Panouri fotovoltaice 555W – Canadian solar HiKu6 CS6W

Panouri fotovoltaice 555W – Canadian solar HiKu6 CS6W

Panourile fotovoltaice Canadian Solar HiKu6 CS6W sunt o variantă îmbunătățită a panourilor solare HiKu6 CS6, care utilizează tehnologia PERC (Passivated Emitter and Rear Cell) pentru a absorbi mai eficient lumina solară și a produce energie electrică mai eficient.

Panouri fotovoltaice 555W – Canadian solar HiKu6 CS6W

Panourile fotovoltaice Canadian Solar HiKu6 CS6W sunt o variantă îmbunătățită a panourilor solare HiKu6 CS6, care utilizează tehnologia PERC (Passivated Emitter and Rear Cell) pentru a absorbi mai eficient lumina solară și a produce energie electrică mai eficient.

Avantaje panouri fotovoltaice Canadian Solar

Putere mare a modulului

 • Wafer de 182 mm + celulă dublă + tehnologie PERC
 • Puterea modulului de până la 555 W
 • Randament energetic mai mare cu 2,7% pe durata de viață a modulului

Cost BOS și LCOE mai scăzut

 • Reduceți cu 5,6% costul BOS
 • LCOE cu 4,5% mai mic.
 • Compatibil cu trackerele mainstream

Fiabilitate sporită

 • Tehnologie cuprinzătoare de atenuare LID / LeTID, degradare cu până la 50% mai mică
 • Temperatură mai scăzută a punctelor fierbinți
 • Toleranță mai bună la umbrire
 • 12 ani garanție sporită a produsului pentru materiale și manoperă
 • 25 de ani garanție liniară de putere de ieșire Conform Declarației de garanție limitată Canadian Solar aplicabilă.

Compatibil cu trackerele mainstream pentru centrale fotovoltaice on-grid

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Parcuri fotovoltaice la sol/Centrale fotovoltaice
 • Acoperis/Terasa
Date tehnice

Gama de putere

530-555 W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristaline 144 [2 x (12 x 6)]

Dimensiunea placheta

182 mm

Dimensiuni

2261x1134x35 mm

Eficiența panoului solar (%)

27.6 kg

Wafer

182 mm + celulă dublă + tehnologie PERC

Sistem complet și certificare de produs
 • ISO 9001:2015 - Sistem de management al calitatii
 • ISO 14001:2015 - Standarde pentru sistemul de management de mediu
 • ISO 45001: 2018 - Standarde internaționale pentru sănătatea și securitatea în muncă
 • IEC 62941: 2019 - Sistem de calitate pentru fabricarea modulelor fotovoltaice
Canadian Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 555W – Canadian solar HiKu6 CS6W

Panourile fotovoltaice Canadian Solar HiKu6 CS6W sunt o variantă îmbunătățită a panourilor solare HiKu6 CS6, care utilizează tehnologia PERC (Passivated Emitter and Rear Cell) pentru a absorbi mai eficient lumina solară și a produce energie electrică mai eficient. Aceste panouri solare au o putere nominală de până la 555W, ceea ce le face ideale pentru proiecte solare de dimensiuni mari, cum ar fi instalații solare comerciale sau industriale, dar și pentru proiecte solare mai mici, cum ar fi instalații solare pentru case sau clădiri rezidențiale. De asemenea, ele sunt dotate cu celule solare bifaciale, care pot absorbi lumina din ambele părți ale panoului, ceea ce le permite să producă mai multă energie electrică decât panourile solare tradiționale.

Panourile solare Canadian Solar HiKu6 CS6W sunt, de asemenea, foarte durabile și rezistente la condițiile meteo extreme, cu un cadru din aluminiu anodizat și sticlă cu tăieturi multiple, care oferă o protecție maximă împotriva vânturilor puternice și a grindinei. Ele sunt certificate de TUV Rheinland, ceea ce demonstrează performanța și siguranța lor.

Aceste panouri solare sunt ideale pentru zonele cu niveluri ridicate de luminozitate, cum ar fi zonele cu zăpadă sau cu apă în apropiere, și oferă o eficiență ridicată a conversiei și o performanță excelentă în condiții de lumină redusă. De asemenea, ele sunt dotate cu un sistem avansat de protecție împotriva degradării și îmbătrânirii premature a celulelor solare, ceea ce asigură o durată de viață lungă și o performanță constantă pe termen lung.

Clase de putere (Wp max)

, , , , ,

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Eficienta celula

Tip panou:

Greutate

Brand

Canadian Solar

Panouri Fotovoltaice Canadian Solar: Eficiență și Durabilitate de Top

Lider Global în Tehnologia Solară

Canadian Solar este unul dintre cei mai mari și mai respectați producători de panouri fotovoltaice la nivel mondial. Cu o istorie de peste două decenii, această companie se distinge printr-un angajament neclintit pentru calitate, inovație și sustenabilitate.

Eficiență Energetică de Excepție

Panourile fotovoltaice Canadian Solar sunt proiectate pentru a oferi o eficiență energetică remarcabilă. Cu tehnologia lor de celule solare de înaltă calitate, aceste panouri transformă mai multă lumină solară în energie electrică, maximizând astfel randamentul și reducând costurile energetice pe termen lung.

Durabilitate și Fiabilitate

Fiecare panou fotovoltaic Canadian Solar este fabricat pentru a rezista la cele mai dificile condiții meteorologice. Aceste panouri sunt testate riguros pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea, făcându-le o investiție de lungă durată pentru casa sau afacerea dvs.

Soluție Ecologică

Canadian Solar este dedicat protejării mediului și promovează energia curată și regenerabilă. Alegând panourile fotovoltaice Canadian Solar, vă alăturați mișcării globale pentru un viitor mai verde și mai sustenabil.

Gama Variată de Produse

Canadian Solar oferă o gamă largă de panouri fotovoltaice, de la cele monocristaline la cele policristaline, satisfăcând astfel diferite nevoi și bugete. Indiferent de dimensiunea proiectului dvs., veți găsi o soluție care se potrivește perfect.

Certificări și Garanții

Panourile fotovoltaice Canadian Solar sunt însoțite de certificări internaționale care atestă calitatea și performanța lor. În plus, compania oferă garanții extinse, ceea ce vă oferă liniștea că investiția dvs. este protejată.

Investiție Inteligentă

Optând pentru panourile fotovoltaice Canadian Solar, faceți o alegere inteligentă. Acestea nu doar că vă vor reduce semnificativ facturile la energie, dar reprezintă și o cale eficientă de a crește valoarea proprietății dvs.
Canadian Solar
Canadian Solar este un lider global în producția de panouri fotovoltaice de înaltă calitate. Cu peste două decenii de experiență, aceste panouri sunt proiectate pentru eficiență energetică excepțională și durabilitate de lungă durată. Fabricate pentru a rezista în cele mai dificile condiții meteorologice, panourile Canadian Solar reprezintă o alegere ecologică și inteligentă pentru generarea de energie regenerabilă. Optând pentru Canadian Solar, investiți într-un viitor mai verde și în reducerea semnificativă a facturilor de energie