Panouri fotovoltaice 670W – Renesola RS9-650-670M-E1

Panouri fotovoltaice 670W – Renesola RS9-650-670M-E1

Panourile fotovoltaice Renesola RS9-650-670M-E1 sunt panouri solare de înaltă performanță, cu o putere nominală de 670W. Aceste panouri solare sunt proiectate pentru a fi durabile și eficiente în producerea de energie electrică din lumina soarelui.

Panouri fotovoltaice 670W – Renesola RS9-650-670M-E1

Panourile fotovoltaice Renesola RS9-650-670M-E1 sunt panouri solare de înaltă performanță, cu o putere nominală de 670W. Aceste panouri solare sunt proiectate pentru a fi durabile și eficiente în producerea de energie electrică din lumina soarelui.

Avantaje panouri fotovoltaice Renesola
 • Tip P/Toleranță de putere pozitivă de 0~+3%
 • Eficiență maximă a modulului 21,57%
 • Tehnologia avansată a modulelor oferă o eficiență superioară - Wafer dopat cu galiu, Tăiere nedistructivă, MBB Half Cut
 • Performanță excelentă de generare a energiei - IAM excelent și răspuns bun la lumină slaba, functioneaza bine la temperatură scăzută, Scădere liniară a puterii de 0,55%.
 • Calitatea înaltă a modulului asigură fiabilitatea pe termen lung - Materiale de calitate, tehnologie avansată, standard de vârf
 • Tehnici de acoperire cu autocurățare ultra-hidrofile
 • Căderi de tensiune reduse și pierderi minime de energie prin îmbunătățirea eficienței electronice
 • Certificări de calitate: TUV, UL, MCS, CE, CEC, INMETRO, FIDE, JET
Tip de montaj
 • Parcuri panouri fotovoltaice/centrale fotovoltaice la sol
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/Terase
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

670 W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

132

Dimensiuni

2384x1303x35 mm

Eficiența panoului solar (%)

21,57%

Greutate (kg)

33.5 Kg

Panouri fotovoltaice 670W Renesola RS9 650 670M E1 1
Sistem complet și certificare de produs IEC
 • IEC 61215(2016),IEC 61730(2016) ISO9001:
 • 2015:Sistem de management al calității ISO14001:
 • 2015:Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018:
 • Sistem de management al sănătății și securității în muncă
Renesola - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 670W – Renesola RS9-650-670M-E1

Aceste panouri solare sunt ideale pentru proiecte solare la scară mare și pentru a fi instalate pe acoperișuri de clădiri comerciale și industriale. Ele sunt capabile să genereze cantități semnificative de energie electrică și sunt proiectate pentru a fi durabile și fiabile în condiții de utilizare intensive.

Renesola RS9-650-670M-E1 utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a îmbunătăți eficiența și a reduce pierderile de energie, astfel încât să poată produce mai multă energie electrică din lumina soarelui. În general, aceste panouri solare sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o opțiune puternică și durabilă de panou solar pentru proiecte solare la scară mare.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Greutate

Eficienta celula

Tip panou:

Brand

Renesola

Panouri fotovoltaice Renesola

ReneSola este o companie internațională de energie solară și producător de module fotovoltaice, cu o prezență semnificativă pe piața globală a energiei regenerabile. Încă de la înființare, ReneSola s-a concentrat pe producția de module fotovoltaice de înaltă calitate și soluții pentru energie solară. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice ReneSola: Caracteristici ale panourilor fotovoltaice ReneSola:
 1. Diversitate de produse: ReneSola oferă o gamă variată de module fotovoltaice, inclusiv panouri monocristaline și policristaline, pentru a se potrivi diferitelor cerințe și bugete.
 2. Eficiență competitivă: Panourile ReneSola sunt cunoscute pentru eficiența lor, ceea ce le face o alegere solidă pentru cei care doresc un raport bun calitate-preț.
 3. Durabilitate: Modulele ReneSola sunt testate riguros pentru a rezista la diverse condiții de mediu, inclusiv temperaturi extreme, vânturi puternice și sarcini de zăpadă.
 4. Tehnologie avansată: Compania investește în cercetare și dezvoltare, aducând inovații în domeniul tehnologiei celulelor și al modulelor pentru a îmbunătăți performanța și longevitatea produselor.
 5. Garanție solidă: ReneSola oferă garanții de durată pentru produsele sale, atât în ceea ce privește calitatea materialului, cât și performanța energetică.
 6. Certificări internaționale: Produsele ReneSola au primit diverse certificări internaționale care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
Tipuri de panouri fotovoltaice ReneSola:
 • Monocristaline: Aceste panouri sunt fabricate dintr-un singur cristal de siliciu, oferind în general o eficiență mai mare comparativ cu variantele policristaline.
 • Policristaline: Sunt fabricate din mai multe cristale de siliciu topite împreună și, deși sunt, în general, mai puțin eficiente decât cele monocristaline, pot fi mai rentabile în anumite situații.