Instalare si montaj

Montaj panouri fotovoltaice

Servicii de montaj si asamblare a structurilor de sustinere panouri fotovoltaice

In cazul in care nu aveți echipa de montaj disponibila se poate sa va recomandam firme partenere pentru montaj, sa realizam noi montajul structurii, a gardului si eventual montajul mecanic a panourilor fotovoltaice sau sa va oferim consultanta.

Realizarea unei instalații electrice fotovoltaice implică o serie de etape complexe și detaliate, de la proiectare până la instalarea efectivă și punerea în funcțiune. În acest proces, colaborarea cu parteneri autorizați ANRE pentru proiectare și execuție este crucială pentru a asigura conformitatea cu standardele în vigoare și funcționarea optimă a sistemului.

Proiectare și Instalare

Fiecare proiect începe cu etapa de proiectare, unde sunt stabilite specificațiile tehnice ale instalației, inclusiv calculul necesarului de cabluri și al rutei acestora, precum și componentele AC/DC care vor fi utilizate. Săpăturile pentru cabluri reprezintă următorul pas, o etapă care necesită atenție la detalii și respectarea planului de proiectare pentru a evita orice posibile interferențe cu alte utilități subterane.

Instalarea componentelor AC/DC și conectarea sistemului necesită o experiență vastă și cunoștințe specifice, deoarece siguranța electrică și eficiența sistemului depind de calitatea execuției. Lucrând împreună cu parteneri autorizați ANRE, ne asigurăm că fiecare etapă a procesului de instalare este realizată conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Montajul Structurilor Fotovoltaice

În ceea ce privește montajul structurilor fotovoltaice, abordarea diferă în funcție de capacitatea instalată. Pentru sistemele cu o putere instalată de până la 300 kWp, structura fotovoltaică este montată în pahare din beton, o soluție care oferă stabilitate și durabilitate. Pentru instalațiile cu o capacitate mai mare de 300 kWp, preferăm montajul prin batere în sol, folosind utilaje pneumatice de înaltă precizie precum Gayk, Turchi sau Pauselli. Această metodă asigură o instalare rapidă și eficientă, reducând impactul asupra terenului și oferind o rezistență îmbunătățită la factorii externi.

Montajul realizat de echipele noastre proprii garantează o asamblare corectă a structurii fotovoltaice, menținând planul drept al meselor și unghiul proiectat. Aceasta asigură o poziționare precisă a panourilor fotovoltaice, eliminând orice posibile devieri și garantând eficiența maximă a captării energiei solare. Strângerea corectă a clipsurilor de aluminiu și a șuruburilor de înaltă rezistență clasa 8.8 este esențială pentru stabilitatea pe termen lung a întregului sistem.

Aplicații Diverse

Montajul sistemelor fotovoltaice nu se limitează la structurile la sol. Sistemele noastre pot fi adaptate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv acoperișuri inclinate sau plate, fațade, carporturi, garaje, sau chiar zone de luciu de apă, precum lacurile cu apă stătătoare. Flexibilitatea și adaptabilitatea soluțiilor noastre permit integrarea eficientă a energiei solare în orice context arhitectural sau geografic.

Garanția Calității

Toate structurile fotovoltaice montate de echipele noastre sau de firme agreate beneficiază de o garanție pe termen lung, reflectând încrederea în calitatea muncii noastre și în durabilitatea soluțiilor oferite. Angajamentul nostru pentru excelență asigură partenerilor și clienților noștri pacea minții că investiția lor în energie solară este protejată și va genera randamente optime pentru mulți ani de acum înainte.

Sisteme montaj panouri fotovoltaice la sol – stalpii fixati in sol prin batere – Ramming

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol cu stâlpii fixați în sol prin metoda batere - Ramming oferă o soluție robustă și durabilă pentru instalarea rapidă a panourilor solare. Această metodă, eficientă și sigură, implică fixarea stâlpilor de susținere direct în sol, asigurând o stabilitate excelentă și rezistență îndelungată a structurii, chiar și în condiții meteorologice extreme. Este ideală pentru proiectele care necesită o implementare rapidă și minim invazivă, fără să compromită calitatea sau durabilitatea instalației fotovoltaice.

Montaj 1 MWp – Horezu

Montaj 2 MWp Constanta

Montaj 4 MWp Urlati

Montaj stalpi gard prin batere in sol 80-100 cm

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!