Parcare fotovoltaica Bucuresti

Parcare fotovoltaica Bucuresti,Comercial

Sisteme montaj panouri fotovoltaice Carport

Parcare fotovoltaica Bucuresti

RRE PV© – Sisteme montaj panouri fotovoltaice Carport realizat pentru cel mai mare showroom de dealer Renault-Dacia din Bucuresti, Meridian Vest.

Am avut privilegiul să implementăm un proiect inovator, care marchează un pas important în direcția sustenabilității și eficienței energetice. Proiectul nostru, un carport fotovoltaic, a fost dezvoltat pentru Meridian Vest, cel mai mare showroom Renault-Dacia din București, reprezentând o combinație armonioasă între funcționalitate și tehnologie verde.

Această instalație fotovoltaică este special concepută pentru a se integra în peisajul urban modern, oferind în același timp o soluție pragmatică pentru încărcarea vehiculelor electrice și producția de energie regenerabilă. Carportul utilizează module fotovoltaice montate portret, optimizate pentru a capta un maxim de energie solară pe parcursul zilei. Structura sa robustă, bazată pe stâlpi de tip HEA 300, garantează durabilitate și rezistență, chiar și în condiții meteorologice dificile.

Un aspect distinctiv al acestui proiect este designul unic cu un singur stâlp de susținere pentru fiecare modul, care minimizează obstrucțiile și facilitează parcarea vehiculelor fără niciun disconfort. Această abordare inovatoare subliniază angajamentul nostru către optimizarea spațiului urban și îmbunătățirea accesibilității pentru utilizatori.

Implementarea acestui sistem de panouri fotovoltaice nu doar că evidențiază capacitatea noastră de a oferi soluții tehnice avansate, dar contribuie și la reducerea amprentei de carbon a showroom-ului, demonstrând angajamentul nostru comun către un viitor mai sustenabil. Prin acest proiect, Rufy Roof Engineering consolidează poziția sa de furnizor de soluții inovatoare în domeniul energiei regenerabile, contribuind activ la transformarea peisajului energetic și la promovarea mobilității electrice.

Categorie

Sisteme montaj panouri fotovoltaice Carport

Contactează-ne!


Pentru consultanță și soluții tehnice în domeniul energiei solare, echipa noastră de specialiști este disponibilă. Contactați-ne pentru a accesa expertiza noastră și a începe proiectul dvs. fotovoltaic.


Email

office@structuri-fotovoltaice.ro


Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!