Panouri fotovoltaice bifaciale 555W – Longi Hi-MO 5 LR5-72HBD 535-555M

Panouri fotovoltaice bifaciale 555W – Longi Hi-MO 5 LR5-72HBD 535-555M

Panourile fotovoltaice bifaciale Longi Hi-MO 5 LR5-72HBD au o putere nominală între 535-555W și sunt unele dintre cele mai performante panouri fotovoltaice disponibile pe piață în prezent. Aceste panouri fotovoltaice au o eficiență foarte ridicată, de până la 21,3%, și sunt construite cu tehnologie monocristalină avansată, care permite o conversie mai eficientă a energiei solare în energie electrică.

Panouri fotovoltaice bifaciale 555W – Longi Hi-MO 5 LR5-72HBD 535-555M

Panourile fotovoltaice bifaciale Longi Hi-MO 5 LR5-72HBD au o putere nominală între 535-555W și sunt unele dintre cele mai performante panouri fotovoltaice disponibile pe piață în prezent. Aceste panouri fotovoltaice au o eficiență foarte ridicată, de până la 21,3%, și sunt construite cu tehnologie monocristalină avansată, care permite o conversie mai eficientă a energiei solare în energie electrică.

Avantaje panouri fotovoltaice Longi Hi-MO 5
 • Lipire inteligentă - Lipirea inteligentă uniformă crește puterea și eficiența modulului și îmbunătățește capacitatea de încărcare a puterii.
 • Parametrii electrici optimizați - Curentul de lucru este de aproximativ 13A, care este perfect adaptat la invertoarele de tip șir de masă.
 • Dimensiunea optimizată a modulului - Modulele de format mare cu dimensiunea plăcilor M10 folosesc ambalaj dublu din sticlă și cadru pentru a asigura rezistența modulelor.
 • Modul inteligent de ambalare și logistică - Soluțiile de ambalare a modulelor inteligente sunt utilizate pentru a obține o fiabilitate ridicată, transport și logistică la costuri reduse.
 • Randament energetic bifacial - Generarea suplimentară de energie din partea din spate a modulelor bifaciale crește randamentul total de energie, care a fost verificat de clienți și organizații terțe de testare.

Datorită puterii și eficienței sale ridicate, Hi-MO 5 poate fi mai rentabil în ceea ce privește BOS. Hi-MO 5 poate crește puterea unui singur șir și astfel crește raportul DC:AC al centralei atunci când se utilizează invertoare șir, ceea ce poate reduce costul echipamentelor electrice și, astfel, poate reduce LCOE. În plus, Hi-MO 5 poate reduce costul logisticii modulelor datorită utilizării mai mari a spațiului containerului.

De asemenea, panourile fotovoltaice bifaciale pot produce energie electrică atât prin absorbția radiației solare directe, cât și prin reflectarea acesteia din sol sau din alte suprafețe apropiate. Acest lucru poate îmbunătăți eficiența panoului, deoarece panoul poate captura și utiliza mai multă energie solară într-un spațiu mai mic.

Panourile Longi Hi-MO 5 LR5-72HBD sunt construite pentru durabilitate și rezistență la condițiile meteo severe, fiind capabile să reziste la sarcini de vânt de până la 2400 Pa și la sarcini de zăpadă de până la 5400 Pa. Ele sunt, de asemenea, proiectate să fie utilizate cu sisteme fotovoltaice conectate la rețea sau cu sisteme de stocare a energiei, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații.

Tip de montaj
 • Parcuri fotovoltaice/Centrale la sol fotovoltaice
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

555

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

144

Eficiența panoului solar (%)

21.30

Greutate (kg)

32,6

Dimensiuni

2278×1134×35mm

Hi MO 5 72 LR 5 72 HBD 343f4cc9ba
De ce LONGi alege dimensiunea plachetei de 182 mm în designul lui Hi-MO 5

LONGi a analizat diferite condiții limită implicate în fabricarea modulelor și aplicațiile de sistem, de la fezabilitatea producției, fiabilitatea modulelor, compatibilitatea aplicațiilor până la transport și instalarea manuală și, în cele din urmă, a determinat că wafer-urile și modulele de siliciu de 182 mm erau cea mai bună configurație pentru modulele de format mare. Credem că dimensiunea unui modul de 182 mm nu are consecințe majore în ceea ce privește sarcina mecanică și fiabilitatea. Creșterea suplimentară a dimensiunii modulului nu va aduce valoare în costul de producție sau reducerea costurilor sistemului, dar crește riscurile de fiabilitate. În timpul transportului, modulul de 182 mm poate să maximizeze utilizarea containerelor de transport și să reducă costurile de transport. Credem că dimensiunea unui modul de 182 mm nu are consecințe majore de sarcină mecanică și fiabilitate

Care sunt alte avantaje ale modulelor bifaciale LONGi?

LONGi a preluat conducerea în colaborarea cu instituții și clienți naționali și străini pentru a efectua teste empirice ale modulelor bifaciale pentru centralele fotovoltaice, studiind sistematic mecanismele de generare a energiei a modulelor bifaciale. LONGi conduce, de asemenea, industria în livrările de module bifaciale, depășind 20 GW+, oferind în același timp clienților date de referință și asistență tehnică.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

Dimensiuni

Eficienta celula

Garantie

Greutate

Brand

Longi

Panouri fotovoltaice Longi Longi Solar este unul dintre liderii mondiali în producția de panouri fotovoltaice și waferi monocristalini. Compania s-a concentrat pe tehnologia monocristalină, și de-a lungul anilor, a stabilit numeroase recorduri în eficiența celulelor solare monocristaline. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice Longi: Caracteristici ale panourilor fotovoltaice Longi:
 1. Tehnologie monocristalină avansată: Longi este recunoscută pentru accentul pus pe dezvoltarea tehnologiei monocristaline, care are, în general, o eficiență mai mare decât tehnologia policristalină.
 2. Eficiență ridicată: Datorită investițiilor în cercetare și dezvoltare, panourile Longi au unele dintre cele mai ridicate eficiențe de pe piață.
 3. Durabilitate și fiabilitate: Panourile Longi sunt testate riguros pentru a rezista la diverse condiții meteo, inclusiv ploi acide, ambianțe saline și vânturi puternice.
 4. Performanță în lumină slabă: Panourile Longi sunt proiectate să ofere performanță optimă chiar și în condiții de lumină slabă sau în zile înnorate.
 5. Reducerea degradării induse de lumină (LID): Panourile Longi prezintă o degradare scăzută a performanței în timp, garantând astfel un randament mai bun pe durata de viață a panoului.
 6. Aspect estetic: Oferă o varietate de opțiuni, inclusiv panouri cu celule negre care se integrează armonios în designul clădirilor.
 7. Garanție solidă: Longi oferă garanții competitive pentru produsele sale, atât în ceea ce privește durabilitatea materialului, cât și performanța energetică pe termen lung.
Tipuri de panouri fotovoltaice Longi:
 • Seria Hi-MO: Această serie include panourile fotovoltaice de ultimă generație produse de Longi, care promit eficiență ridicată și durabilitate crescută.
 • Seria bifacială: Panourile bifaciale sunt capabile să capteze lumina atât pe partea frontală, cât și pe cea din spate, oferind un potențial mai mare de generare a energiei.
 • Modulele de dimensiuni mari: Longi produce și panouri cu celule de dimensiuni mari, care pot capta mai multă lumină și pot genera mai multă energie per panou.