Parc fotovoltaic URLAȚI, ROMANIA

Parc fotovoltaic URLAȚI

Proiect panouri fotovoltaice

Parc fotovoltaic URLAȚI, ROMANIA

RRE PV© - Sisteme montaj panouri fotovoltaice la sol

Structura fotovoltaică model 2 Portret, suport pentru modul conectat cu conectori galvanizați L pentru o aliniere ușoară și durabilitate.

Rufy Roof Engineering (RRE) a marcat un punct de cotitură în domeniul energiei regenerabile prin dezvoltarea Parcului Fotovoltaic Urlați, situat în inima României. Acest proiect emblematic subliniază angajamentul RRE față de inovație, eficiență și sustenabilitate în utilizarea energiei solare.

Parcul Fotovoltaic Urlați, conceput și realizat de RRE, reprezintă o piatră de temelie în strategia de dezvoltare a energiei verzi în regiune. Acest proiect ambițios a fost implementat pe un teren vast, unde s-au instalat panouri fotovoltaice de ultimă generație, capabile să producă energie curată și sustenabilă pentru mii de gospodării.

Categorie

Sisteme montaj panouri fotovoltaice la sol

Inovații Tehnologice

  • Structura Fotovoltaică Model 2 Portret: Inima tehnică a acestui proiect constă în utilizarea unei structuri inovatoare pentru montajul panourilor fotovoltaice. Această structură, numită Model 2 Portret, este proiectată pentru a susține două panouri în orientare verticală (portret), optimizând astfel spațiul și captarea energiei solare.
  • Conectori Galvanizați L pentru Aliniere Ușoară: Un aspect cheie al designului este utilizarea conectorilor galvanizați în formă de L, care facilitează o aliniere rapidă și precisă a panourilor. Această soluție tehnică nu doar că simplifică procesul de instalare, dar asigură și o durabilitate sporită a întregului sistem, protejându-l împotriva coroziunii și a efectelor nefavorabile ale mediului.

Contactează-ne!


Pentru consultanță și soluții tehnice în domeniul energiei solare, echipa noastră de specialiști este disponibilă. Contactați-ne pentru a accesa expertiza noastră și a începe proiectul dvs. fotovoltaic.


Email

office@structuri-fotovoltaice.ro


Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!