurile și să maximizeze eficiența. Viitor: Cu o viziune strategică clară și o echipă internațională ambițioasă, Swiss Solar este pregătită să își atingă obiectivele și să se mențină ca lider în soluțiile fotovoltaice integrate. Activitățile principale includ dezvoltarea, producția și furnizarea de sisteme inovatoare de celule solare și module. Produsele: Compania oferă o gamă diversă de module, de la rame negre la module complet negre, de la transparent la tehnologie glass-glass, inclusiv tehnologia MWT cu grafen. Până în 2023, capacitatea de producție este de 1,5 GW. Performanță: Swiss Solar se străduiește să îmbunătățească în mod continuu puterea, performanța și fiabilitatea modulelor sale. Cu o eficiență de până la 22,36%, modulele lor reprezintă unul dintre cele mai eficiente produse de pe piață. Tehnologia IBEX EiGER superîncarcă celulele și modulele solare cristaline, fără a necesita un design de celulă complex sau componente de sistem speciale. Aceasta tehnologie garantează performanță optimă chiar și în zile noroase sau ploioase, cu tehnologia HC care reduce efectele negative cauzate de micro-fisuri și umbre.