Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda

Proiectam, desenam și producem orice model dorit de structură de montaj fotovoltaică

Proiectăm, desenăm și producem structuri personalizate, adaptate oricărui model dorit. Cu o experiență vastă în domeniu, ne asigurăm că fiecare detaliu este luat în considerare pentru a crea structuri de înaltă calitate și fiabile. Indiferent de complexitatea proiectului sau de specificațiile solicitate, echipa noastră este pregătită să ofere soluții inovatoare și eficiente. Cu o abordare orientată către client, garantăm că fiecare structură produsă îndeplinește cele mai exigente standarde de calitate și performanță.

Producem structuri metalice dedicate montajului panourilor fotovoltaice. Realizate din materiale de înaltă calitate și proiectate pentru a asigura o susținere solidă, aceste structuri sunt esențiale în proiectele de energie solară. Fabricate în atelierele noastre, fiecare componentă este prelucrată cu precizie pentru a se potrivi perfect specificațiilor proiectului. Fiind specializați în producția de structuri metalice personalizate, ne asigurăm că fiecare produs livrat îndeplinește cele mai exigente standarde de calitate și performanță, contribuind la eficiența și durabilitatea sistemelor fotovoltaice.

Analiza rezistentei și a stabilității a fost realizată folosind analiza analitică și numerică (metoda elementului finit), folosind Graitec – Advance Design Version 2019 SP2.

Următoarele standarde au fost utilizate pentru evaluarea încărcărilor care acționează asupra structurii, rezistenței și stabilității structurii fotovoltaice:

ÎNCĂRCĂRI DATE DE ZĂPADĂ

Conform CR1-1-3:2012, zona se încadrează în zona de calcul a valorii încărcării din zăpadă pe sol (S0,k) de 2,50 kN/m2.

ÎNCĂRCĂRI DATE DE VÂNT

Conform Normativului CR1-1-4/2012 presiunea de referința a vântului pentru zona cercetata este de 0,70 kPa, iar conform SR EN 1991-1-4/NB: 2007 valoarea fundamentala a vitezei de referința a vântului este Vb,0 =33,50 m/s.

ZONAREA SEISMICĂ

Din punct de vedere seismic, amplasamentul analizat se încadrează în macrozona de intensitate seismică “6” (Conform SR 11100/1-93 “Zonare seismică – Macrozonarea Teritoriului României”). Această valoare reprezintă o intensitate cu valoarea de 8 pe scara MSK având o perioadă medie de revenire de 50 de ani (indicele 1).

Conform P100/1-2013, ” Cod de proiectare seismica – partea 1″, intensitatea pentru proiectare a hazardului seismic este descrisa de valoarea de vârf a accelerației terenului, ag (accelerația terenului pentru proiectare) determinata pentru intervalul mediu de recurenta de referință (IMR) de 225 ani, corespunzător stării limită ultime (SLU), are valoarea ag=0.15g. Valoarea perioadei de control (colț) a spectrului de răspuns este Tc=0.7sec.

Sistem de sustinere panouri fotovoltaice la comanda

Standarde Europene:

 • EN 1990: 2002 – Bazele proiectării structurale;
 • EN 1991-1-1: 2002 – Acțiuni asupra structurilor. Partea 1-1: Acțiuni generale – Densități, greutate proprie, sarcini impuse pentru clădiri;
 • EN 1991-1-4: 2005 / NA – Acțiuni asupra structurilor. Acțiuni generale. Acțiunea vântului. Anexa națională;
 • EN 1991-1-3: 2003 / NA Acțiuni privind structurile. Acțiuni generale. Încărcare din cauza zăpezii. Anexa națională;
 • EN 1993-1-1: 2005 – Proiectarea structurilor din oțel. Partea 1-1: Reguli generale și reguli pentru clădiri.
Sistem de sustinere panouri fotovoltaice la comanda
Sistem de sustinere panouri fotovoltaice la comanda
Sistem de sustinere panouri fotovoltaice la comanda

Ești Interesat de o Investiție în Panouri Fotovoltaice? Noi Avem Soluția!

Explorați oportunitățile energiei solare? Echipa noastră oferă soluții complete: de la sisteme de montaj inovatoare, consultanță gratuită pentru proiecte mari, până la pachete integrate de panouri fotovoltaice. Facem tranziția către energia regenerabilă simplă, eficientă și adaptată nevoilor tale, deschizând drumul spre un viitor sustenabil.


Producem Sisteme de Montaj pentru Panouri Fotovoltaice la Sol

Specializati în producția de sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, oferind soluții adaptate pentru a întâmpina o gamă largă de cerințe și condiții de teren. Aceste sisteme sunt rezultatul unui amestec între inovație, inginerie de precizie și utilizarea materialelor de calitate superioară, garantând atât durabilitatea în timp, cât și performanța optimă. Designul flexibil permite ajustarea ușoară a unghiului de înclinare al panourilor, maximizând astfel eficiența captării solare. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, sistemul nostru de montaj este creat pentru a asigura o instalare eficientă și o bază solidă pentru investiția ta în energie solară.

Consultanță Gratuită pentru Parcuri Fotovoltaice

Oferta noastră de consultanță gratuită este special concepută pentru clienții interesați de dezvoltarea parcurilor fotovoltaice de dimensiuni mari. Prin acest serviciu, oferim acces la expertiza noastră vastă în domeniul energiei solare, ghidând clienții prin procesul complex de planificare, proiectare și implementare. Consultanța acoperă evaluări detaliate ale locației, studii de fezabilitate, estimări ale randamentului energetic și suport în obținerea aprobărilor necesare. Scopul nostru este de a asigura că fiecare proiect este nu doar fezabil din punct de vedere tehnic și economic, dar și aliniat cu cele mai bune practici în materie de sustenabilitate și impact asupra mediului.

Proiectăm și Instalăm Parcuri Panouri Fotovoltaice

Avem competențele necesare pentru a prelua proiecte ample, oferind servicii complete de proiectare și instalare pentru parcuri fotovoltaice. Echipa noastră de specialiști gestionează fiecare aspect al proiectului, de la concepția inițială până la finalizarea instalației, asigurându-se că fiecare etapă este executată conform celor mai înalte standarde de calitate. Ne focusăm pe soluții inovatoare care optimizează producția de energie și eficiența investiției, contribuind în același timp la tranziția energetică către surse regenerabile de energie.

Comercializăm Pachet Panouri Fotovoltaice Complet

Pentru a simplifica procesul de tranziție către energia solară, oferim clienților un pachet complet de panouri fotovoltaice. Acesta include panourile fotovoltaice, structurile de montaj adaptate pentru instalare la sol sau pe acoperiș, invertoare de ultimă generație și toate accesoriile necesare. Avantajul acestui pachet este integrarea armonioasă a componentelor, garantând performanța optimă a întregului sistem. Fiecare element este selectat pentru calitatea și fiabilitatea sa, asigurându-te că investiția ta în energia solară este durabilă și eficientă. Prin acest serviciu, eliminăm orice complicație în achiziția și instalarea sistemului fotovoltaic, permițându-ți să te bucuri de beneficiile energiei regenerabile fără griji.

Contactează-ne!


Pentru consultanță și soluții tehnice în domeniul energiei solare, echipa noastră de specialiști este disponibilă. Contactați-ne pentru a accesa expertiza noastră și a începe proiectul dvs. fotovoltaic.


Email

office@structuri-fotovoltaice.ro


Montaj panouri fotovoltaice - Proiecte realizate


 • PARCARI FOTOVOLTAICE
 • STRUCTURI MONTAJ IN BETON
 • STRUCTURI MONTAJ TERASA
 • STRUCTURI MONTAJ ACOPERIS
 • STRUCTURI MONTAJ LA SOL
 • SISTEME TRACKER
PARCARI FOTOVOLTAICE

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice Carport reprezintă o soluție inovatoare și practică pentru generarea de energie solară. Integrând panourile fotovoltaice în structurile carport, aceste sisteme nu doar oferă protecție pentru vehicule împotriva intemperiilor, ci și generează energie electrică curată și sustenabilă. Fiind amplasate la înălțime, panourile beneficiază de o expunere optimă la soare, asigurând astfel o producție maximă de energie. Această soluție modernă și eficientă reprezintă o alegere ideală pentru proprietarii de vehicule care doresc să profite de avantajele energiei solare în mod practic și funcțional.

Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Parcare fotovoltaica Bucuresti, Rezidential
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Parcare fotovoltaica Bucuresti
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect fotovoltaic Carport Bucuresti
STRUCTURI MONTAJ IN BETON

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol în beton sunt soluții durabile și fiabile pentru proiectele solare. Cu o construcție solidă și stabilitate garantată, aceste sisteme oferă un suport sigur și durabil pentru panourile fotovoltaice. Montajul în beton asigură rezistență la condiții meteorologice extreme și reduce riscul de deplasare sau deteriorare a structurii. Ideal pentru terenuri plane sau ușor înclinate, sistemele de montaj în beton sunt alegeri populare în proiectele comerciale și industriale, contribuind la creșterea eficienței și durabilității instalațiilor solare.

Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Parc fotovoltaic Gura Portitei
STRUCTURI MONTAJ TERASA

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice pe acoperișuri plate sunt soluții moderne și eficiente pentru producerea de energie solară. Aceste sisteme sunt proiectate să ofere un suport solid și sigur pentru panourile solare, optimizând expunerea la soare pentru o producție maximă de energie electrică. Cu o instalare simplă și rapidă, aceste sisteme minimizează timpul și costurile de montaj, oferind în același timp o stabilitate excelentă și rezistență la condiții meteorologice variate. Ideale pentru clădirile comerciale și rezidențiale, sistemele de montaj pe acoperișuri plate sunt o alegere populară pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele energiei solare.

Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect panouri fotovoltaice ROOFTOP RENAULT
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect fotovoltaic ROOFTOP SNAGOV
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect fotovoltaic Focsani, Romania
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect fotovoltaic Bucuresti, Romania
STRUCTURI MONTAJ ACOPERIS

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice pe acoperiș sunt soluții practice și eficiente pentru transformarea spațiului neutilizat în surse de energie regenerabilă. Prin fixarea panourilor solare pe acoperișul clădirilor, aceste sisteme oferă o modalitate convenabilă de generare a energiei electrice curate și durabile. Fiind integrate în structura existentă a clădirii, aceste sisteme sunt ideale pentru proiecte rezidențiale și comerciale, contribuind la reducerea costurilor cu energia electrică și la protejarea mediului înconjurător. Instalarea lor simplă și adaptabilitatea la diferite tipuri de acoperișuri le fac o opțiune populară în industria energiei solare.

Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect panouri fotovoltaice ROOFTOP RENAULT
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect fotovoltaic ROOFTOP PLOIESTI
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect fotovoltaic ROOFTOP SNAGOV
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect fotovoltaic POIANA BRASOV
 • 1
 • 2
STRUCTURI MONTAJ LA SOL

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol sunt fundamentale în industria energiei solare, oferind o bază solidă și stabilă pentru panourile solare. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a permite instalarea eficientă a panourilor solare pe terenuri deschise sau în parcuri solare. Prin utilizarea materialelor durabile și a tehnologiilor avansate, aceste sisteme asigură rezistență la condiții meteo variate și o expunere optimă la soare pentru maximizarea producției de energie. Cu o configurare flexibilă și o instalare simplificată, sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol sunt esențiale pentru dezvoltarea și extinderea infrastructurii de energie solară.

Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Structurile pentru panouri fotovoltaice AGRO PV – viitorul agriculturii sustenabile
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect Parc Fotovoltaic, Warlin Germany
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Parc fotovoltaic URLAȚI, ROMANIA
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Sisteme Tracker
SISTEME TRACKER

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la tracker sunt soluții avansate și eficiente pentru optimizarea captării energiei solare. Aceste sisteme utilizează tehnologia de urmărire a soarelui pentru a ajusta continuu poziția panourilor în funcție de mișcarea solară, maximizând astfel producția de energie electrică. Prin urmare, sistemele de montaj la tracker oferă un randament superior în comparație cu cele fixe, asigurând un cost mai mic pe unitate de energie produsă. Acestea sunt ideale pentru proiectele comerciale și industriale care necesită o performanță optimă și o rentabilitate ridicată a investiției în energie solară.

Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Structurile pentru panouri fotovoltaice AGRO PV – viitorul agriculturii sustenabile
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Proiect Parc Fotovoltaic, Warlin Germany
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Parc fotovoltaic URLAȚI, ROMANIA
Structuri metalice panouri fotovoltaice la comanda
Sisteme Tracker

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!