Panouri fotovoltaice bifaciale 505W – TrinaSolar Vertex TSM-DE18M 480-505W

Panouri fotovoltaice bifaciale 505W – TrinaSolar Vertex TSM-DE18M 480-505W

Panourile fotovoltaice bifaciale TrinaSolar Vertex TSM-DE18M sunt unele dintre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri sunt proiectate pentru a colecta energia solară atât din partea frontală, cât și din partea din spate, făcându-le panouri solare „bifaciale”.

Panouri fotovoltaice bifaciale 505W – TrinaSolar Vertex TSM-DE18M 480-505W

Panourile fotovoltaice bifaciale TrinaSolar Vertex TSM-DE18M sunt unele dintre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri sunt proiectate pentru a colecta energia solară atât din partea frontală, cât și din partea din spate, făcându-le panouri solare „bifaciale”.

Avantaje panouri fotovoltaice Trina Solar - Vertex

Panouri fotovoltaice bifaciale

Putere ultra-înaltă de 500 W+ cu 21% eficiență ridicată

  • Modul Multi-bare Vertex
  • 150 Celule monocristaline

Bazat pe o placă de siliciu de dimensiuni mari de 210 mm și pe celula PERC monocristalină, Vertex vine cu mai multe caracteristici de design inovatoare care permit o putere mare de ieșire de peste 500 Wp. Coeficientul de temperatură excelent și performanța scăzută de iradiere aduc o putere mai mare. În plus, beneficiind de monocelule pătrate și de tehnologia de încapsulare de înaltă densitate, eficiența Vertex poate ajunge până la 21,1%.

Integrarea tehnologiilor inovatoare: Tehnologia 1/3-cut și MBB

Pe baza tehnologiei sale superioare multi-bare, echipa de cercetare și dezvoltare a Trina Solar a introdus un design inovator care integrează tehnologii avansate de tăiere nedistructivă din trei piese și de încapsulare de înaltă densitate. Tehnologia 1/3-cut depășește tehnologia tradițională de jumătate de tăiere, rezolvând problemele legate de curentul ridicat al sistemului și reducând pierderile de putere. Tehnologia multi-bară, cu capacitatea de a crește absorbția luminii, se potrivește perfect cu celula cu suprafață mare. Integrarea tehnologiei permite Vertex să atingă o putere mai mare și o capacitate de generare a energiei pe watt.

Fiabilitate ridicată

Cu o rezistență mai puternică împotriva punctelor fierbinți și a temperaturii excesive, celulele tăiate 1/3 pot îmbunătăți fiabilitatea modulului. Aplicarea celulelor multi-barare are ca rezultat sarcini mai uniforme pentru a preveni stresul, rezultând o performanță mai bună chiar și în cazul unei ușoare fisuri. În prezent, cota de piață a modulelor fotovoltaice cu tehnologie MBB este dominantă în industria solară globală.

Tip de montaj
  • Comercial/Industrial
  • Parcuri panouri fotovoltaice/Centrale fotovoltaice
Date tehnice

Panouri fotovoltaice bifaciale 505W – TrinaSolar Vertex TSM-DE18M 480-505W

Celula

150 Celule monocristaline

Interval de putere de ieșire

480-505W

Eficiență maximă

21.1%

Toleranță pozitivă la putere

0~+5W

TrinaSolar Vertex - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice bifaciale 505W – TrinaSolar Vertex TSM-DE18M 480-505W

Panourile fotovoltaice bifaciale TrinaSolar Vertex TSM-DE18M sunt unele dintre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață. Aceste panouri sunt proiectate pentru a colecta energia solară atât din partea frontală, cât și din partea din spate, făcându-le panouri solare "bifaciale". Cu o putere nominală între 480 și 505 de wați, aceste panouri pot fi utilizate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv pentru sisteme fotovoltaice de uz casnic sau comercial și pentru producția de energie electrică în rețelele de distribuție. Aceste panouri sunt fabricate din celule solare bifaciale, care sunt mai durabile și mai eficiente decât celulele solare tradiționale. De asemenea, panourile sunt echipate cu tehnologia avansată Multi-Busbar (MBB), care permite o mai bună colectare a energiei solare și o eficiență crescută. Deoarece aceste panouri sunt bifaciale, ele pot colecta energia solară de la o gamă mai largă de unghiuri, ceea ce le face mai eficiente în condiții de lumină slabă sau în momentele când lumina soarelui vine dintr-o direcție diferită. De asemenea, aceste panouri sunt proiectate pentru a fi durabile și fiabile în condiții extreme de mediu, cum ar fi temperaturi ridicate și condiții meteorologice nefavorabile.

În general, panourile fotovoltaice bifaciale TrinaSolar Vertex TSM-DE18M sunt o alegere excelentă pentru oricine caută să instaleze un sistem fotovoltaic eficient și durabil pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile de energie.

Clase de putere (Wp max)

, , , ,

Tip montaj

,

Tip panou:

Eficienta celula

Garantie

Brand

Trina Solar

Panouri fotovoltaice Trina Solar

Trina Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice din lume. Compania, fondată în 1997, și-a consolidat de-a lungul anilor reputația de producător de încredere și inovator în industria energiei solare. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice produse de Trina Solar:
  1. Calitate și Fiabilitate: Trina Solar este recunoscut pentru producerea de panouri solare de calitate înaltă. Cu un istoric de decenii în producția de panouri, compania și-a demonstrat capacitatea de a furniza produse fiabile care rezistă testului timpului.
  2. Eficiență: Panourile fotovoltaice Trina Solar sunt cunoscute pentru eficiența lor competitivă. Aceasta se referă la capacitatea panourilor de a converti lumina solară în energie electrică. Un panou cu eficiență mai mare va produce mai multă energie în aceleași condiții de lumină solară.
  3. Inovație: Trina Solar investește în mod constant în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să introducă în mod regulat îmbunătățiri tehnologice și să dezvolte noi produse.
  4. Sustenabilitate: Compania pune accent pe producția ecologică și pe promovarea energiei regenerabile. De asemenea, își asumă responsabilitatea socială corporativă și promovează practici durabile în toate aspectele afacerii sale.
  5. Certificări și Garanții: Panourile Trina Solar trec printr-o serie de teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc standardele internaționale. În plus, vin adesea cu garanții pe termen lung care acoperă atât performanța, cât și materialele produsului.
  6. Prezență Globală: Cu o rețea extinsă de distribuție și operațiuni în numeroase țări, Trina Solar servește clienți din întreaga lume.