Panouri fotovoltaice 410W, Trina Solar, Vertex S DE09 MBB 390-410W

Brand:
Panouri Fotovoltaice Jinko SolarPanouri Fotovoltaice Trina Solar
Panouri fotovoltaice 410W, Trina Solar, Vertex S DE09 MBB 390-410W

Aceste panouri fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09 MBB sunt echipate cu tehnologie Multi-Busbar (MBB) și au o putere nominală cuprinsă între 390-410W, cu o eficiență ridicată care le permite să convertească energia solară în energie electrică cu eficiență maximă. Aceste panouri solare sunt fabricate din celule solare monocristaline de înaltă calitate și au un design robust și durabil, fiind concepute pentru a rezista la condiții meteorologice extreme.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 410W, Trina Solar, Vertex S DE09 MBB 390-410W

Aceste panouri fotovoltaice TrinaSolar Vertex S DE09 MBB sunt echipate cu tehnologie Multi-Busbar (MBB) și au o putere nominală cuprinsă între 390-410W, cu o eficiență ridicată care le permite să convertească energia solară în energie electrică cu eficiență maximă. Aceste panouri solare sunt fabricate din celule solare monocristaline de înaltă calitate și au un design robust și durabil, fiind concepute pentru a rezista la condiții meteorologice extreme.

Avantaje panouri fotovoltaice Jinko Solar Tiger Neo

Tehnologie SMBB

 • O mai bună captare a luminii și colectarea curentului
 • puterea de ieșire a modulului și fiabilitatea imbunatatite.
 • Toleranta pozitiva la putere de 0~+3%

Tehnologie 2.0 HOT

Modulul de tip N cu tehnologie Hot 2.0 are fiabilitate mai buna și LID/LETID mai scăzut.

Rezistență PID

Garanție excelentă de performanță Anti-PID prin proces și materiale optimizate de producție în masă

Sarcina mecanică îmbunătățită

Certificat pentru a rezista: sarcina de vant (2400 Pa) si zapada sarcină (5400 Pa).

Putere de ieșire mai mare

Puterea modulului crește cu 5-25% în general, aducând LCOE semnificativ mai mic și IRR mai mare.

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

560-580W

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

144 (2×72) Monocristaline

Celule solare

144 (2×72)

Dimensiuni

2278×1134×30 mm

Greutate

32 kg

Panouri-fotovoltaice-630W-Jinko-Solar-Tiger-Neo-78HL4-610-630W
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calității
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității în muncă
Jinko Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 410W, Trina Solar, Vertex S DE09 MBB 390-410W

Panourile fotovoltaice bifaciale Jinko Solar Tiger Neo 72HL4-BDV sunt unele dintre cele mai avansate și puternice panouri solare disponibile în prezent pe piață. Aceste panouri au o putere nominală între 560 și 580 de wați și sunt proiectate pentru a fi utilizate în sisteme fotovoltaice de mare capacitate, cum ar fi sistemele solare pentru case, clădiri comerciale sau proiecte de energie solară la scară mare.

Panourile Jinko Solar Tiger Neo 72HL4-BDV sunt fabricate utilizând celule solare de înaltă eficiență, cu o tehnologie avansată Half-Cell (celule împărțite în jumătate), ceea ce le face mai eficiente și mai durabile decât alte panouri solare convenționale. De asemenea, aceste panouri sunt prevăzute cu sticlă dublă, ceea ce le permite să absoarbă lumina și din partea din spate, mărirea randamentul de producție a energiei electrice.

Panourile Jinko Solar Tiger Neo 72HL4-BDV sunt, de asemenea, protejate împotriva condițiilor meteo extreme, cum ar fi vântul puternic, grindina și înghețul, iar suprafața lor antireflexivă reduce pierderile de lumină.

În general, panourile fotovoltaice bifaciale Jinko Solar Tiger Neo 72HL4-BDV sunt o opțiune excelentă pentru oricine caută un panou solar puternic, eficient și durabil, care poate fi utilizat într-un sistem fotovoltaic de mare capacitate. Totuși, costul lor poate fi mai ridicat decât al altor panouri solare de aceeași putere, așa că ar trebui să luați în considerare și acest aspect atunci când decideți ce panouri fotovoltaice să cumpărați.

 • Eficiență ridicată: panourile fotovoltaice Jinko Solar au o eficiență de până la 21,9%, ceea ce le face să fie printre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață.
 • Durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme: panourile Jinko Solar sunt proiectate pentru a rezista la vânturi puternice, ploaie, grindină și zăpadă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea într-o varietate de medii.
 • Design estetic: panourile solare Jinko Solar sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițând utilizatorilor să aleagă panouri care se potrivesc cu aspectul estetic al casei sau clădirii.
 • Garanție puternică: Jinko Solar oferă o garanție de până la 25 de ani pentru panourile sale solare, oferind astfel utilizatorilor încredere în performanța și durabilitatea panourilor pe termen lung.
 • Certificări și standarde internaționale: panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt certificate de o serie de organizații și îndeplinesc standarde internaționale de calitate și eficiență.
 • Gama largă de produse și soluții: Jinko Solar oferă o gamă largă de panouri solare, inclusiv monocristaline și policristaline, panouri bifaciale, panouri solare cu tehnologie avansată PERC și soluții de stocare a energiei solare, permițând utilizatorilor să aleagă produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.
Clase de putere (Wp max)

, , , ,

Tip montaj

,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Eficienta celula

Panourile Fotovoltaice Jinko Solar: Eficiență și Durabilitate pentru un Viitor Verde

Într-o eră în care sustenabilitatea devine din ce în ce mai importantă, panourile fotovoltaice Jinko Solar reprezintă o soluție de vârf pentru cei care caută să își reducă amprenta de carbon și să contribuie la o lume mai curată. Ca lider mondial în producția de panouri solare, Jinko Solar combină inovația tehnologică cu angajamentul față de calitate și durabilitate, oferind soluții fotovoltaice care sunt nu doar eficiente, dar și fiabile pe termen lung.

Panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt rezultatul unui proces extensiv de cercetare și dezvoltare, asigurându-se că fiecare produs îndeplinește standardele stricte de performanță și durabilitate. Prin utilizarea tehnologiilor avansate, Jinko Solar a reușit să creeze panouri solare care oferă randamente energetice superioare, maximizând astfel producția de energie din fiecare metru pătrat de suprafață solară.

Principalele Caracteristici ale Panourilor Fotovoltaice Jinko Solar:

 • Eficiență de Top: Panourile Jinko Solar sunt cunoscute pentru eficiența lor remarcabilă, transformând o cantitate mai mare de lumină solară în energie electrică comparativ cu multe alte mărci de pe piață. Aceasta se datorează utilizării tehnologiei de celule PERC (Passivated Emitter and Rear Cell), care reduce semnificativ pierderile de energie și crește cantitatea de electricitate generată.
 • Durabilitate În Condiții Extreme: Fiecare panou fotovoltaic Jinko Solar este construit pentru a rezista în cele mai dificile condiții ambientale, de la temperaturi extreme și umezeală ridicată, până la vânturi puternice și sarcini grele de zăpadă. Acest lucru este posibil datorită materialelor de înaltă calitate și a designului robust, care asigură o durată de viață lungă și performanță constantă.
 • Toleranță Ridicată la Umbră: Tehnologia avansată utilizată în panourile Jinko Solar le permite să mențină o producție energetică ridicată chiar și în condiții de umbră parțială. Acest aspect este crucial în zonele urbane sau în situațiile în care obstrucțiile temporare pot afecta expunerea la soare.
 • Varietate Largă de Aplicații: Datorită gamei largi de puteri nominale și dimensiuni disponibile, panourile Jinko Solar sunt potrivite pentru o varietate de aplicații, de la sisteme fotovoltaice rezidențiale mici, până la proiecte industriale și comerciale de anvergură.
 • Angajament față de Sustenabilitate: Jinko Solar este profund angajat în practici de producție ecologică și responsabilă, asigurând că toate panourile solare sunt produse cu un impact minim asupra mediului. Compania este dedicată nu doar oferirii unei soluții de energie verde, dar și asigurării că procesul de fabricație este sustenabil.

Prin alegerea panourilor fotovoltaice Jinko Solar, clienții investesc într-o tehnologie care nu doar că asigură independența energetică și reduce costurile cu energia, dar contribuie și la protecția mediului înconjurător. Panourile Jinko Solar reprezintă combinația ideală între performanță, durabilitate și angajamentul față de un viitor mai verde, oferind o soluție de încredere pentru cei care doresc să facă pasul spre energia solară. Alegând Jinko Solar,

beneficiați de avantajele unei tehnologii de ultimă oră, care vă permite să valorificați la maximum potențialul solar al locației dumneavoastră, transformând fiecare rază de soare în energie curată și accesibilă.

Investiția în panouri solare de la Jinko Solar se traduce nu doar în beneficii financiare pe termen lung, datorită economiilor la factura de energie și posibilelor credite sau subvenții guvernamentale, dar și într-un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Prin reducerea dependenței de combustibilii fosili și diminuarea emisiilor de gaze cu efect de seră, fiecare sistem fotovoltaic instalat contribuie la lupta globală împotriva schimbărilor climatice.

În plus, alegând Jinko Solar, vă alăturați unei comunități globale de utilizatori care au optat pentru o sursă de energie regenerabilă, demonstrând angajamentul față de protecția planetei și promovarea unui stil de viață sustenabil. Panourile fotovoltaice Jinko Solar nu sunt doar o alegere inteligentă din punct de vedere economic și ecologic, ci reprezintă și un pas important către asigurarea unui viitor mai curat și mai sigur pentru generațiile viitoare.

Pe măsură ce tehnologia solară continuă să avanseze, Jinko Solar rămâne în fruntea inovației, angajându-se să ofere produse care depășesc standardele industriei în materie de performanță, fiabilitate și sustenabilitate. Colaborarea cu parteneri de încredere și experimentați, precum Rufy Roof Engineering în România, asigură că accesul la această tehnologie revoluționară este mai simplu și mai accesibil decât oricând, deschizând calea către o tranziție energetică eficientă și responsabilă.

În concluzie, optând pentru panourile fotovoltaice Jinko Solar, vă asigurați nu doar un randament energetic superior, ci și pacea sufletească că ați ales o soluție care sprijină sănătatea planetei noastre. Cu Jinko Solar, energia solară devine o resursă inepuizabilă de speranță pentru un viitor în care energia curată este accesibilă tuturor.

Panouri fotovoltaice Trina Solar

Trina Solar este unul dintre cei mai mari și mai renumiți producători de panouri fotovoltaice din lume. Compania, fondată în 1997, și-a consolidat de-a lungul anilor reputația de producător de încredere și inovator în industria energiei solare. Iată o descriere generală a panourilor fotovoltaice produse de Trina Solar:

 1. Calitate și Fiabilitate: Trina Solar este recunoscut pentru producerea de panouri solare de calitate înaltă. Cu un istoric de decenii în producția de panouri, compania și-a demonstrat capacitatea de a furniza produse fiabile care rezistă testului timpului.
 2. Eficiență: Panourile fotovoltaice Trina Solar sunt cunoscute pentru eficiența lor competitivă. Aceasta se referă la capacitatea panourilor de a converti lumina solară în energie electrică. Un panou cu eficiență mai mare va produce mai multă energie în aceleași condiții de lumină solară.
 3. Inovație: Trina Solar investește în mod constant în cercetare și dezvoltare, ceea ce le permite să introducă în mod regulat îmbunătățiri tehnologice și să dezvolte noi produse.
 4. Sustenabilitate: Compania pune accent pe producția ecologică și pe promovarea energiei regenerabile. De asemenea, își asumă responsabilitatea socială corporativă și promovează practici durabile în toate aspectele afacerii sale.
 5. Certificări și Garanții: Panourile Trina Solar trec printr-o serie de teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc standardele internaționale. În plus, vin adesea cu garanții pe termen lung care acoperă atât performanța, cât și materialele produsului.
 6. Prezență Globală: Cu o rețea extinsă de distribuție și operațiuni în numeroase țări, Trina Solar servește clienți din întreaga lume.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Trina Solar

 • Eficiență Înaltă de Conversie: Panourile fotovoltaice Trina Solar se remarcă prin eficiența înaltă de conversie, unele modele atingând peste 21% eficiență, plasându-le printre cele mai performante panouri disponibile pe piață. Acest nivel de eficiență este posibil datorită implementării tehnologiilor avansate precum PERC (Passivated Emitter and Rear Cell), care îmbunătățește captarea luminii și minimizarea pierderilor de recombinație. Tehnologia half-cut, reducând rezistența internă și optimizând producția de energie chiar și în condiții de iluminare scăzută sau parțială. Eficiența ridicată a conversiei energetice înseamnă mai multă energie generată pe metru pătrat, optimizând spațiul disponibil și maximizând rentabilitatea investiției.
 • Durabilitate și Fiabilitate Superioară: Trina Solar prioritizează durabilitatea și fiabilitatea panourilor sale, supunându-le unor teste riguroase pentru a asigura rezistența la condiții meteorologice extreme, inclusiv sarcini grele de zăpadă, vânturi puternice și impactul cu grindina. Materialele de înaltă calitate și procesul de fabricație controlat asigură o rezistență îndelungată împotriva coroziunii, a efectelor de mediu nocive și a degradării performanței. Acest lucru rezultă într-o durată de viață extinsă a panourilor, cu o menținere excelentă a eficienței pe termen lung, oferind proprietarilor de sisteme fotovoltaice o fiabilitate pe care se pot baza.
 • Tehnologie Avansată pentru Diverse Condiții de Lumină: Panourile Trina Solar sunt echipate pentru a opera eficient într-o varietate largă de condiții de lumină, datorită utilizării tehnologiilor avansate precum celulele bifaciale și structurile half-cut. Aceste tehnologii permit panourilor să capteze lumina mai eficient, chiar și în condiții de lumină scăzută sau în timpul orelele dimineții și serii, când intensitatea soarelui este redusă. Capacitatea de a genera energie într-un spectru larg de condiții meteorologice și de iluminare mărește semnificativ producția anuală de energie, optimizând performanța sistemului fotovoltaic.
 • Flexibilitate și Compatibilitate în Instalare: Diversitatea gamei de produse oferite de Trina Solar asigură o compatibilitate largă și flexibilitate în instalare, indiferent de tipul de proiect sau de specificitățile locației. Panourile sunt proiectate pentru a se adapta atât pe acoperișuri rezidențiale cât și în instalații comerciale sau industriale, compatibile cu o varietate de sisteme de montare. Aceasta flexibilitate permite o integrare arhitecturală ușoară și optimizarea eficienței sistemului fotovoltaic în funcție de unghiul de înclinație, orientare și alte variabile specifice fiecărei locații.
 • Suport și Servicii Post-Vânzare: Trina Solar oferă un suport tehnic și servicii post-vânzare de excepție, asigurând că fiecare client beneficiază de asistența necesară pentru maximizarea performanței sistemului său fotovoltaic. Acest suport include acces la informații tehnice detaliate, recomandări pentru instalare și întreținere, precum și asistență în soluționarea oricăror probleme care pot apărea. Echipa de suport tehnic a Trina Solar este compusă din profesioniști bine pregătiți, capabili să ofere consultanță tehnică valoroasă, de la selecția panourilor fotovoltaice până la optimizarea performanței sistemului instalat. În plus, garanțiile oferite de Trina Solar acoperă atât performanța produselor, cât și posibilele defecte de fabricație, oferind clienților o siguranță suplimentară a investiției lor. Această abordare orientată către client și angajamentul pentru satisfacția maximă subliniază încrederea companiei în calitatea și durabilitatea produselor sale, facilitând o experiență pozitivă pe termen lung pentru utilizatori.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

Rufy Roof Engineering se specializează în furnizarea de servicii integrate de proiectare și instalare pentru parcuri fotovoltaice la sol, destinat clienților din sectorul industrial și comercial. Procesul nostru cuprinde analize de teren, studii de fezabilitate, proiectare optimizată pentru eficiența energetică maximă și implementare conformă cu cele mai înalte standarde de calitate. Ne bazăm pe software-uri de proiectare de vârf și tehnologii inovatoare pentru a asigura că fiecare soluție este adaptată pentru a îmbunătăți captarea solară și a maximiza randamentul investiției.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Fabricăm sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, concepute pentru a asigura stabilitate, durabilitate și eficiență ridicată în diferite condiții climatice. Utilizăm materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și uzură, oferind soluții modulare ce permit o instalare rapidă și cost-eficientă. Produsele noastre sunt compatibile cu o diversitate de panouri fotovoltaice, oferind flexibilitate în proiectare și optimizare spațială.

Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperiș

Oferim sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice pe acoperiș, proiectate pentru a se integra armonios cu diverse tipuri de acoperișuri. Sistemul nostru permite o distribuție egală a greutății, prevenind orice potențială deteriorare structurală și asigurând etanșeitatea. Designul nostru inovator promovează o instalare simplificată, reducând necesitatea de manoperă și accelerând timpul de implementare, fără a compromite estetica clădirii.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Distribuim o gamă largă de accesorii pentru sisteme fotovoltaice, inclusiv conectori, cabluri, întrerupătoare și soluții de monitorizare, selectate pentru performanță, durabilitate și compatibilitate. Aceste componente sunt esențiale pentru funcționarea optimă și siguranța sistemelor fotovoltaice, oferind clienților posibilitatea de a-și personaliza și optimiza instalațiile pentru performanță maximă.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structură de Montaj Inclusă

Propunem pachete integrate de panouri fotovoltaice, care includ structuri de montaj dedicate, pentru a simplifica procesul de achiziție și instalare. Aceste pachete sunt pre-configurate pentru o compatibilitate maximă și eficiență ridicată, eliminând complexitatea selecției individuale a componentelor. Avantajul acestei abordări constă în asigurarea unei implementări rapide și eficiente, reducând timpul de montaj și optimizând performanța energetică a sistemului instalat.

Inovație și Durabilitate: Avantajele Panourilor Fotovoltaice Jinko Solar

Pe măsură ce lumea se îndreaptă rapid spre surse de energie regenerabilă, panourile fotovoltaice Jinko Solar se disting prin performanța și fiabilitatea lor excepțională. Comercializate în România de Rufy Roof Engineering, aceste soluții fotovoltaice aduc un plus de valoare semnificativ, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru cei comerciali. Oferind un mix ideal între eficiență energetică avansată și sustenabilitate, panourile Jinko Solar, împreună cu expertiza Rufy Roof în implementare, deschid drumul către o viitor mai verde și mai curat.

Avantajele Panourilor Fotovoltaice Jinko Solar

 • Performanță Superioară: Panourile Jinko Solar sunt proiectate să ofere o eficiență energetică de top, incorporând tehnologii de ultimă oră care maximizează captarea și conversia energiei solare. Aceasta înseamnă mai multă energie generată pe metru pătrat, optimizând astfel investiția inițială și spațiul disponibil.
 • Durabilitate Extinsă: Rezistența la condiții meteorologice adverse și la variații mari de temperatură face din panourile Jinko Solar o opțiune robustă pentru orice climă. Această durabilitate asigură o lungă durată de viață a sistemului, minimizând necesitatea intervențiilor de întreținere sau înlocuire.
 • Cost-Eficiență Notabilă: Având în vedere economiile semnificative la facturile de energie și posibilele stimulente fiscale sau subvenții guvernamentale, panourile Jinko Solar reprezintă o soluție economică extrem de atractivă. Aceste avantaje financiare îmbunătățesc semnificativ rentabilitatea pe termen lung a instalației solare.
 • Impact Ecologic Redus: Alegerea panourilor fotovoltaice Jinko Solar subliniază un angajament față de protecția mediului și reducerea emisiilor de carbon. Prin generarea de energie curată, utilizatorii contribuie activ la lupta împotriva schimbărilor climatice și promovează un stil de viață sustenabil.

Servicii Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

 • Sisteme montaj panouri fotovoltaice: Înțelegând că fiecare proiect este unic, Rufy Roof Engineering oferă soluții de montaj personalizate pentru panourile fotovoltaice Jinko Solar. Aceste soluții sunt concepute pentru a maximiza eficiența sistemului fotovoltaic, indiferent de complexitatea sau specificul locației de instalare.
 • Implementare "la Cheie" de Sisteme Fotovoltaice: Rufy Roof Engineering pune la dispoziție servicii complete "la cheie" pentru instalarea sistemelor fotovoltaice. Acest pachet integrat include proiectarea sistemului, montajul, și punerea în funcțiune, asigurându-se că fiecare etapă a proiectului este executată cu precizie și profesionalism.

Prin combinarea tehnologiei avansate a panourilor fotovoltaice Jinko Solar cu expertiza și serviciile comprehensive oferite de Rufy Roof Engineering, clienții beneficiază de soluții de top pentru necesitățile lor de energie regenerabilă. Această colaborare nu numai că garantează accesul la unele dintre cele mai performante panouri solare disponibile pe piață, dar asigură și o implementare fără probleme, de la concept până la conexiunea finală la rețea.

Panourile fotovoltaice Jinko Solar, în sinergie cu expertiza și serviciile integrate oferite de Rufy Roof Engineering, reprezintă soluția ideală pentru oricine caută să investească în energia regenerabilă. Această combinație între performanță de top, durabilitate, eficiență cost și responsabilitate ecologică face din sistemul fotovoltaic nu doar o alegere inteligentă din punct de vedere financiar, ci și un pas important în direcția unui viitor sustenabil. Împreună, Jinko Solar și Rufy Roof Engineering deschid calea către o lume în care energia curată este accesibilă și eficientă pentru toți.


Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!