Panouri fotovoltaice 630W – Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610-630W

Panouri fotovoltaice 630W – Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610-630W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610-630W sunt o alegere excelentă pentru proiectele solare cu nevoi ridicate de energie. Aceste panouri au o putere nominală cuprinsă între 610 și 630 de wați și sunt construite pentru a fi utilizate în sisteme fotovoltaice conectate la rețea sau off-grid.

Descriere

Panouri fotovoltaice 630W – Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610-630W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610-630W sunt o alegere excelentă pentru proiectele solare cu nevoi ridicate de energie. Aceste panouri au o putere nominală cuprinsă între 610 și 630 de wați și sunt construite pentru a fi utilizate în sisteme fotovoltaice conectate la rețea sau off-grid.

Avantaje panouri fotovoltaice Jinko Solar Tiger Neo

Tehnologie SMBB

 • O mai bună captare a luminii și colectarea curentului
 • puterea de ieșire a modulului și fiabilitatea imbunatatite.
 • Toleranta pozitiva la putere de 0~+3%

Tehnologie 2.0 HOT

Modulul de tip N cu tehnologie Hot 2.0 are fiabilitate mai buna și LID/LETID mai scăzut.

Rezistență PID

Garanție excelentă de performanță Anti-PID prin proces și materiale optimizate de producție în masă

Sarcina mecanică îmbunătățită

Certificat pentru a rezista: sarcina de vant (2400 Pa) si zapada sarcină (5400 Pa).

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

610-630W

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

156 (2×78) Monocristaline

Celule solare

156

Dimensiuni

2465×1134×35 mm

Greutate

30.6 kg

Panouri fotovoltaice 630W Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610 630W 1111
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calității
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității în muncă
Jinko Solar – panouri fotovoltaice Tier 1 – Generalitati

Panouri fotovoltaice 630W – Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610-630W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610-630W sunt o alegere excelentă pentru proiectele solare cu nevoi ridicate de energie. Aceste panouri au o putere nominală cuprinsă între 610 și 630 de wați și sunt construite pentru a fi utilizate în sisteme fotovoltaice conectate la rețea sau off-grid. În general, panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger Neo 78HL4 610-630W sunt o alegere solidă pentru cei care doresc să genereze o cantitate mare de energie electrică din surse regenerabile.

 • Eficiență ridicată: panourile fotovoltaice Jinko Solar au o eficiență de până la 21,9%, ceea ce le face să fie printre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață.
 • Durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme: panourile Jinko Solar sunt proiectate pentru a rezista la vânturi puternice, ploaie, grindină și zăpadă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea într-o varietate de medii.
 • Design estetic: panourile solare Jinko Solar sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițând utilizatorilor să aleagă panouri care se potrivesc cu aspectul estetic al casei sau clădirii.
 • Garanție puternică: Jinko Solar oferă o garanție de până la 25 de ani pentru panourile sale solare, oferind astfel utilizatorilor încredere în performanța și durabilitatea panourilor pe termen lung.
 • Certificări și standarde internaționale: panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt certificate de o serie de organizații și îndeplinesc standarde internaționale de calitate și eficiență.
 • Gama largă de produse și soluții: Jinko Solar oferă o gamă largă de panouri solare, inclusiv monocristaline și policristaline, panouri bifaciale, panouri solare cu tehnologie avansată PERC și soluții de stocare a energiei solare, permițând utilizatorilor să aleagă produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

610 W, 615 W, 620 W, 625 W, 630 W

Tip montaj

ACOPERIS/TERASA, COMERCIAL/INDUSTRIAL, PARCURI LA SOL

Dimensiuni

2465 x 1134 x 35 mm

Garantie

30 ani

Tip panou:

Monofacial

Greutate

30.6 kg

Eficienta celula

23,23 %

Brand

Jinko Solar

Panouri fotovoltaice Jinko Solar

Jinko Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice la nivel global. Compania, cu sediul în China, a fost fondată în 2006 și s-a extins rapid, ajungând să aibă o prezență semnificativă pe piețele internaționale. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice Jinko Solar: Caracteristici generale ale panourilor Jinko Solar:
 1. Eficiență ridicată: Jinko Solar este recunoscută pentru producția de panouri cu eficiență ridicată, ceea ce înseamnă că acestea pot genera mai multă energie într-o suprafață dată comparativ cu alte panouri.
 2. Diversitate de produse: Jinko Solar produce o gamă largă de panouri, de la cele monocristaline la cele policristaline și bifaciale.
 3. Durabilitate și fiabilitate: Panourile sunt cunoscute pentru durabilitatea și rezistența lor în fața diverselor condiții meteorologice, precum căldură extremă, frig, vânt sau grindină.
 4. Certificări: Panourile Jinko Solar au trecut numeroase teste și au obținut diverse certificări internaționale, care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
 5. Tehnologie inovatoare: Compania investește în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să aducă inovații tehnologice, cum ar fi tehnologia TOPCon sau tehnologia bifacială, care permite generarea de energie pe ambele fețe ale panoului.
 6. Sustenabilitate: Jinko Solar este implicată în practici de producție durabilă și are un angajament față de protejarea mediului înconjurător.
 7. Garantii: Produsele Jinko Solar vin, de obicei, cu garanții lungi, care reflectă încrederea companiei în calitatea și longevitatea panourilor sale.
Produse populare Jinko Solar:
 • Seriile Cheetah și Cheetah Plus: Aceste panouri sunt cunoscute pentru eficiența ridicată și designul inovator, oferind o putere mai mare pe o suprafață dată.
 • Seriile Tiger și Tiger Pro: Acestea sunt printre cele mai recente adăugiri la portofoliul Jinko Solar și beneficiază de tehnologii avansate pentru a spori eficiența și puterea panoului.
 • Panourile bifaciale: Acestea generează energie atât pe partea frontală, cât și pe cea din spate, profitând de reflexia luminii de pe suprafețe precum solul sau acoperișurile albe.