Panouri fotovoltaice bifaciale 670W – Canadian solar BiHiKu7 CS7N-670MB-AG

Panouri fotovoltaice bifaciale 670W – Canadian solar BiHiKu7 CS7N-670MB-AG

Panourile fotovoltaice Canadian Solar BiHiKu7 CS7N sunt panouri solare bifaciale cu o putere nominală mare de 665W. Aceste panouri utilizează tehnologia PERC (Passivated Emitter Rear Contact), care le permite să absoarbă mai multă energie solară și să maximizeze randamentul. De asemenea, acestea au celule solare bifaciale, ceea ce înseamnă că pot colecta energia solară atât din partea superioară, cât și din partea inferioară a panoului.

Canadian Solar

Descriere

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

640 W, 645 W, 650 W, 655 W, 660 W, 665 W, 670 W

Tip montaj

COMERCIAL/INDUSTRIAL, PARCURI LA SOL

Dimensiuni

2384x1303x33 mm

Garantie

30 ani

Eficienta celula

21.6%

Tip panou:

Bifacial

Greutate

37.8 Kg

Brand

Canadian Solar

Panouri Fotovoltaice Canadian Solar: Eficiență și Durabilitate de Top

Lider Global în Tehnologia Solară

Canadian Solar este unul dintre cei mai mari și mai respectați producători de panouri fotovoltaice la nivel mondial. Cu o istorie de peste două decenii, această companie se distinge printr-un angajament neclintit pentru calitate, inovație și sustenabilitate.

Eficiență Energetică de Excepție

Panourile fotovoltaice Canadian Solar sunt proiectate pentru a oferi o eficiență energetică remarcabilă. Cu tehnologia lor de celule solare de înaltă calitate, aceste panouri transformă mai multă lumină solară în energie electrică, maximizând astfel randamentul și reducând costurile energetice pe termen lung.

Durabilitate și Fiabilitate

Fiecare panou fotovoltaic Canadian Solar este fabricat pentru a rezista la cele mai dificile condiții meteorologice. Aceste panouri sunt testate riguros pentru a asigura durabilitatea și fiabilitatea, făcându-le o investiție de lungă durată pentru casa sau afacerea dvs.

Soluție Ecologică

Canadian Solar este dedicat protejării mediului și promovează energia curată și regenerabilă. Alegând panourile fotovoltaice Canadian Solar, vă alăturați mișcării globale pentru un viitor mai verde și mai sustenabil.

Gama Variată de Produse

Canadian Solar oferă o gamă largă de panouri fotovoltaice, de la cele monocristaline la cele policristaline, satisfăcând astfel diferite nevoi și bugete. Indiferent de dimensiunea proiectului dvs., veți găsi o soluție care se potrivește perfect.

Certificări și Garanții

Panourile fotovoltaice Canadian Solar sunt însoțite de certificări internaționale care atestă calitatea și performanța lor. În plus, compania oferă garanții extinse, ceea ce vă oferă liniștea că investiția dvs. este protejată.

Investiție Inteligentă

Optând pentru panourile fotovoltaice Canadian Solar, faceți o alegere inteligentă. Acestea nu doar că vă vor reduce semnificativ facturile la energie, dar reprezintă și o cale eficientă de a crește valoarea proprietății dvs.
Canadian Solar