Panouri fotovoltaice 550W – Swiss Solar IBEX 54M-EIGER-530-550

Panouri fotovoltaice 550W – Swiss Solar IBEX 54M-EIGER-530-550

Panourile fotovoltaice Swiss Solar IBEX 54M-EIGER-530-550 sunt o altă opțiune puternică de panouri solare fabricate de compania elvețiană Swiss Solar. Aceste panouri solare au o putere nominală între 530W și 550W, fiind proiectate pentru a produce energie electrică din lumina solară.

Descriere

Panouri fotovoltaice 550W – Swiss Solar IBEX 54M-EIGER-530-550

Panourile fotovoltaice Swiss Solar IBEX 54M-EIGER-530-550 sunt o altă opțiune puternică de panouri solare fabricate de compania elvețiană Swiss Solar. Aceste panouri solare au o putere nominală între 530W și 550W, fiind proiectate pentru a produce energie electrică din lumina solară.

TEHNOLOGIA EIGER
 • M12 monoplacă dopată cu galiu
 • Celulă PERC de tip P
 • Tehnologie 9BB Half-cut
 • Foaie de culoare din spate – alb
 • Design normal al modulului 54 C cu 6 rânduri
 • Coeficient de temperatură de putere -0,35%/C
 • 21,48% eficienta modulului
 • cea mai mare dimensiune a celulei (210 mm x 105 mm)
Tip de montaj
 • Pentru centralele fotovoltaice – parcuri fotovoltaice montate la sol
 • Comercial si industrial
Date tehnice

Tip

Modul semicelulă IBEX 54M-EiGER-530-550

Clasele de putere

De la 530 la 550 Wp

Eficienţă

până la 21,48%

Dimensiuni:

1965 x 1303 x 35 mm

Greutate

Până la 28,5 kg

Garanție

 • Cel puțin 97% din puterea nominală în primul an.
 • După aceea max. 0,5086% degradare pe an.
 • Cel puțin 86,83% din puterea nominală până la 20 de ani.
 • Cel puțin 81,75% din puterea nominală până la 30 de ani.
?tsbuilder media=wp d3d8c525ee3ad68848909ac17bbe9bfb
Avantaje
 • Toleranță pozitivă la putere (0+5W) garantată
 • Temperatura de funcționare mai scăzută.
 • Eficiență ridicată de conversie a modulelor (până la 21,48%) beneficiază de proiectarea tehnologiei PERC (Pasivated Emmiter Rear Contact) cu opțiune de cadru negru
 • 30 de ani garanție de performanță liniară
 • Design estetic. Aspect uniformitate, estetic sigur. Mai puțin risc de încălzire a punctelor fierbinți, faceți modulul mai eficient.
 • 20 de ani garanție de la producător

Panourile sunt fabricate cu celule solare monocristaline de înaltă calitate, care oferă o eficiență ridicată de conversie a energiei solare în energie electrică. Acest lucru înseamnă că panourile sunt capabile să producă mai multă energie electrică cu aceeași suprafață decât panourile solare cu eficiență mai scăzută. Panourile fotovoltaice Swiss Solar IBEX 54M-EIGER-530-550 sunt, de asemenea, concepute să fie durabile și rezistente la intemperii, astfel încât să poată rezista condițiilor meteorologice dificile. Acestea sunt certificate de standardele internaționale, ceea ce garantează că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Panourile sunt de culoare neagră și au o suprafață mată, oferind un aspect plăcut. Acestea sunt ideale pentru a fi utilizate în aplicații solare rezidențiale sau comerciale, fiind o alegere excelentă pentru cei care caută să își construiască un sistem solar puternic și eficient.

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

550 W

Tip montaj

COMERCIAL/INDUSTRIAL, PARCURI LA SOL

Dimensiuni

1965 x 1303 x 35 mm

Eficienta celula

21,48%

Garantie

30 ani

Greutate

28,5 kg

Brand

Swiss Solar

Panouri fotovoltaice Swiss Solar

Swiss Solar AG, cu sediul central în Zug, Elveția, este o companie europeană independentă cu prezență în peste 100 de țări din întreaga lume. Compania se mândrește cu o abordare inovatoare în domeniul energiei solare și vizează să transforme viitorul energiei prin soluțiile sale avansate. Misiunea: Swiss Solar vede un viitor în care elementele naturii sunt stăpânite și energia curată este accesibilă nelimitat. Misiunea lor este să aducă acest viitor mai aproape și să conecteze oamenii la această sursă de energie în prezent. Tehnologie: Toate produsele Swiss Solar se bazează pe tehnologii de vârf. Compania produce exclusiv module monocristaline, variind de la 9BB la 16BB, garantând astfel o eficiență și o performanță optimă. Strategie: Obiectivul Swiss Solar este extinderea globală, garantând astfel că clienții au acces rapid la serviciile și produsele lor. Cu investiții crescânde în cercetare și dezvoltare, Swiss Solar se angajează să furnizeze soluții de ultimă oră, menite să optimizeze costurile și să maximizeze eficiența. Viitor: Cu o viziune strategică clară și o echipă internațională ambițioasă, Swiss Solar este pregătită să își atingă obiectivele și să se mențină ca lider în soluțiile fotovoltaice integrate. Activitățile principale includ dezvoltarea, producția și furnizarea de sisteme inovatoare de celule solare și module. Produsele: Compania oferă o gamă diversă de module, de la rame negre la module complet negre, de la transparent la tehnologie glass-glass, inclusiv tehnologia MWT cu grafen. Până în 2023, capacitatea de producție este de 1,5 GW. Performanță: Swiss Solar se străduiește să îmbunătățească în mod continuu puterea, performanța și fiabilitatea modulelor sale. Cu o eficiență de până la 22,36%, modulele lor reprezintă unul dintre cele mai eficiente produse de pe piață. Tehnologia IBEX EiGER superîncarcă celulele și modulele solare cristaline, fără a necesita un design de celulă complex sau componente de sistem speciale. Aceasta tehnologie garantează performanță optimă chiar și în zile noroase sau ploioase, cu tehnologia HC care reduce efectele negative cauzate de micro-fisuri și umbre.