Panouri fotovoltaice 560W – Jinko Solar Tiger Pro 72HC 540-560W

Panouri fotovoltaice 560W – Jinko Solar Tiger Pro 72HC 540-560W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger Pro 72HC sunt unele dintre cele mai puternice panouri solare disponibile pe piață, cu o putere nominală între 540 și 560 de wați. Aceste panouri sunt proiectate pentru a fi utilizate în sisteme solare de mare capacitate, cum ar fi sistemele solare pentru clădiri comerciale sau proiectele de energie solară la scară mare.

Panouri fotovoltaice 560W – Jinko Solar Tiger Pro 72HC 540-560W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger Pro 72HC sunt unele dintre cele mai puternice panouri solare disponibile pe piață, cu o putere nominală între 540 și 560 de wați. Aceste panouri sunt proiectate pentru a fi utilizate în sisteme solare de mare capacitate, cum ar fi sistemele solare pentru clădiri comerciale sau proiectele de energie solară la scară mare.

540-560W P-Type 72 Half Cell Module

Avantaje panouri fotovoltaice Jinko Solar Tiger Pro

Tehnologie Multi Busbar

 • Putere ultra-înaltă pentru cel mai scăzut LCOE și cel mai mare IRR
 • Eficiență ultra-înaltă de 21,35%
 • Tehnologie fiabilă cu bandă de plăci care elimină decalajul dintre celule
 • Tehnologie Multi Busbar care reduce pierderea de rezistență

Pierderi reduse de puncte fierbinți

Design electric optimizat și curent de funcționare mai mic pentru pierderi reduse de puncte fierbinți și coeficient de temperatură mai bună

Rezistență PID

Garanție excelentă de performanță Anti-PID prin proces și materiale optimizate de producție în masă

Sarcina mecanică îmbunătățită

Certificat pentru a rezista: sarcina de vant (2400 Pa) si zapada sarcină (5400 Pa).

Garanție de putere

0,55% degradare anuală a puterii

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

540-560W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

P-Type 72 Half Cell Module

Celule solare

144 (6×24)

Dimensiuni

2278×1134×35 mm

Greutate

28 kg

shot 230228 114932
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calității
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității în muncă
Jinko Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 560W – Jinko Solar Tiger Pro 72HC 540-560W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger Pro 72HC sunt unele dintre cele mai puternice panouri solare disponibile pe piață, cu o putere nominală între 540 și 560 de wați. Aceste panouri sunt proiectate pentru a fi utilizate în sisteme solare de mare capacitate, cum ar fi sistemele solare pentru clădiri comerciale sau proiectele de energie solară la scară mare. Panourile Jinko Solar Tiger Pro 72HC utilizează tehnologia avansată Half-Cell, care împarte celulele solare în jumătate, ceea ce le face mai eficiente și mai durabile decât alte panouri solare convenționale. Aceste panouri sunt protejate împotriva condițiilor meteorologice extreme, cum ar fi vântul puternic, grindina și înghețul, iar suprafața lor antireflexivă reduce pierderile de lumină. Aceste panouri sunt o alegere excelentă pentru oricine caută o soluție puternică și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru producția de energie solară. Deoarece aceste panouri sunt mai puternice decât panourile solare mai mici, cum ar fi cele de 415W sau 470W, acestea sunt ideale pentru proprietarii de clădiri comerciale sau pentru proiectele de energie solară la scară mare care necesită o putere mai mare. În plus, aceste panouri sunt relativ compacte și pot fi instalate pe o gamă largă de suprafețe, ceea ce le face o alegere bună pentru proprietarii care au spațiu limitat pentru instalația panourilor solare.

 • Eficiență ridicată: panourile fotovoltaice Jinko Solar au o eficiență de până la 21,9%, ceea ce le face să fie printre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață.
 • Durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme: panourile Jinko Solar sunt proiectate pentru a rezista la vânturi puternice, ploaie, grindină și zăpadă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea într-o varietate de medii.
 • Design estetic: panourile solare Jinko Solar sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițând utilizatorilor să aleagă panouri care se potrivesc cu aspectul estetic al casei sau clădirii.
 • Garanție puternică: Jinko Solar oferă o garanție de până la 25 de ani pentru panourile sale solare, oferind astfel utilizatorilor încredere în performanța și durabilitatea panourilor pe termen lung.
 • Certificări și standarde internaționale: panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt certificate de o serie de organizații și îndeplinesc standarde internaționale de calitate și eficiență.
 • Gama largă de produse și soluții: Jinko Solar oferă o gamă largă de panouri solare, inclusiv monocristaline și policristaline, panouri bifaciale, panouri solare cu tehnologie avansată PERC și soluții de stocare a energiei solare, permițând utilizatorilor să aleagă produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.
Clase de putere (Wp max)

, , , ,

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Brand

Jinko Solar

Panouri fotovoltaice Jinko Solar

Jinko Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice la nivel global. Compania, cu sediul în China, a fost fondată în 2006 și s-a extins rapid, ajungând să aibă o prezență semnificativă pe piețele internaționale. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice Jinko Solar: Caracteristici generale ale panourilor Jinko Solar:
 1. Eficiență ridicată: Jinko Solar este recunoscută pentru producția de panouri cu eficiență ridicată, ceea ce înseamnă că acestea pot genera mai multă energie într-o suprafață dată comparativ cu alte panouri.
 2. Diversitate de produse: Jinko Solar produce o gamă largă de panouri, de la cele monocristaline la cele policristaline și bifaciale.
 3. Durabilitate și fiabilitate: Panourile sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor în fața diverselor condiții meteorologice, precum căldură extremă, frig, vânt sau grindină.
 4. Certificări: Panourile Jinko Solar au trecut numeroase teste și au obținut diverse certificări internaționale, care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
 5. Tehnologie inovatoare: Compania investește în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să aducă inovații tehnologice, cum ar fi tehnologia TOPCon sau tehnologia bifacială, care permite generarea de energie pe ambele fețe ale panoului.
 6. Sustenabilitate: Jinko Solar este implicată în practici de producție durabilă și are un angajament față de protejarea mediului înconjurător.
 7. Garantii: Produsele Jinko Solar vin, de obicei, cu garanții lungi, care reflectă încrederea companiei în calitatea și longevitatea panourilor sale.
Produse populare Jinko Solar:
 • Seriile Cheetah și Cheetah Plus: Aceste panouri sunt cunoscute pentru eficiența ridicată și designul inovator, oferind o putere mai mare pe o suprafață dată.
 • Seriile Tiger și Tiger Pro: Acestea sunt printre cele mai recente adăugiri la portofoliul Jinko Solar și beneficiază de tehnologii avansate pentru a spori eficiența și puterea panoului.
 • Panourile bifaciale: Acestea generează energie atât pe partea frontală, cât și pe cea din spate, profitând de reflexia luminii de pe suprafețe precum solul sau acoperișurile albe.