Panouri fotovoltaice bifaciale 455W – Swiss Solar IBEX 120BF-MHC-EiGER-440-455 BIFACIAL GLASS

Panouri fotovoltaice bifaciale 455W – Swiss Solar IBEX 120BF-MHC-EiGER-440-455 BIFACIAL GLASS

Swiss Solar IBEX 120BF-MHC-EiGER-440-455 BIFACIAL GLASS este un panou fotovoltaic bifacial cu o putere nominală de 440 Wp și o putere maximă de 455 Wp. Acest panou solar este fabricat utilizând celule solare monocristaline de siliciu, care oferă o eficiență sporită în conversia energiei solare în energie electrică.

Panouri fotovoltaice bifaciale 455W – Swiss Solar IBEX 120BF-MHC-EiGER-440-455 BIFACIAL GLASS

Swiss Solar IBEX 120BF-MHC-EiGER-440-455 BIFACIAL GLASS este un panou fotovoltaic bifacial cu o putere nominală de 440 Wp și o putere maximă de 455 Wp. Acest panou solar este fabricat utilizând celule solare monocristaline de siliciu, care oferă o eficiență sporită în conversia energiei solare în energie electrică.

TEHNOLOGIA EIGER
 • M10 monoplacă dopată cu galiu
 • Celulă PERC de tip P
 • Tehnologie 9BB Half-cut
 • Foaie de culoare din spate – transparentă
 • Design normal al modulului 60 C cu 6 rânduri
 • 21,01% eficienta modulului
 • cea mai mare dimensiune a celulei (182×91)
Tip de montaj
 • Acoperis/terasa
 • Pentru uz comercial si industrial
 • Pentru centralele fotovoltaice - parcuri fotovoltaice montate la sol
Date tehnice

Tip

Sticlă bifacială IBEX 120BF-MHC-EiGER, module semi-celule

Clasele de putere

De la 440 la 455 Wp

Eficienţă

Până la 26,27% (până la +25% din partea din spate)

Dimensiuni:

1903 x 1134 x 30 mm

Greutate

Până la 27,0 kg

Garanție

 • Cel puțin 97% din puterea nominală în primul an.
 • După aceea max. 0,415% degradare pe an.
 • Cel puțin 86,63% din puterea nominală până la 25 de ani.
 • Cel puțin 84,55% din puterea nominală până la 30 de ani
xxx
Avantaje
 • Toleranță pozitivă la putere (0+5W) garantată
 • Temperatura de funcționare mai scăzută.
 • Eficiență ridicată de conversie a modulelor (Până la 26,27% (până la +25% din partea din spate)) beneficiază de tehnologia PERC (Pasivated Emmiter Rear Contact) proiectată cu opțiune de cadru negru
 • 30 de ani garanție de performanță liniară
 • Design estetic. Aspect uniformitate, estetic sigur. Mai puțin risc de încălzire a punctelor fierbinți, faceți modulul mai eficient.
 • 25 de ani garanție de la producător

Acest panou solar bifacial Swiss Solar IBEX 120BF-MHC-EiGER-440-455 BIFACIAL GLASS este ideal pentru utilizarea în aplicații industriale, comerciale sau rezidențiale, oferind o performanță ridicată chiar și în condiții de iluminare scăzută sau temperaturi ridicate. Panoul este echipat cu conectoare tip MC4 pentru o instalare ușoară și sigură și poate fi utilizat în sisteme solare conectate la rețea sau în sistemele solare off-grid și hibride.

Datorită tehnologiei de ultimă generație utilizate în fabricarea sa, acest panou solar oferă o durată de viață lungă și o garanție de performanță ridicată, fiind o soluție excelentă pentru cei care doresc să obțină o sursă de energie electrică durabilă, eficientă și adaptată pentru a maximiza producția de energie electrică din radiația solară disponibilă.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Eficienta celula

Garantie

Greutate

Brand

Swiss Solar

Panouri fotovoltaice Swiss Solar

Swiss Solar AG, cu sediul central în Zug, Elveția, este o companie europeană independentă cu prezență în peste 100 de țări din întreaga lume. Compania se mândrește cu o abordare inovatoare în domeniul energiei solare și vizează să transforme viitorul energiei prin soluțiile sale avansate. Misiunea: Swiss Solar vede un viitor în care elementele naturii sunt stăpânite și energia curată este accesibilă nelimitat. Misiunea lor este să aducă acest viitor mai aproape și să conecteze oamenii la această sursă de energie în prezent. Tehnologie: Toate produsele Swiss Solar se bazează pe tehnologii de vârf. Compania produce exclusiv module monocristaline, variind de la 9BB la 16BB, garantând astfel o eficiență și o performanță optimă. Strategie: Obiectivul Swiss Solar este extinderea globală, garantând astfel că clienții au acces rapid la serviciile și produsele lor. Cu investiții crescânde în cercetare și dezvoltare, Swiss Solar se angajează să furnizeze soluții de ultimă oră, menite să optimizeze costurile și să maximizeze eficiența. Viitor: Cu o viziune strategică clară și o echipă internațională ambițioasă, Swiss Solar este pregătită să își atingă obiectivele și să se mențină ca lider în soluțiile fotovoltaice integrate. Activitățile principale includ dezvoltarea, producția și furnizarea de sisteme inovatoare de celule solare și module. Produsele: Compania oferă o gamă diversă de module, de la rame negre la module complet negre, de la transparent la tehnologie glass-glass, inclusiv tehnologia MWT cu grafen. Până în 2023, capacitatea de producție este de 1,5 GW. Performanță: Swiss Solar se străduiește să îmbunătățească în mod continuu puterea, performanța și fiabilitatea modulelor sale. Cu o eficiență de până la 22,36%, modulele lor reprezintă unul dintre cele mai eficiente produse de pe piață. Tehnologia IBEX EiGER superîncarcă celulele și modulele solare cristaline, fără a necesita un design de celulă complex sau componente de sistem speciale. Aceasta tehnologie garantează performanță optimă chiar și în zile noroase sau ploioase, cu tehnologia HC care reduce efectele negative cauzate de micro-fisuri și umbre.