Actuator automat hidraulic Univent

Brand:
Actuatoare Hidraulice Obersen
Actuator automat hidraulic Univent

Actuatorul automat hidraulic Univent este un dispozitiv inovator destinat reglării automate a deschiderii ferestrelor în sere și solarii. Funcționând fără electricitate, acesta utilizează variațiile de temperatură pentru a activa un mecanism hidraulic care ajustează deschiderea, asigurând astfel ventilația optimă necesară pentru creșterea sănătoasă a plantelor. Este ușor de instalat și rezistent la condiții meteorologice adverse.

 

 

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Actuator automat hidraulic Univent

Actuatorul automat hidraulic Univent este un dispozitiv inovator destinat reglării automate a deschiderii ferestrelor în sere și solarii. Funcționând fără electricitate, acesta utilizează variațiile de temperatură pentru a activa un mecanism hidraulic care ajustează deschiderea, asigurând astfel ventilația optimă necesară pentru creșterea sănătoasă a plantelor. Este ușor de instalat și rezistent la condiții meteorologice adverse.

 

 

Actuatorul automat hidraulic Univent reprezintă o soluție de top pentru automatizarea ventilației în sere și solarii, oferind o serie de avantaje și caracteristici unice. Este proiectat pentru a simplifica managementul climatic intern fără a necesita energie electrică sau intervenții manuale frecvente. Principiul de funcționare se bazează pe expansiunea și contracția unui fluid hidraulic, care este sensibil la variațiile de temperatură, permițând astfel deschiderea sau închiderea automată a ferestrelor în funcție de necesitățile de ventilație ale plantei.

 • Utilizează un mecanism hidraulic care reacționează la schimbările de temperatură, activând deschiderea sau închiderea fereștrii fără necesitatea energiei electrice.
 • Este ideal pentru optimizarea condițiilor de creștere a plantelor, asigurând o ventilație adecvată și reducând riscul de boli datorate umidității excesive.
 • Instalarea este simplă și poate fi realizată fără ajutorul unor unelte speciale, fiind compatibil cu majoritatea tipurilor de ferestre de seră.
 • Construcția robustă îi conferă durabilitate și rezistență la condițiile meteorologice variate, de la temperaturi ridicate la îngheț.
 • Sensibilitatea la temperatură este ajustabilă, permițând utilizatorilor să seteze pragul de temperatură la care dispozitivul activează deschiderea sau închiderea.
 • Contribuie la economisirea energiei prin eliminarea necesității sistemelor de ventilație electrice, reducând astfel costurile operaționale ale serelor.
 • Prin asigurarea unei ventilații constante, ajută la prevenirea creșterii concentrațiilor de dioxid de carbon și la menținerea unui nivel optim de oxigen, esențial pentru fotosinteză.
 • Este versatil și poate fi folosit într-o varietate de aplicații, de la sere mici de hobby până la solarii comerciale de mari dimensiuni.
 • Mecanismul de acționare este sigur și nu prezintă riscuri de blocare sau defectare subită, oferind o soluție fiabilă pe termen lung pentru gestionarea automată a ventilației.
 • Pe lângă funcția sa principală de ventilație, actuatorul contribuie și la menținerea unui climat interior stabil, esențial pentru dezvoltarea armonioasă a plantelor și optimizarea producției.

Actuatorul automat hidraulic Univent se distinge prin fiabilitate, eficiență și ușurință în utilizare, reprezentând o alegere excelentă pentru orice fermier sau pasionat de grădinărit care dorește să îmbunătățească condițiile de creștere a plantelor în sere sau solarii, fără a crește costurile operaționale.

Inovația prin Obersen Teknik: Actuatoare Hidraulice pentru o Lume în Mișcare

Actuatoarele hidraulice, cunoscute și sub denumirea de cilindri hidraulici, sunt dispozitive mecanice care folosesc energia hidraulică pentru a produce forță într-o mișcare liniară sau rotativă. Obersen Teknik se distinge în acest domeniu prin dedicarea sa către inovație și calitate, oferind soluții de actuatorie hidraulică adaptate nevoilor în continuă schimbare ale industriei.

Performanță și Fiabilitate

Obersen Teknik proiectează actuatoare hidraulice care se remarcă prin performanță înaltă și fiabilitate. Fiecare component este fabricat din materiale de înaltă calitate, capabile să reziste în cele mai exigente condiții de lucru:

 • Forță Impresionantă: Actuatoarele hidraulice Obersen Teknik sunt capabile să genereze forțe semnificative, facilitând ridicarea, împingerea sau tracțiunea sarcinilor grele cu eficiență maximă.
 • Precizie și Control: Precizia este esențială în automatizarea proceselor industriale. Actuatoarele Obersen Teknik oferă un control fin asupra mișcării și poziționării, permitând utilizatorilor să realizeze operațiuni complexe cu o acuratețe ridicată.
 • Durabilitate în Timp: Concepute pentru a opera în medii dificile, aceste actuatoare sunt rezistente la uzură, coroziune și variații extreme de temperatură, asigurând o lungă durată de viață și minimizând necesitatea întreținerii.

Aplicații Versatile

Unul dintre avantajele majore ale actuatoarelor hidraulice Obersen Teknik este versatilitatea lor, fiind potrivite pentru o gamă largă de aplicații:

 • Industria Construcțiilor: De la macarale și excavatoare până la utilaje pentru fundații, actuatoarele hidraulice sunt vitale pentru operarea echipamentelor grele.
 • Agricultură: Echipamentele agricole, precum tractoarele și combinele, se bazează pe actuatoare hidraulice pentru diverse funcții, inclusiv ridicarea și poziționarea precisă a implementelor.
 • Automatizări Industriale: În linii de producție, actuatoarele hidraulice pot fi utilizate pentru manipularea materialelor, asamblare și alte operațiuni care necesită mișcare și forță controlată.
 • Energie și Resurse: În domeniul energiei, inclusiv în exploatarea petrolului și gazelor, actuatoarele hidraulice joacă un rol esențial în operarea sigură și eficientă a echipamentelor.

Angajamentul Obersen Teknik către Inovație și Sustenabilitate

Obersen Teknik nu doar că urmărește excelența în inginerie, dar este și profund angajată în practici de sustenabilitate. Compania investește în cercetare și dezvoltare pentru a crea actuatoare hidraulice care să reducă consumul de energie și să minimizeze impactul asupra mediului, contribuind astfel la un viitor mai sustenabil.

Prin combinarea expertizei tehnice cu un angajament către inovațție și responsabilitate ecologică, Obersen Teknik redefinește standardele în domeniul actuatoarelor hidraulice. Compania își propune să ofere nu doar soluții de înaltă performanță care să întâmpine cerințele complexe ale clienților, dar și să promoveze eficiența energetică și reducerea emisiilor în toate aplicațiile sale.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!