Panouri fotovoltaice bifaciale 430W – Renesola RS41-410-430NBG-E2 cu sticla dubla

Panouri fotovoltaice bifaciale 430W – Renesola RS41-410-430NBG-E2 cu sticla dubla

Panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS41-410~430NBG-E2 cu sticlă dublă sunt concepute pentru a oferi o putere nominală cuprinsă între 410-430W. Acestea sunt construite cu tehnologie monocristalină și au o eficiență ridicată, de până la 21,2%, ceea ce înseamnă că produc o cantitate mare de energie electrică într-un spațiu mai mic.

Panouri fotovoltaice bifaciale 430W – Renesola RS41-410-430NBG-E2 cu sticla dubla

Panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS41-410~430NBG-E2 cu sticlă dublă sunt concepute pentru a oferi o putere nominală cuprinsă între 410-430W. Acestea sunt construite cu tehnologie monocristalină și au o eficiență ridicată, de până la 21,2%, ceea ce înseamnă că produc o cantitate mare de energie electrică într-un spațiu mai mic.

Avantaje panouri fotovoltaice Renesola
 • Prin utilizarea sticlei duble, aceste panouri fotovoltaice bifaciale pot absorbi o cantitate mai mare de lumină solară, fără a lăsa să treacă căldura prin ele. De asemenea, sticla dublă reduce pierderile termice și previne acumularea de praf, ceea ce înseamnă că panourile sunt mai ușor de întreținut și au o durată de viață mai lungă.
 • Tehnologia avansată a modulelor oferă o eficiență superioară - Wafer dopat cu galiu, Tăiere nedistructivă, MBB Half Cell
 • Performanță excelentă de generare a energiei - IAM excelent și răspuns bun la lumină slaba, functioneaza bine la temperatură scăzută, scădere liniară a puterii de 0,40%.
 • Calitatea înaltă a modulului asigură fiabilitatea pe termen lung - Materiale de calitate, tehnologie avansată, standard de vârf
 • Tehnici de acoperire cu autocurățare ultra-hidrofile
Tip de montaj
 • Parcuri panouri fotovoltaice/centrale fotovoltaice la sol
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

430

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

108

Eficiența panoului solar (%)

21.94

Greutate (kg)

24.5

Dimensiuni

1728x1134x30 mm

shot 230223 135946
Sistem complet și certificare de produs IEC
 • IEC 61215(2016),IEC 61730(2016) ISO9001:
 • 2015:Sistem de management al calității ISO14001:
 • 2015:Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018:
 • Sistem de management al sănătății și securității în muncă
Renesola - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice bifaciale 430W – Renesola RS41-410-430NBG-E2 cu sticla dubla

Panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS41-410~430NBG-E2 cu sticlă dublă sunt concepute pentru a oferi o putere nominală cuprinsă între 410-430W. Acestea sunt construite cu tehnologie monocristalină și au o eficiență ridicată, de până la 21.94%, ceea ce înseamnă că produc o cantitate mare de energie electrică într-un spațiu mai mic.

Panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS41-410~430NBG-E2 sunt proiectate să absoarbă lumina solară nu doar prin partea frontală a panoului, ci și prin partea din spate, mărind astfel producția de energie electrică. Folosind sticlă dublă, aceste panouri fotovoltaice pot absorbi o cantitate mai mare de lumină solară, reducând pierderile termice și prevenind acumularea de praf, ceea ce face ca aceste panouri să fie mai ușor de întreținut și să aibă o durată de viață mai lungă.

Panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS41-410~430NBG-E2 cu sticlă dublă sunt rezistente la condițiile meteorologice extreme și pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații, incluzând sisteme fotovoltaice conectate la rețea, sisteme de stocare a energiei și aplicații de alimentare pentru clădiri comerciale și rezidențiale.

În concluzie, panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS41-410~430NBG-E2 cu sticlă dublă sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o eficiență ridicată și o producție mare de energie electrică. Aceste panouri sunt durabile, rezistente la condiții meteo extreme și ușor de întreținut. Cu un design compact și elegant, ele sunt potrivite pentru o varietate de aplicații comerciale și rezidențiale.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

,

Dimensiuni

Garantie

Greutate

Eficienta celula

Brand

Renesola

Panouri fotovoltaice Renesola

ReneSola este o companie internațională de energie solară și producător de module fotovoltaice, cu o prezență semnificativă pe piața globală a energiei regenerabile. Încă de la înființare, ReneSola s-a concentrat pe producția de module fotovoltaice de înaltă calitate și soluții pentru energie solară. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice ReneSola: Caracteristici ale panourilor fotovoltaice ReneSola:
 1. Diversitate de produse: ReneSola oferă o gamă variată de module fotovoltaice, inclusiv panouri monocristaline și policristaline, pentru a se potrivi diferitelor cerințe și bugete.
 2. Eficiență competitivă: Panourile ReneSola sunt cunoscute pentru eficiența lor, ceea ce le face o alegere solidă pentru cei care doresc un raport bun calitate-preț.
 3. Durabilitate: Modulele ReneSola sunt testate riguros pentru a rezista la diverse condiții de mediu, inclusiv temperaturi extreme, vânturi puternice și sarcini de zăpadă.
 4. Tehnologie avansată: Compania investește în cercetare și dezvoltare, aducând inovații în domeniul tehnologiei celulelor și al modulelor pentru a îmbunătăți performanța și longevitatea produselor.
 5. Garanție solidă: ReneSola oferă garanții de durată pentru produsele sale, atât în ceea ce privește calitatea materialului, cât și performanța energetică.
 6. Certificări internaționale: Produsele ReneSola au primit diverse certificări internaționale care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
Tipuri de panouri fotovoltaice ReneSola:
 • Monocristaline: Aceste panouri sunt fabricate dintr-un singur cristal de siliciu, oferind în general o eficiență mai mare comparativ cu variantele policristaline.
 • Policristaline: Sunt fabricate din mai multe cristale de siliciu topite împreună și, deși sunt, în general, mai puțin eficiente decât cele monocristaline, pot fi mai rentabile în anumite situații.