Sisteme

structuri fotovoltaice

TANK PV© – structuri fotovoltaice

Proiectăm și producem structuri fotovoltaice cu fixare la sol, fațade, acoperișuri, umbriri și fotovoltaice plutitoare (pe lacuri).
Structurile fotovoltaice reprezintă suporturile pentru panourile fotovoltaice. Aceste panouri fotovoltaice pot fi cu un cadru din aluminiu cu o grosime cuprinsă între 30 mm și 50 mm, panouri fotovoltaice cu sticlă dublă fără rame sau thinfilm autoadezive sau cu fixare mecanică.
Iată mai jos sistemele noastre structurale disponibile pentru centralele electrice montate la sol:

Datorită locației, configurației câmpului, studiului geotehnic, modelului panourilor și șirurilor electrice preferate, mesele fotovoltaice montate la sol sunt de mai multe tipuri, forme și configurații. În acest sens, prezentăm mai jos modelele livrate cel mai des in România si în Europa.

Sistemul TANK PV© – SPEED ONE suport pentru panouri fotovoltaice cu 1 stâlp secțional și 2 panouri montate în format portret (vertical).

Două panouri fotovoltaice în format orizontal sunt montate în secțiune. Acest sistem are o suprafață redusă de umbrire.

Acest sistem nu este folosit în parcurile fotovoltaice mari din cauza costurilor ridicate, dar este utilizat pe scară largă în zonele de umbrire ale parcurilor fotovoltaice vechi. (care au zona de umbrire exagerata)

  Structura poate fi folosită și pentru montarea unui singur panou orizontal

Structura cu un singur stalp (in sectiune), care este, în general, bătut în pământ de echipamentele pneumatice Gayk, Pauselli. Două panouri fotovoltaice în format orizontal sunt montate în secțiune.

Structură TANK PV© – MAX ONE pentru panouri fotovoltaice, cu 1 stalp secțional și 4 panouri montate în format peisaj (pe orizontală). Aceasta este o structură extrem de robustă și economică, având în vedere că acceptă 4 panouri orizontale. În plus, deoarece este ușor de montat reduce rapid costurile de instalare.

TANK PV© – TECH TWO sistemul de panouri fotovoltaice cu doi stâlpi. Acest sistem este foarte stabil și poate fi utilizat în orice zonă și pe orice tip de teren.
Sistemul susține în secțiune instalarea mai multor panouri fotovoltaice după cum urmează:
2 panouri portret (unghiul de înclinare 10-45 grade);
3 panouri portret (unghiul de înclinare 10-25 grade);
3 panouri format orizontal (unghiul de înclinare 10-35 grade);
4 panouri format orizontal (unghiul de înclinare 10-30 grade);
5 panouri format orizontal (unghiul de înclinare 10-25 grade);
6 panouri format orizontal (unghiul de înclinare 10-20 grade);
7 panouri format orizontal (înclinație de 10-15 grade) – în teste.

Sistem TANK PV© BETON pentru panouri fotovoltaice special conceput pentru zone cu teren dificil, cum ar fi sol moale, sol nisipos, sol pietros, stâncă, litoral cu nisip extrem de sărat și ceață salină, sol care nu oferă o sarcină statică suficientă.
Acest sistem TANK PV© BETON se bazează pe suporturi din beton armat pretensionat si prefabricat. Aceste suporturi sunt așezate pe sol, după care structura metalică zincată este construită deasupra lor.
Configurația ideală este pentru montarea panourilor fotovoltaice într-o secțiune de 3 panouri orientate tip peisaj (orizontale). Pe imaginile de mai jos, structura este instalată direct pe nisipul de pe plaja de la Marea Neagră.

TANK PV© AXLE ONE este structura rotativa pentru 3 panouri fotovoltaice plasate în format peisaj. Toate sunt fixate pe o structură metalică rotativă cu un stâlp central (C210). Rotirea se face automat, utilizând datele serverului, după poziția solară, cu actuatoare hidraulice sau electrice. Actuatoarele au baterii de stocare care se incarca de la panouri si chiar in caz de avarie si furtuna intensa structura plaseaza panourile orizontal.

Acest sistem acoperă cel mai bine terenul, deoarece nu are nevoie de zona de umbrire. Necesită doar culoar de trecere pentru întreținere.

Curba de producție nu mai este tipul cupolei așa cum avem la structurile orientate spre sud. Pentru sistemul East West, curba de producție este aplatizată ca un trapez.

Panourile fotovoltaice pot fi configurate portret sau peisaj.

Putem proiecta, desena și produce orice model dorit de structură.
Analiza rezistentei și a stabilității a fost realizată folosind analiza analitică și numerică (metoda elementului finit), folosind Graitec – Advance Design Version 2019 SP2.
Următoarele standarde au fost utilizate pentru evaluarea încărcărilor care acționează asupra structurii, rezistenței și stabilității structurii fotovoltaice:
-EN 1990: 2002 – Bazele proiectării structurale;
-EN 1991-1-1: 2002 – Acțiuni asupra structurilor. Partea 1-1: Acțiuni generale – Densități, greutate proprie, sarcini impuse pentru clădiri;
-EN 1991-1-4: 2005 / NA – Acțiuni asupra structurilor. Acțiuni generale. Acțiunea vântului. Anexa națională;
-EN 1991-1-3: 2003 / NA Acțiuni privind structurile. Acțiuni generale. Încărcare din cauza zăpezii. Anexa națională;
-EN 1993-1-1: 2005 – Proiectarea structurilor din oțel. Partea 1-1: Reguli generale și reguli pentru clădiri.

DMCA.com Protection Status