Panouri fotovoltaice bifaciale 670W – Renesola RS9-650-670MBG-E1 cu sticla dubla

Panouri fotovoltaice bifaciale 670W – Renesola RS9-650-670MBG-E1 cu sticla dubla

Panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS9-650-670MBG-E1 sunt o versiune puternică și eficientă a panourilor solare clasice, cu tehnologie bifacială și sticlă dublă pentru îmbunătățirea performanței și a durabilității.

Descriere

Panouri fotovoltaice bifaciale 670W – Renesola RS9-650-670MBG-E1 cu sticla dubla

Panourile fotovoltaice bifaciale Renesola RS9-650-670MBG-E1 sunt o versiune puternică și eficientă a panourilor solare clasice, cu tehnologie bifacială și sticlă dublă pentru îmbunătățirea performanței și a durabilității.

Avantaje panouri fotovoltaice Renesola
 • Tip P/Toleranță de putere pozitivă de 0~+3%
 • Eficiență maximă a modulului 21,57%
 • Tehnologia avansată a modulelor oferă o eficiență superioară – Wafer dopat cu galiu, Tăiere nedistructivă, MBB Half Cut
 • Performanță excelentă de generare a energiei – IAM excelent și răspuns bun la lumină slaba, functioneaza bine la temperatură scăzută, Scădere liniară a puterii de 0,55%.
 • Calitatea înaltă a modulului asigură fiabilitatea pe termen lung – Materiale de calitate, tehnologie avansată, standard de vârf
 • Tehnici de acoperire cu autocurățare ultra-hidrofile
 • Tehnologie bifacială: generare de energie electrică din ambele fețe ale panoului
 • Sticlă dublă: îmbunătățirea performanței și durabilității
 • Căderi de tensiune reduse și pierderi minime de energie prin îmbunătățirea eficienței electronice
 • Certificări de calitate: TUV, UL, MCS, CE, CEC, INMETRO, FIDE, JET
Tip de montaj
 • Parcuri panouri fotovoltaice/centrale fotovoltaice la sol
 • Comercial/Industrial
Date tehnice

Putere (în wați de vârf)

670 W

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

Monocristalin/ Half-cell

Numărul de celule solare

132

Dimensiuni

2384x1303x35 mm

Eficiența panoului solar (%)

21,57%

Greutate (kg)

38.7 Kg

xxxx
Sistem complet și certificare de produs IEC
 • IEC 61215(2016),IEC 61730(2016) ISO9001:
 • 2015:Sistem de management al calității ISO14001:
 • 2015:Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018:
 • Sistem de management al sănătății și securității în muncă
Renesola – panouri fotovoltaice Tier 1 – Generalitati

Panouri fotovoltaice bifaciale 670W – Renesola RS9-650-670MBG-E1 cu sticla dubla

Aceste panouri solare bifaciale cu sticlă dublă sunt ideale pentru a fi instalate în medii dificile, inclusiv zone cu climă extremă sau în zone cu o intensitate ridicată a radiației solare. Sticla dublă oferă o protecție suplimentară împotriva factorilor de mediu și avarielor accidentale, cum ar fi grindina sau vântul puternic.

În plus, tehnologia bifacială îmbunătățește eficiența panourilor solare, deoarece acestea pot capta lumina reflectată de pe sol sau de pe alte suprafețe din jurul lor. Aceasta înseamnă că aceste panouri solare sunt capabile să genereze mai multă energie electrică decât panourile solare clasice în aceleași condiții de utilizare.

În general, Renesola RS9-650-670MBG-E1 este o alegere excelentă pentru cei care caută o opțiune puternică și durabilă de panou solar pentru proiecte solare la scară mare sau pentru utilizare comercială sau industrială.

Informații suplimentare

Clase de putere (Wp max)

670 W

Tip montaj

COMERCIAL/INDUSTRIAL, PARCURI LA SOL

Dimensiuni

2384 x 1303 x 35 mm

Garantie

30 ani

Greutate

38.7

Eficienta celula

21,57%

Tip panou:

Bifacial

Brand

Renesola

Panouri fotovoltaice Renesola

ReneSola este o companie internațională de energie solară și producător de module fotovoltaice, cu o prezență semnificativă pe piața globală a energiei regenerabile. Încă de la înființare, ReneSola s-a concentrat pe producția de module fotovoltaice de înaltă calitate și soluții pentru energie solară. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice ReneSola: Caracteristici ale panourilor fotovoltaice ReneSola:
 1. Diversitate de produse: ReneSola oferă o gamă variată de module fotovoltaice, inclusiv panouri monocristaline și policristaline, pentru a se potrivi diferitelor cerințe și bugete.
 2. Eficiență competitivă: Panourile ReneSola sunt cunoscute pentru eficiența lor, ceea ce le face o alegere solidă pentru cei care doresc un raport bun calitate-preț.
 3. Durabilitate: Modulele ReneSola sunt testate riguros pentru a rezista la diverse condiții de mediu, inclusiv temperaturi extreme, vânturi puternice și sarcini de zăpadă.
 4. Tehnologie avansată: Compania investește în cercetare și dezvoltare, aducând inovații în domeniul tehnologiei celulelor și al modulelor pentru a îmbunătăți performanța și longevitatea produselor.
 5. Garanție solidă: ReneSola oferă garanții de durată pentru produsele sale, atât în ceea ce privește calitatea materialului, cât și performanța energetică.
 6. Certificări internaționale: Produsele ReneSola au primit diverse certificări internaționale care atestă calitatea și fiabilitatea lor.
Tipuri de panouri fotovoltaice ReneSola:
 • Monocristaline: Aceste panouri sunt fabricate dintr-un singur cristal de siliciu, oferind în general o eficiență mai mare comparativ cu variantele policristaline.
 • Policristaline: Sunt fabricate din mai multe cristale de siliciu topite împreună și, deși sunt, în general, mai puțin eficiente decât cele monocristaline, pot fi mai rentabile în anumite situații.