Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT

Parcare fotovoltaică - Sisteme montaj panouri fotovoltaice tip Carport.

Destinate pentru producerea de energie electrica cu ajutorul panourilor fotovoltaice.

Carporturi Fotovoltaice: Avantaje si Beneficii
Protecție de Intemperii și Grindină a Autoturismelor

Sistemele carport fotovoltaice oferă o protecție superioară împotriva intemperiilor, inclusiv ploi, zăpadă și, cel mai important, grindină, care poate provoca daune semnificative vehiculelor. Această protecție este asigurată de structura robustă și panourile fotovoltaice montate deasupra spațiilor de parcare, care acționează ca un scut, prelungind durata de viață a autoturismelor și menținându-le în condiții optime.

Producție Energie Electrică

Carporturile fotovoltaice transformă spațiile de parcare în surse productive de energie electrică prin intermediul panourilor solare. Această capacitate de a genera energie curată contribuie la diminuarea dependenței de rețelele tradiționale de energie, oferind o soluție ecologică și autonome pentru nevoile energetice, în timp ce reduce amprenta de carbon asociată cu consumul de energie.

Utilizarea Suprafețelor Ocupate de Autovehicule

În loc să lase suprafețele ocupate de autovehicule neutilizate, carporturile fotovoltaice valorifică aceste spații pentru producerea de energie solară. Aceasta reprezintă o utilizare eficientă a terenului, transformând parcările din spații statice în active energetice dinamice și productive, fără a sacrifica funcționalitatea lor originală.

Încărcare Autovehicule Electrice:

Prin integrarea opțiunilor de încărcare pentru vehicule electrice, carporturile fotovoltaice sprijină tranziția către mobilitatea verde. Utilizatorii pot încărca autovehiculele direct la sursa de energie, profitând de energia solară generată pe loc. Acest aspect facilitează adoptarea vehiculelor electrice, oferind o soluție convenabilă și sustenabilă pentru încărcarea acestora.

Utilizare Energie pentru Casa sau Incinte Apropiate

Energia generată de carporturile fotovoltaice poate fi utilizată pentru alimentarea caselor sau a altor clădiri învecinate, asigurând o sursă de energie regenerabilă direct la fața locului. Aceasta reduce costurile energetice și sprijină independența energetică, permițând proprietarilor să valorifice energia solară pentru nevoile lor cotidiene, de la iluminat la alimentarea dispozitivelor electrice și susținerea sistemelor de încălzire sau răcire.

Structuri panouri fotovoltaice RRE PV© – CARPORT
Parcare fotovoltaica RRE PV – CARPORT -Structura montaj panouri fotovoltaice
Structuri panouri fotovoltaice RRE PV© – CARPORT
Carport fotovoltaic

Carport fotovoltaic

Un sistem de parcare fotovoltaică tip Carport este o structură care acoperă parcajele pentru mașini, realizată din panouri solare fotovoltaice și o structură de suport. Acestea sunt ideale pentru a furniza umbrire mașinilor și pentru a genera energie electrică folosind energia solară. Iată câteva dintre avantajele unui sistem de parcare fotovoltaică tip Carport:

 • Economisirea costurilor cu energie electrică: Un sistem de parcare fotovoltaică tip Carport poate furniza o sursă de energie electrică ecologică și ieftină. În timp ce mașinile sunt parcate sub structură, panourile solare produc energie electrică care poate fi utilizată pentru a alimenta iluminatul exterior, încărcarea mașinilor electrice și alte nevoi electrice ale locuntei sau firmei;
 • Protejarea mașinilor împotriva elementelor: Un sistem de parcare fotovoltaică tip Carport poate proteja mașinile împotriva căderilor de grindina, ploii, zăpezii, soarelui puternic și a altor elemente meteorologice dăunătoare. Aceasta poate prelungi durata de viață a mașinilor și poate reduce costurile de întreținere.
 • Reducerea încărcăturii pe rețeaua electrică: Un sistem de parcare fotovoltaică tip Carport poate reduce încărcătura pe rețeaua electrică în timpul orelor de vârf. Energia electrică produsă de panourile solare poate fi utilizată în timpul zilei pentru a alimenta iluminatul și alte nevoi, reducând nevoia de energie electrică din rețeaua electrică.
 • Contribuția la mediul înconjurător: Un sistem de parcare fotovoltaică tip Carport poate ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la protejarea mediului înconjurător. Folosind energia solară, se reduce nevoia de energie electrică produsă din surse care emit poluanți în atmosferă.
 • Potrivit pentru diverse aplicații: Un sistem de parcare fotovoltaică tip Carport poate fi instalat în diverse locații, cum ar fi statiile de carburant, parcari hoteliere, showroom auto, centre comerciale, parcuri industriale și alte locații cu multe parcaje.

Un sistem de parcare fotovoltaică tip Carport poate oferi o soluție durabilă și eficientă pentru furnizarea de energie electrică și protejarea mașinilor împotriva elementelor meteorologice. Este important să se lucreze cu un specialist în proiectare și instalare pentru a asigura că sistemul este proiectat corect sa reziste la incarcarile de zapada, vant si seism și instalat în siguranță de echipe cu experienta.

O structură de parcare fotovoltaică tip Carport este compusă din mai multe componente esențiale, care includ:
 • Panourile solare: Acestea sunt elementele principale care transformă energia solară în energie electrică. Panourile solare sunt instalate pe structura de suport, care se află deasupra spațiului de parcare. Panourile solare sunt realizate din celule fotovoltaice, care convertește energia solară în energie electrică.
 • Structura de suport: Aceasta este o structură metalică care susține panourile solare și oferă umbrire pentru mașinile parcate sub ea. Structura de suport este fixată pe piloni și traverse și poate fi proiectată în diferite forme și dimensiuni, în funcție de cerințele proiectului.
 • Invertoarele: Acestea sunt dispozitive care convertește curentul electric continuu (CC) produs de panourile solare în curent alternativ (CA), care este utilizat de consumatorii de energie electrică. Invertoarele sunt de obicei montate pe structura de suport sau într-un cabinet separat.
 • Sistemul de cablare: Acesta este un sistem de cabluri și conducte care conectează panourile solare și invertoarele la sistemul electric al clădirii sau al rețelei electrice. Cablurile sunt protejate de condițiile meteorologice și de deteriorarea mecanică.
 • Dispozitive de protecție: Acestea includ dispozitive de protecție împotriva supratensiunii, siguranțe și alte dispozitive de protecție care protejează sistemul împotriva defecțiunilor și a daunelor.

În general, o structură de parcare fotovoltaică tip Carport este proiectată pentru a oferi o soluție durabilă și eficientă pentru producerea de energie electrică, protejarea mașinilor împotriva elementelor meteorologice și furnizarea de umbrire în timp ce mașinile sunt parcate.

Ești Interesat de o Investiție în Panouri Fotovoltaice? Noi Avem Soluția!

Explorați oportunitățile energiei solare? Echipa noastră oferă soluții complete: de la sisteme de montaj inovatoare, consultanță gratuită pentru proiecte mari, până la pachete integrate de panouri fotovoltaice. Facem tranziția către energia regenerabilă simplă, eficientă și adaptată nevoilor tale, deschizând drumul spre un viitor sustenabil.


Producem Sisteme de Montaj pentru Panouri Fotovoltaice la Sol

Specializati în producția de sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, oferind soluții adaptate pentru a întâmpina o gamă largă de cerințe și condiții de teren. Aceste sisteme sunt rezultatul unui amestec între inovație, inginerie de precizie și utilizarea materialelor de calitate superioară, garantând atât durabilitatea în timp, cât și performanța optimă. Designul flexibil permite ajustarea ușoară a unghiului de înclinare al panourilor, maximizând astfel eficiența captării solare. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, sistemul nostru de montaj este creat pentru a asigura o instalare eficientă și o bază solidă pentru investiția ta în energie solară.

Consultanță Gratuită pentru Parcuri Fotovoltaice

Oferta noastră de consultanță gratuită este special concepută pentru clienții interesați de dezvoltarea parcurilor fotovoltaice de dimensiuni mari. Prin acest serviciu, oferim acces la expertiza noastră vastă în domeniul energiei solare, ghidând clienții prin procesul complex de planificare, proiectare și implementare. Consultanța acoperă evaluări detaliate ale locației, studii de fezabilitate, estimări ale randamentului energetic și suport în obținerea aprobărilor necesare. Scopul nostru este de a asigura că fiecare proiect este nu doar fezabil din punct de vedere tehnic și economic, dar și aliniat cu cele mai bune practici în materie de sustenabilitate și impact asupra mediului.

Proiectăm și Instalăm Parcuri Panouri Fotovoltaice

Avem competențele necesare pentru a prelua proiecte ample, oferind servicii complete de proiectare și instalare pentru parcuri fotovoltaice. Echipa noastră de specialiști gestionează fiecare aspect al proiectului, de la concepția inițială până la finalizarea instalației, asigurându-se că fiecare etapă este executată conform celor mai înalte standarde de calitate. Ne focusăm pe soluții inovatoare care optimizează producția de energie și eficiența investiției, contribuind în același timp la tranziția energetică către surse regenerabile de energie.

Comercializăm Pachet Panouri Fotovoltaice Complet

Pentru a simplifica procesul de tranziție către energia solară, oferim clienților un pachet complet de panouri fotovoltaice. Acesta include panourile fotovoltaice, structurile de montaj adaptate pentru instalare la sol sau pe acoperiș, invertoare de ultimă generație și toate accesoriile necesare. Avantajul acestui pachet este integrarea armonioasă a componentelor, garantând performanța optimă a întregului sistem. Fiecare element este selectat pentru calitatea și fiabilitatea sa, asigurându-te că investiția ta în energia solară este durabilă și eficientă. Prin acest serviciu, eliminăm orice complicație în achiziția și instalarea sistemului fotovoltaic, permițându-ți să te bucuri de beneficiile energiei regenerabile fără griji.

Contactează-ne!


Pentru consultanță și soluții tehnice în domeniul energiei solare, echipa noastră de specialiști este disponibilă. Contactați-ne pentru a accesa expertiza noastră și a începe proiectul dvs. fotovoltaic.


Email

office@structuri-fotovoltaice.ro


Structuri panouri fotovoltaice - RRE PV© – 1S802P30S – 1 stalp

Modele de structuri in functie de orientarea panourilor fotovoltaice.

Producem modele diversificate de structuri de montaj la sol pentru panouri fotovoltaice, adaptate pentru a susține panourile atât în orientare portret, cât și orizontală (landscape). Aceste structuri sunt concepute pentru a oferi flexibilitate maximă, cu unghiuri de înclinare ajustabile între 10 și 35 de grade, în funcție de modelul ales. Acest lucru permite o optimizare a captării energiei solare, îmbunătățind eficiența producției de energie fotovoltaică. Indiferent de specificul locației sau de condițiile de mediu, structurile noastre oferă o soluție de montaj stabilă și durabilă, asigurând o performanță optimă a sistemului fotovoltaic. Fie că preferați amplasarea panourilor în format portret pentru a economisi spațiu sau în format orizontal pentru a maximiza suprafața de expunere la soare, portofoliul nostru cuprinde soluțiile adecvate pentru fiecare nevoie specifică.


Sisteme de structuri cu montare la sol pentru amplasare panouri in format portret. unghi 10-35 grade in functie de model.
Sisteme de structuri cu montare la sol pentru amplasare panouri in format portret. unghi 10-35 grade in functie de model

Oferim sisteme de structuri cu montare la sol pentru amplasarea panourilor fotovoltaice în format portret, cu unghiuri ajustabile de 10-35 grade, adaptabile la diferite condiții de iluminare. Aceste structuri robuste și eficiente spațial sunt ideale pentru maximizarea captării solare, optimizând performanța energetică pe terenuri limitate. Designul permite o instalare simplă, reducând timpul și costurile asociate. Fabricate din materiale durabile, asigură longevitate și rezistență în fața intemperiilor. Soluția noastră de montaj aduce eficiență și flexibilitate proiectelor fotovoltaice, fiind personalizabilă pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client.

Sisteme de structuri cu montare la sol pentru amplasare panouri in format orizontal ( landscape). unghi 10-35 grade in functie de model.
Sisteme de structuri cu montare la sol pentru amplasare panouri in format orizontal ( landscape). unghi 10-35 grade in functie de model

Oferim sisteme de structuri cu montare la sol concepute pentru a susține panourile fotovoltaice amplasate în format orizontal (landscape), cu unghiuri de înclinare ajustabile între 10 și 35 de grade, în funcție de modelul specific. Această abordare este optimizată pentru a extinde suprafața de expunere la soare, îmbunătățind astfel eficiența energetică și maximizând producția de energie solară. Structurile noastre sunt proiectate pentru durabilitate și rezistență, oferind o bază solidă pentru panourile fotovoltaice în diverse condiții de mediu. Instalarea este simplificată datorită designului inovator, ceea ce facilitează o punere în funcțiune rapidă și eficientă a sistemului solar. Aceste sisteme oferă o soluție versatilă și economică pentru proiectele de energie solară, asigurând performanțe optime și o durată lungă de viață a instalației.

Montaj panouri fotovoltaice - Proiecte realizate


 • PARCARI FOTOVOLTAICE
 • STRUCTURI MONTAJ IN BETON
 • STRUCTURI MONTAJ TERASA
 • STRUCTURI MONTAJ ACOPERIS
 • STRUCTURI MONTAJ LA SOL
 • SISTEME TRACKER
PARCARI FOTOVOLTAICE

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice Carport reprezintă o soluție inovatoare și practică pentru generarea de energie solară. Integrând panourile fotovoltaice în structurile carport, aceste sisteme nu doar oferă protecție pentru vehicule împotriva intemperiilor, ci și generează energie electrică curată și sustenabilă. Fiind amplasate la înălțime, panourile beneficiază de o expunere optimă la soare, asigurând astfel o producție maximă de energie. Această soluție modernă și eficientă reprezintă o alegere ideală pentru proprietarii de vehicule care doresc să profite de avantajele energiei solare în mod practic și funcțional.

Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Parcare fotovoltaica Bucuresti, Rezidential
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Parcare fotovoltaica Bucuresti
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect fotovoltaic Carport Bucuresti
STRUCTURI MONTAJ IN BETON

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol în beton sunt soluții durabile și fiabile pentru proiectele solare. Cu o construcție solidă și stabilitate garantată, aceste sisteme oferă un suport sigur și durabil pentru panourile fotovoltaice. Montajul în beton asigură rezistență la condiții meteorologice extreme și reduce riscul de deplasare sau deteriorare a structurii. Ideal pentru terenuri plane sau ușor înclinate, sistemele de montaj în beton sunt alegeri populare în proiectele comerciale și industriale, contribuind la creșterea eficienței și durabilității instalațiilor solare.

Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Parc fotovoltaic Gura Portitei
STRUCTURI MONTAJ TERASA

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice pe acoperișuri plate sunt soluții moderne și eficiente pentru producerea de energie solară. Aceste sisteme sunt proiectate să ofere un suport solid și sigur pentru panourile solare, optimizând expunerea la soare pentru o producție maximă de energie electrică. Cu o instalare simplă și rapidă, aceste sisteme minimizează timpul și costurile de montaj, oferind în același timp o stabilitate excelentă și rezistență la condiții meteorologice variate. Ideale pentru clădirile comerciale și rezidențiale, sistemele de montaj pe acoperișuri plate sunt o alegere populară pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele energiei solare.

Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect panouri fotovoltaice ROOFTOP RENAULT
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect fotovoltaic ROOFTOP SNAGOV
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect fotovoltaic Focsani, Romania
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect fotovoltaic Bucuresti, Romania
STRUCTURI MONTAJ ACOPERIS

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice pe acoperiș sunt soluții practice și eficiente pentru transformarea spațiului neutilizat în surse de energie regenerabilă. Prin fixarea panourilor solare pe acoperișul clădirilor, aceste sisteme oferă o modalitate convenabilă de generare a energiei electrice curate și durabile. Fiind integrate în structura existentă a clădirii, aceste sisteme sunt ideale pentru proiecte rezidențiale și comerciale, contribuind la reducerea costurilor cu energia electrică și la protejarea mediului înconjurător. Instalarea lor simplă și adaptabilitatea la diferite tipuri de acoperișuri le fac o opțiune populară în industria energiei solare.

Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect panouri fotovoltaice ROOFTOP RENAULT
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect fotovoltaic ROOFTOP PLOIESTI
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect fotovoltaic ROOFTOP SNAGOV
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect fotovoltaic POIANA BRASOV
 • 1
 • 2
STRUCTURI MONTAJ LA SOL

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol sunt fundamentale în industria energiei solare, oferind o bază solidă și stabilă pentru panourile solare. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a permite instalarea eficientă a panourilor solare pe terenuri deschise sau în parcuri solare. Prin utilizarea materialelor durabile și a tehnologiilor avansate, aceste sisteme asigură rezistență la condiții meteo variate și o expunere optimă la soare pentru maximizarea producției de energie. Cu o configurare flexibilă și o instalare simplificată, sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol sunt esențiale pentru dezvoltarea și extinderea infrastructurii de energie solară.

Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Structurile pentru panouri fotovoltaice AGRO PV – viitorul agriculturii sustenabile
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect Parc Fotovoltaic, Warlin Germany
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Parc fotovoltaic URLAȚI, ROMANIA
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Sisteme Tracker
SISTEME TRACKER

Sistemele de montaj pentru panouri fotovoltaice la tracker sunt soluții avansate și eficiente pentru optimizarea captării energiei solare. Aceste sisteme utilizează tehnologia de urmărire a soarelui pentru a ajusta continuu poziția panourilor în funcție de mișcarea solară, maximizând astfel producția de energie electrică. Prin urmare, sistemele de montaj la tracker oferă un randament superior în comparație cu cele fixe, asigurând un cost mai mic pe unitate de energie produsă. Acestea sunt ideale pentru proiectele comerciale și industriale care necesită o performanță optimă și o rentabilitate ridicată a investiției în energie solară.

Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Structurile pentru panouri fotovoltaice AGRO PV – viitorul agriculturii sustenabile
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Proiect Parc Fotovoltaic, Warlin Germany
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Parc fotovoltaic URLAȚI, ROMANIA
Parcare fotovoltaica RRE PV© – CARPORT
Sisteme Tracker

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!