Despre noi

Infiintata in 2010, societatea comerciala RUFY ROOF ENGINEERING S.R.L. si-a inceput activitatea  ca distribuitor si montator de structuri metalice usoare. De-a lungul timpului am colaborat cu mari producatori de materiale de constructii care ne recomanda clientilor lor, deoarece am dovedit profesionalism si seriozitate maxima in respectarea procedurilor si instructiunilor de montaj a produselor instalate. Printre furnizorii nostrii se numara: ArcelorMittal (structuri metalice), Goldprofil Bacau (structuri metalice), Ozel Steel Profil (structuri metalice), Color Metal (profile aluminiu), K2 System Germania (structuri metalice aluminiu si clipsuri prindere), Sea Romania (sisteme prindere), Ejot (sisteme prindere),  Hexagon OA (sisteme prindere ), Kadra Tech (policarbonat celular), A.C.D. nv (sere sticla Belgia), Krannich Germania (baterii stocare ) etc. 

            Societatea este specializata in proiectarea si livrarea structurilor metalice pentru hale, inclusiv acoperis, sere profesionale, proiectare si livrare structura metalica de sustinere panouri fotovoltaice fixate la sol sau pe acoperisuri in panta si acoperisuri plate tip terasa, parcari fotovoltaice, terase umbrire si lacuri.

            La executarea lucrarilor de constructii de catre societatea noastra se folosesc materiale si tehnologii moderne care corespund cerintelor legale si standardelor de calitate impuse in executarea constructiilor industriale si civile. Implementarea Sistemul de Management al societatii a fost aprobat de către Lloyd’s Register Quality Assurance in conformitate cu standardul ISO 9001:2015. Număr de aprobare: ISO 9001 – 00017442 

            Din 2018, prin intermediul magazinelor online si a platformei Emag, furnizam sere de sticla si accesorii sera, o gama variata de produsele necesare in procesul de producere si stocare  a energiei electrice, produse conexe. 

            Obiectivul principal a societatii noastre il reprezinta satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor fara a reduce calitatea si siguranta serviciilor oferite. Oferta de produse si servicii este optimizata pentru fiecare client in parte. 

            Printre clientii care au beneficiat de produsele si serviciile noastre se numara antreprenori din Romania, cum ar fi ArcelorMittal, Inov Electric, Inoveco Energy, Aedificia Carpati, Enevo Group, ICPE S.A etc. Pe piata internationala, colaboram in Germania cu Alcon Handels, Enfo AG, Hans Solar, Ha Vogh GMBH, Maiers-Ens GMBH, PPA-Projectplanungsagentur GMBH, etc astfel produsele si serviciile noastre sunt alegerea antreprenorilor si investitorilor in energia regenerabila produsa cu ajutorul panourilor solare din Germania. Serviciile noastre de proiectare, analiza si calcul rezistenta structura metalica fixare panouri fotovoltaice sunt executate de catre inginer structurist, membru al Camerei Inginerilor Niedersachsen din Hanovra. 

            In Ungaria, avem o colaborare constanta cu antrepenorul Ergon Projekt Consulting S.R.O., care solicita produsele noastre, iar Reinvenio Power Group a ales produsele comercializate de noi pentru proiecte derulate in Polonia.

            Lucrari de referinta ale societatii:

Hala Industriala – Orastie, Hunedoara(2011)

Acoperis hala Piata Pantelimon, Bucuresti(2011)

Sere profesionale: Domnesti(2012), Bucuresti(2014),Timisoara (2014)

Structura metalica sustinere panouri fotovoltaice  – Acoperis  Hale  – Arplama, Fagarasi (2013)

Structura metalica sustinere panouri fotovoltaice  – Acoperis  Vile – Snagov(2013)

Structura metalica sustinere panouri fotovoltaice la sol – Jurilovka, jud. Tulcea(2013), Ghighiu, jud.Prahova(2013), Urlati, jud. Prahova(2013), Vanatori, jud. Galati(2013), Oltina, jud. Constanta(2014), Horezu, Valcea (2015)

Structura metalica parcare fotovoltaica – Meridian Vest Showroom Bucuresti (2014)

Acoperis fotovoltaic – Brasov (2015)

Structura metalica sustinere panouri fotovoltaice la sol (11 MW) – ALCON GMBH, Furstenwalde Germania (2016), ENFO AG, Germania (2016)

Acoperis fotovoltaic, Fundata, Brasov (2016), Ploiesti, Prahova(2016)

Sera profesionala policarbonat , Bucuresti (2016), Fundulea (2016),  Branesti, Ilfov(2016)

Hala productie Peleti , Kogalniceanu,  Constanta (2016)

Acoperis fotovoltaic Agigea, Constanta (2016)

Sera profesionala termopan, Aedificia Carpati, Voluntari, Bucuresti  (2017), Austria (2017), Bacau (2017)

Structura metalica sustinere panouri fotovoltaice la sol (2 MW) – Hans Solar, Eisleben, 

Germania (2017), Hunedoara(2017)

Structura metalica sustinere panouri fotovoltaice la sol – (2 MW) Ungaria – Ergon Projekt Consulting S.R.O.(2018)

Kit stocare energie electrica- Online Pharma (2018), Brasov (2018)

Acoperis fotovoltaic – Focsani (2019), Constanta (2018), Vanatorii Mici (2018)

            In prezent, societatea noastra livreaza produse pentru executia unei parcari fotovoltaice in Bucuresti, antreprenor Enevo Group si o parcare fotovoltaica de 1800 m2 la Cernanvoda, iar in Focsani, livreaza structura metalica si clipsuri aluminiu pentru fixare panouri fotovoltaice pe acoperis (300 kW), pentru antreprenor Inoveco Energy.

            In viitor, atentia noastra este indreptata catre piata externa, respectiv in Ungaria, Polonia, Germania, acolo unde segmentul investitorilor in energia regenerabila produsa de catre panouri fotovoltaice este incurajata sa se dezvolte rapid, astfel sunt asigurate credite subvenţionate companiilor pentru a finanţa construcţia de centrale fotovoltaice. 

            La nivel national, vom oferi o gama larga de produse pentru segmentul producatorilor de energie solara atat online cat si offline. Introducerea unei subventii si inlaturarea obligativitatii obtinerii autorizatiei de constructie pentru montarea panourile fotovoltaice in anumite cazuri specificate de lege, a deschis o oportunitate pentru cei care doreau sa investeasca in panouri fotovoltaice si sa produca energie electrica pentru consum propriu  sau furnizare/debitare in reteaua electrica. 

Contact

Intrati in contact cu noi – se poate sa va oferim structuri fotovoltaice personalizate >>>

DMCA.com Protection Status