Instalare si montaj structuri panouri fotovoltaice

Instalare si montaj structuri panouri fotovoltaice

Servicii de montaj si asamblare a structurilor de sustinere panouri fotovoltaice

In cazul in care nu aveți echipa de montaj disponibila se poate sa va recomandam firme partenere pentru montaj, sa realizam noi montajul structurii, a gardului si eventual montajul mecanic a panourilor fotovoltaice sau sa va oferim consultanta.

In cazul instalațiilor electrice unde avem proiectare, săpături pt cabluri, instalare AC/DC, conectare, lucram împreuna cu parteneri autorizați ANRE pentru proiectare si execuție.


Structura la sol, pana la puterea instalata de 300 kWp structura fotovoltaica o montam in pahare din beton. Peste 300 kWp structura fotovoltaica o montam prin batere in sol cu utilaj pneumatic Gayk, Turchi sau Pauselli.


Prin montajul realizat cu echipele noastre proprii, beneficiați de asamblare corecta al structurii fotovoltaice, in plan drept al meselor si la unghiul proiectat. Astfel si panourile fotovoltaice se pot așeza corect fără devieri si strângerea corecta a clipsurilor de aluminiu oferă stabilitate pe termen lung.


Strângerea șuruburilor de înalta rezistenta clasa 8.8 se efectuează corect in funcție de momentul necesar fiecăruia siin funcție de diametru.


Montajul se poate realiza la structurile la sol (fixate in sol – așezate pe sol) , pe acoperișuri inclinate, pe acoperișuri plate tip terase, fațade, carport, garaje, zone de luciu de apa (lacuri cu apa stătătoare).


Structurile fotovoltaice beneficiază de o garanție pe termen lung si foarte lung in cazul in care sunt montate corect de echipele noastre sau firme agreate.

Montaj structuri fotovoltaice – stalpii fixati in sol prin batere – Ramming

Montaj 1 MWp – Horezu

Montaj 2 MWp Constanta

Montaj 4 MWp Urlati

Montaj stalpi gard prin batere in sol 80-100 cm