Panouri fotovoltaice bifaciale 670W, Canadian solar, BiHiKu7 CS7N-670MB-AG

Brand:
Panouri Fotovoltaice Canadian Solar
Panouri fotovoltaice bifaciale 670W, Canadian solar, BiHiKu7 CS7N-670MB-AG

Panourile fotovoltaice Canadian Solar BiHiKu7 CS7N sunt panouri solare bifaciale cu o putere nominală mare de 665W. Aceste panouri utilizează tehnologia PERC (Passivated Emitter Rear Contact), care le permite să absoarbă mai multă energie solară și să maximizeze randamentul. De asemenea, acestea au celule solare bifaciale, ceea ce înseamnă că pot colecta energia solară atât din partea superioară, cât și din partea inferioară a panoului.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice bifaciale 670W, Canadian solar, BiHiKu7 CS7N-670MB-AG

Panourile fotovoltaice Canadian Solar BiHiKu7 CS7N sunt panouri solare bifaciale cu o putere nominală mare de 665W. Aceste panouri utilizează tehnologia PERC (Passivated Emitter Rear Contact), care le permite să absoarbă mai multă energie solară și să maximizeze randamentul. De asemenea, acestea au celule solare bifaciale, ceea ce înseamnă că pot colecta energia solară atât din partea superioară, cât și din partea inferioară a panoului.

Avantaje panouri fotovoltaice bifaciale Canadian Solar

Modul bifacial de mare putere cu două celule PERC

 • Modul PERC cu două celule de mare putere: Aceste panouri incorporează tehnologia PERC avansată, care permite o captare mai eficientă a luminii solare.
 • Wafer de 210 mm + 132 celule duale + tehnologie PERC: Dimensiunile generoase ale waferului și structura celulelor duală maximizează zona de captare a energiei solare.
 • Puterea modulului de până la 670 W: Oferă una dintre cele mai mari puteri de ieșire din categoria sa, asigurând o producție energetică maximizată.
 • Randament energetic mai mare cu 0,4% pe durata de viață a modulului: Eficiență îmbunătățită pe întreaga durată de utilizare, ducând la o valoare adăugată semnificativă în generarea de energie.
 • Costul BOS și costul LCOE mai scăzut: Reducerea costurilor asociate sistemului (BOS) și a costului nivelat al energiei (LCOE) fac aceste panouri o investiție eficientă.
 • Reduceți cu 5,7% costul BOS: Optimizarea designului și eficiența energetică contribuie la scăderea cheltuielilor operative.
 • LCOE cu 3,5% mai mic: Eficiența îmbunătățită și costurile reduse duc la o rentabilitate sporită a investiției.
 • Compatibil cu invertoarele mainstream: Asigură o integrare ușoară cu majoritatea sistemelor fotovoltaice existente.
 • Fiabilitate sporită: Tehnologia avansată de atenuare a PID/LeTID reduce degradarea, extinzând durata de viață a modulului.
 • Performanță excelentă in zonele cu temperaturi ridicate: Eficiența și fiabilitatea sunt menținute chiar și în condiții de temperaturi extreme.
 • Toleranță mai bună la umbrire: Minimizează pierderile de energie în condiții de iluminare suboptimală.
 • Scăderea puterii în primul an nu mai mult de 2%, degradarea anuală ulterioară a puterii nu mai mult de 0,55%: Garantează o performanță de lungă durată, stabilă.
 • Garanție sporită a produsului pentru materiale și manoperă: 12 ani. 25 ani garanție liniară pentru puterea de ieșire: Oferă o asigurare îndelungată a calității și performanței.
 • Compatibil cu trackerele mainstream, produs rentabil pentru centrale fotovoltaice on-grid: Maximizarea eficienței instalațiilor fotovoltaice de orice dimensiune.

Randament energetic ridicat, LCOE scăzut

 • Reducere LCOE cu 8,9% din cauza randamentului energetic mai mare și a costurilor mai mici ale sistemului
 • Compatibil cu trackere și invertoare principale

Fiabilitate sporită

 • Degradare cu până la 50% mai mică Atenuare LID / LeTID
 • Performanță excelentă in zone cu temperaturi ridicate
 • Toleranță mai bună la umbrire
 • 12 ani garanție sporită a produsului pentru materiale și manoperă
 • 30 de ani garanție de putere liniară de ieșire Conform Declarației de garanție limitată Canadian Solar aplicabilă.
 • Degradarea puterii în primul an nu mai mult de 2%
 • Degradarea anuală ulterioară a puterii nu mai mult de 0,45%

Compatibil cu trackerele mainstream, produs rentabil pentru centrale fotovoltaice on-grid

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Parcuri fotovoltaice la sol/Centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

670 W

Garanție de putere (ani)

30

Tip de celule solare

Monocristaline 120 [2 x (10 x 6)]

Dimensiunea placheta

210 mm

Dimensiuni

2172x1303x33 mm

Eficiența panoului solar (%)

21.6%

Wafer

210 mm + 120 celule duale PERC

Sistem complet și certificare de produs
 • ISO 9001:2015 - Sistem de management al calitatii
 • ISO 14001:2015 - Standarde pentru sistemul de management de mediu
 • ISO 45001: 2018 - Standarde internaționale pentru sănătatea și securitatea în muncă
 • IEC 62941: 2019 - Sistem de calitate pentru fabricarea modulelor fotovoltaice
Canadian Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice bifaciale 670W, Canadian solar, BiHiKu7 CS7N-670MB-AG

Canadian Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalități: Aceste module fotovoltaice de înaltă performanță reprezintă o soluție avansată pentru proiectele de energie solară, fiind proiectate pentru a oferi o eficiență maximă și o fiabilitate de lungă durată. Construite sub stricta supraveghere a unor standarde de calitate riguroase, panourile HiKu7 CS7N-670MB-AG sunt recunoscute pentru durabilitatea și performanța lor excepțională, oferind o garanție liniară de 25 de ani pentru puterea de ieșire, ceea ce demonstrează angajamentul Canadian Solar pentru calitate și inovație în tehnologia fotovoltaică.

Aceste panouri fotovoltaice bifaciale nu doar că depășesc așteptările în termeni de producție energetică și eficiență, dar sunt și proiectate să reziste în fața condițiilor meteorologice adverse, garantând o operare fiabilă și eficientă pe termen lung. Datorită caracteristicilor lor superioare, panourile BiHiKu7 CS7N-670MB-AG sunt ideale pentru o varietate largă de aplicații, de la instalații rezidențiale la proiecte de amploare comercială sau industrială, precum și pentru parcuri fotovoltaice la sol.

Clase de putere (Wp max)

, , , , , ,

Tip montaj

,

Dimensiuni

Garantie

Eficienta celula

Tip panou:

Greutate

Panourile Fotovoltaice Canadian Solar: Eficiență și Sustenabilitate cu Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering aduce pe piață panourile fotovoltaice Canadian Solar, recunoscute la nivel mondial pentru performanța lor superioară și angajamentul față de sustenabilitate. Această colaborare subliniază devotamentul nostru comun către inovație și excelentă în domeniul energiei regenerabile, oferind soluții fotovoltaice de înaltă calitate care se adresează atât nevoilor energetice ale prezentului, cât și provocărilor ecologice ale viitorului.

De Ce Canadian Solar?

Canadian Solar este unul dintre cei mai mari producători de panouri fotovoltaice la nivel global, cu o reputație solidă pentru crearea unor produse care combină tehnologia avansată cu performanța de excepție și durabilitatea.

🌞 Eficiență Energetică: Panourile Canadian Solar sunt proiectate pentru a oferi una dintre cele mai înalte rate de conversie a energiei solare în electricitate, asigurând astfel o producție maximă de energie chiar și în condiții de luminozitate redusă.

🌱 Sustenabilitate: Alegerea panourilor Canadian Solar contribuie la un viitor mai verde, datorită reducerii semnificative a emisiilor de carbon și a angajamentului companiei pentru practici ecologice responsabile în producție și distribuție.

🛡 Durabilitate: Testate riguros pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, panourile Canadian Solar sunt construite pentru a dura, oferind o soluție de investiție sigură și de lungă durată pentru clienți.

💰 Rentabilitate: Eficiența și durabilitatea panourilor Canadian Solar înseamnă economii pe termen lung la factura de energie, transformând energia solară într-o opțiune tot mai accesibilă și atractivă pentru un spectru larg de consumatori.

Parteneriatul cu Rufy Roof Engineering

Colaborarea dintre Rufy Roof Engineering și Canadian Solar aduce împreună expertiza tehnică și inovația într-un parteneriat care vizează să facă tehnologia solară accesibilă unui număr și mai mare de utilizatori.

🏗 Soluții Personalizate: Înțelegem că fiecare proiect este unic, iar echipa noastră lucrează îndeaproape cu clienții pentru a oferi soluții fotovoltaice care să corespundă perfect nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

🛠 Asistență și Mentenanță: Oferim suport tehnic complet pentru a asigura funcționarea eficientă și durabilitatea sistemului fotovoltaic pe tot parcursul duratei sale de viață.

Prin integrarea panourilor fotovoltaice Canadian Solar în oferta noastră, Rufy Roof Engineering își reafirmă angajamentul de a promova soluții de energie regenerabilă eficiente, durabile și accesibile, contribuind la construirea unui viitor mai curat și mai sustenabil.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Canadian Solar

Panourile fotovoltaice Canadian Solar reprezintă o alegere excelentă pentru cei interesați de eficiența energetică și sustenabilitate. Comercializate de Rufy Roof Engineering, aceste panouri oferă numeroase avantaje care le fac o opțiune preferată atât pentru uz rezidențial, cât și comercial. Mai jos sunt prezentate patru avantaje principale, urmate de două puncte esențiale care evidențiază serviciile complementare oferite de Rufy Roof Engineering.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Canadian Solar:

 • Eficiență Energetică Înaltă: Canadian Solar produce unele dintre cele mai eficiente panouri fotovoltaice de pe piață. Datorită tehnologiilor inovatoare implementate, cum ar fi cele mono-PERC și bifaciale, panourile pot capta mai multă lumină solară și converti această lumină în electricitate cu o eficiență remarcabilă. Acest lucru înseamnă că proprietarii pot genera mai multă energie pe o suprafață mai mică, optimizând utilizarea spațiilor disponibile.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Panourile fotovoltaice de la Canadian Solar sunt proiectate să reziste în condiții meteo extreme, de la temperaturi scăzute severe până la expunerea la soare intens. Testate riguros pentru a asigura durabilitatea, aceste panouri promit o lungă durată de viață, reducând necesitatea înlocuirilor frecvente și asigurând o investiție durabilă pe termen lung.
 • Cost-Eficiență: Cu un raport optim între calitate și preț, panourile Canadian Solar oferă o rentabilitate excelentă. Reducerea facturilor la energie și posibilitatea de a beneficia de credite fiscale sau alte stimulente guvernamentale transformă adoptarea soluțiilor fotovoltaice într-o decizie economică inteligentă.
 • Sustenabilitate Ambientală: Alegerea panourilor fotovoltaice Canadian Solar contribuie direct la reducerea emisiilor de carbon și la promovarea unui viitor mai verde. Prin generarea energiei din surse regenerabile, utilizatorii își diminuează amprenta ecologică și susțin eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Producție Structură Panouri Fotovoltaice la Sol: Rufy Roof Engineering nu se limitează la comercializarea panourilor fotovoltaice; compania produce și structuri dedicate pentru instalarea acestora la sol. Aceasta înseamnă că fiecare client beneficiază de soluții personalizate, concepute să maximizeze eficiența și performanța sistemului fotovoltaic instalat.
 • Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice "la cheie": Oferind un serviciu complet "la cheie", Rufy Roof Engineering se ocupă de întregul proces, de la proiectarea parcului fotovoltaic până la instalarea și punerea în funcțiune. Acest serviciu integrat asigură că fiecare proiect este gestionat eficient, cu atenție la detalii și la cerințele specifice ale fiecărui client, garantând o implementare reușită și optimizată a soluțiilor fotovoltaice.

Prin colaborarea cu Rufy Roof Engineering pentru panourile fotovoltaice Canadian Solar, clienții beneficiază de o combinație perfectă între tehnologie de vârf, expertiză profesională și un angajament solid pentru sustenabilitate și eficiență energetică. Această colaborare nu doar că asigură accesul la unele dintre cele mai bune soluții fotovoltaice disponibile pe piață, dar și sprijină în realizarea unui impact pozitiv asupra mediului și economisirea resurselor pe termen lung.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!