Panouri fotovoltaice 425W, Canadian Solar, HiKu CS3N – 425MS

Brand:
Panouri Fotovoltaice Canadian Solar
Panouri fotovoltaice 425W, Canadian Solar, HiKu CS3N – 425MS

Panourile fotovoltaice Canadian Solar HiKu CS3N-425MS sunt unele dintre cele mai puternice panouri solare disponibile pe piață. Acestea au o putere nominală de 425W, ceea ce le face ideale pentru proiecte solare mari sau mici.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 425W, Canadian Solar, HiKu CS3N – 425MS

Panourile fotovoltaice Canadian Solar HiKu CS3N-425MS sunt unele dintre cele mai puternice panouri solare disponibile pe piață. Acestea au o putere nominală de 425W, ceea ce le face ideale pentru proiecte solare mari sau mici.

Avantaje panouri fotovoltaice Canadian Solar HiKu

Modul PERC cu două celule de mare putere

 • CS3L 120 celule, CS3N 132 celule, CS3W 144 celule
 • Interval de putere: 360 ~ 465 W

Eficiență ridicată a modulului

 • Eficiența modulului de până la 21,3 %
 • Tehnologie 144 / 132 / 120 dual cell + mono PERC · Gama de putere 360 ​​~ 465 W
 • Pierdere redusă de putere în conexiunea celulei

Fiabilitate sporită

 • NMOT scăzut: 42 ± 3 °C
 • CAPAC + LeTID mai puțin de 2,0%
 • Temperatură mai scăzută a punctului fierbinte
 • Toleranță mai bună la umbrire
 • Garanție sporită a produsului pentru materiale și manoperă: 12 ani garanție pentru instalații comerciale și industriale;
 • 25 de ani garanție pentru instalații rezidențiale
 • 25 de ani garanție de putere liniară de ieșire Vă rugăm să consultați Declarația de garanție limitată Canadian Solar pentru mai multe detalii.
Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Parcuri fotovoltaice la sol/Centrale fotovoltaice
 • Acoperisuri/terase
Date tehnice

Panouri fotovoltaice 425W, Canadian Solar, HiKu CS3N – 425MS

Gama de putere

400-425 W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristaline

Aranjare celule solare

132 [2 X (11 X 6)]

Dimensiuni

1940X1048X35 mm

Eficiența panoului solar (%)

22.5 kg

Sistem complet și certificare de produs
 • ISO 9001:2015 - Sistem de management al calitatii
 • ISO 14001:2015 - Standarde pentru sistemul de management de mediu
 • ISO 45001: 2018 - Standarde internaționale pentru sănătatea și securitatea în muncă
 • IEC 62941: 2019 - Sistem de calitate pentru fabricarea modulelor fotovoltaice
Canadian Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 425W, Canadian Solar, HiKu CS3N – 425MS

Panourile fotovoltaice Canadian Solar HiKu CS3N-425MS sunt unele dintre cele mai puternice panouri solare disponibile pe piață. Acestea au o putere nominală de 425W, ceea ce le face ideale pentru proiecte solare mari sau mici.

Aceste panouri solare sunt fabricate utilizând celule solare monocristaline de înaltă calitate, cu o eficiență de până la 20,5%. De asemenea, acestea sunt protejate de sticlă solară de înaltă calitate, care le protejează de intemperii și de deteriorarea cauzată de condițiile meteorologice extreme.

Panourile fotovoltaice Canadian Solar HiKu CS3N-425MS sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și de întreținut. Acestea vin cu o garanție de producție de energie de 25 de ani și o garanție de material de 12 ani, ceea ce le face o investiție excelentă pentru proprietarii de case, întreprinderi sau instituții care doresc să își reducă costurile cu energia electrică și să își protejeze mediul înconjurător.

Aceste panouri solare sunt ideale pentru proiecte solare mari, inclusiv pentru instalații solare comerciale sau industriale. De asemenea, pot fi utilizate și pentru proiecte rezidențiale, în special pentru proprietățile cu nevoi ridicate de energie electrică.

Clase de putere (Wp max)

, , , , ,

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Eficienta celula

Panourile Fotovoltaice Canadian Solar: Eficiență și Sustenabilitate cu Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering aduce pe piață panourile fotovoltaice Canadian Solar, recunoscute la nivel mondial pentru performanța lor superioară și angajamentul față de sustenabilitate. Această colaborare subliniază devotamentul nostru comun către inovație și excelentă în domeniul energiei regenerabile, oferind soluții fotovoltaice de înaltă calitate care se adresează atât nevoilor energetice ale prezentului, cât și provocărilor ecologice ale viitorului.

De Ce Canadian Solar?

Canadian Solar este unul dintre cei mai mari producători de panouri fotovoltaice la nivel global, cu o reputație solidă pentru crearea unor produse care combină tehnologia avansată cu performanța de excepție și durabilitatea.

🌞 Eficiență Energetică: Panourile Canadian Solar sunt proiectate pentru a oferi una dintre cele mai înalte rate de conversie a energiei solare în electricitate, asigurând astfel o producție maximă de energie chiar și în condiții de luminozitate redusă.

🌱 Sustenabilitate: Alegerea panourilor Canadian Solar contribuie la un viitor mai verde, datorită reducerii semnificative a emisiilor de carbon și a angajamentului companiei pentru practici ecologice responsabile în producție și distribuție.

🛡 Durabilitate: Testate riguros pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, panourile Canadian Solar sunt construite pentru a dura, oferind o soluție de investiție sigură și de lungă durată pentru clienți.

💰 Rentabilitate: Eficiența și durabilitatea panourilor Canadian Solar înseamnă economii pe termen lung la factura de energie, transformând energia solară într-o opțiune tot mai accesibilă și atractivă pentru un spectru larg de consumatori.

Parteneriatul cu Rufy Roof Engineering

Colaborarea dintre Rufy Roof Engineering și Canadian Solar aduce împreună expertiza tehnică și inovația într-un parteneriat care vizează să facă tehnologia solară accesibilă unui număr și mai mare de utilizatori.

🏗 Soluții Personalizate: Înțelegem că fiecare proiect este unic, iar echipa noastră lucrează îndeaproape cu clienții pentru a oferi soluții fotovoltaice care să corespundă perfect nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

🛠 Asistență și Mentenanță: Oferim suport tehnic complet pentru a asigura funcționarea eficientă și durabilitatea sistemului fotovoltaic pe tot parcursul duratei sale de viață.

Prin integrarea panourilor fotovoltaice Canadian Solar în oferta noastră, Rufy Roof Engineering își reafirmă angajamentul de a promova soluții de energie regenerabilă eficiente, durabile și accesibile, contribuind la construirea unui viitor mai curat și mai sustenabil.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Canadian Solar

Panourile fotovoltaice Canadian Solar reprezintă o alegere excelentă pentru cei interesați de eficiența energetică și sustenabilitate. Comercializate de Rufy Roof Engineering, aceste panouri oferă numeroase avantaje care le fac o opțiune preferată atât pentru uz rezidențial, cât și comercial. Mai jos sunt prezentate patru avantaje principale, urmate de două puncte esențiale care evidențiază serviciile complementare oferite de Rufy Roof Engineering.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Canadian Solar:

 • Eficiență Energetică Înaltă: Canadian Solar produce unele dintre cele mai eficiente panouri fotovoltaice de pe piață. Datorită tehnologiilor inovatoare implementate, cum ar fi cele mono-PERC și bifaciale, panourile pot capta mai multă lumină solară și converti această lumină în electricitate cu o eficiență remarcabilă. Acest lucru înseamnă că proprietarii pot genera mai multă energie pe o suprafață mai mică, optimizând utilizarea spațiilor disponibile.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Panourile fotovoltaice de la Canadian Solar sunt proiectate să reziste în condiții meteo extreme, de la temperaturi scăzute severe până la expunerea la soare intens. Testate riguros pentru a asigura durabilitatea, aceste panouri promit o lungă durată de viață, reducând necesitatea înlocuirilor frecvente și asigurând o investiție durabilă pe termen lung.
 • Cost-Eficiență: Cu un raport optim între calitate și preț, panourile Canadian Solar oferă o rentabilitate excelentă. Reducerea facturilor la energie și posibilitatea de a beneficia de credite fiscale sau alte stimulente guvernamentale transformă adoptarea soluțiilor fotovoltaice într-o decizie economică inteligentă.
 • Sustenabilitate Ambientală: Alegerea panourilor fotovoltaice Canadian Solar contribuie direct la reducerea emisiilor de carbon și la promovarea unui viitor mai verde. Prin generarea energiei din surse regenerabile, utilizatorii își diminuează amprenta ecologică și susțin eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Producție Structură Panouri Fotovoltaice la Sol: Rufy Roof Engineering nu se limitează la comercializarea panourilor fotovoltaice; compania produce și structuri dedicate pentru instalarea acestora la sol. Aceasta înseamnă că fiecare client beneficiază de soluții personalizate, concepute să maximizeze eficiența și performanța sistemului fotovoltaic instalat.
 • Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice "la cheie": Oferind un serviciu complet "la cheie", Rufy Roof Engineering se ocupă de întregul proces, de la proiectarea parcului fotovoltaic până la instalarea și punerea în funcțiune. Acest serviciu integrat asigură că fiecare proiect este gestionat eficient, cu atenție la detalii și la cerințele specifice ale fiecărui client, garantând o implementare reușită și optimizată a soluțiilor fotovoltaice.

Prin colaborarea cu Rufy Roof Engineering pentru panourile fotovoltaice Canadian Solar, clienții beneficiază de o combinație perfectă între tehnologie de vârf, expertiză profesională și un angajament solid pentru sustenabilitate și eficiență energetică. Această colaborare nu doar că asigură accesul la unele dintre cele mai bune soluții fotovoltaice disponibile pe piață, dar și sprijină în realizarea unui impact pozitiv asupra mediului și economisirea resurselor pe termen lung.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!