Panouri fotovoltaice bifaciale 480W – Renesola RS4-460-480NBG-E1 cu sticla dubla

Panouri fotovoltaice bifaciale 480W – Renesola RS4-460-480NBG-E1 cu sticla dubla

Panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS4-460~480NBG-E1 cu sticlă dublă au o putere nominală între 460-480W și utilizează tehnologie avansată monocristalină. Aceste panouri sunt bifaciale, ceea ce înseamnă că pot colecta energia solară nu doar prin partea frontală, dar și prin partea din spate a panoului, ceea ce mărește producția de energie electrică.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

,

Dimensiuni

Garantie

Greutate

Eficienta celula

Brand

Renesola

Panouri fotovoltaice Renesola

ReneSola este o companie internațională de energie solară și producător de module fotovoltaice, cu o prezență semnificativă pe piața globală a energiei regenerabile. Încă de la înființare, ReneSola s-a concentrat pe producția de module fotovoltaice de înaltă calitate și soluții pentru energie solară. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice ReneSola: Caracteristici ale panourilor fotovoltaice ReneSola:
  1. Diversitate de produse: ReneSola oferă o gamă variată de module fotovoltaice, inclusiv panouri monocristaline și policristaline, pentru a se potrivi diferitelor cerințe și bugete.
  2. Eficiență competitivă: Panourile ReneSola sunt cunoscute pentru eficiența lor, ceea ce le face o alegere solidă pentru cei care doresc un raport bun calitate-preț.
  3. Durabilitate: Modulele ReneSola sunt testate riguros pentru a rezista la diverse condiții de mediu, inclusiv temperaturi extreme, vânturi puternice și sarcini de zăpadă.
  4. Tehnologie avansată: Compania investește în cercetare și dezvoltare, aducând inovații în domeniul tehnologiei celulelor și al modulelor pentru a îmbunătăți performanța și longevitatea produselor.
  5. Garanție solidă: ReneSola oferă garanții de durată pentru produsele sale, atât în ceea ce privește calitatea materialului, cât și performanța energetică.
  6. Certificări internaționale: Produsele ReneSola au primit diverse certificări internaționale care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
Tipuri de panouri fotovoltaice ReneSola:
  • Monocristaline: Aceste panouri sunt fabricate dintr-un singur cristal de siliciu, oferind în general o eficiență mai mare comparativ cu variantele policristaline.
  • Policristaline: Sunt fabricate din mai multe cristale de siliciu topite împreună și, deși sunt, în general, mai puțin eficiente decât cele monocristaline, pot fi mai rentabile în anumite situații.