Statie incarcare vehicule electrice 7 kW, Mini Home EVGO

Brand:
Statie de incarcare masini electrice EV GO Green Motion Logo

Statie incarcare vehicule electrice 7 kW, Mini Home EVGO

Statia de incarcare Mini Home EVGO de 7 kW este ideala pentru utilizarea casnica, compatibila cu masini full electric sau Hybrid Plug-in. Conceputa cu un design simplu si robust, aceasta ofera o eficienta energetica ridicata, costuri de operare reduse si un grad de protectie IP65. Include o functie de identificare prin card RFID si incarca complet in 5-7 ore.

Putere 7 kW/32 A
Grad de protectie: IP65
Conceput pentru uz casnic
Masini full electric sau Hybrid Plug-in

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:

Statie incarcare vehicule electrice 7 kW, Mini Home EVGO

Statia de incarcare Mini Home EVGO de 7 kW este ideala pentru utilizarea casnica, compatibila cu masini full electric sau Hybrid Plug-in. Conceputa cu un design simplu si robust, aceasta ofera o eficienta energetica ridicata, costuri de operare reduse si un grad de protectie IP65. Include o functie de identificare prin card RFID si incarca complet in 5-7 ore.

Putere 7 kW/32 A
Grad de protectie: IP65
Conceput pentru uz casnic
Masini full electric sau Hybrid Plug-in

Statia de incarcare Mini Home EVGO de 7 kW reprezinta solutia optima pentru incarcarea vehiculelor electrice direct de acasa, avand urmatoarele caracteristici si beneficii:

 • Putere și Eficiență: Oferind o putere de 7 kW si o intensitate a curentului de 32 A, acest incarcator monofazat asigura o incarcare rapida si eficienta a vehiculelor electrice, reducand timpul necesar pentru o incarcare completa la doar 5-7 ore.
 • Grad de Protecție IP65: Dotat cu un inalt grad de protectie, IP65, incarcatorul este proiectat sa reziste la praf si jeturi de apa din orice directie, facandu-l ideal pentru instalarea exterioara si utilizare in diverse conditii meteorologice.
 • Conceput pentru Uz Casnic: Designul simplu, robust, cu dimensiuni si greutate reduse, il face usor de instalat si integrat in orice spatiu rezidential. Este o solutie practica si discreta pentru incarcarea de acasa.
 • Eficiență Energetică și Costuri Reduse: Acest model se distinge prin consumul sau de energie in standby sub 2W, asigurand o eficienta energetica ridicata si costuri de operare minime. Aceasta caracteristica il face economic si prietenos cu mediul.
 • Securitate și Acces Controlat: Echipat cu functie de identificare prin card RFID, incarcatorul permite accesul la incarcare doar utilizatorilor autorizati. Aceasta caracteristica adauga un nivel suplimentar de securitate, prevenind utilizarea neautorizata a statiei.
 • Compatibilitate: Statia este compatibila cu o gama larga de vehicule electrice, atat full electric cat si Hybrid Plug-in, oferind flexibilitate si convenabilitate utilizatorilor.
 • Instalare și Utilizare Ușoară: Pachetul de livrare include toate elementele necesare pentru o instalare rapida si usoara, iar interfata simpla si intuitiva faciliteaza utilizarea zilnica fara complicatii.
 • Suport Tehnic și Garanție: Produsul vine insotit de suport tehnic dedicat si o garantie care asigura utilizatorilor o experienta fara griji, subliniind angajamentul producatorului pentru calitate si satisfactia clientului.

Caracteristici Tehnice

• Incarcator casnic AC monofazat 220V

• Putere / Curent: 7 kW / 32 A

• Grad de protectie: IP65

• Temperatura de lucru: -30℃ ~ +50℃

• Conector Tip 2 standard 62196

• Identificare card RFID

• Certificare CEStații de Încărcare pentru Mașini Electrice EV GO Green Motion: Inovație pentru Mobilitatea Sustenabilă

În epoca în care impactul asupra mediului și sustenabilitatea devin tot mai importante, trecerea către vehiculele electrice (EVs) este un pas semnificativ în direcția unui viitor mai curat și mai verde. În acest context, stațiile de încărcare pentru mașini electrice devin infrastructuri vitale, iar EV GO Green Motion se află în fruntea acestei revoluții, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru încărcarea EV-urilor.

Cu o misiune clară de a facilita tranziția către mobilitatea electrică și de a contribui la reducerea emisiilor de carbon, EV GO Green Motion reprezintă unul dintre cei mai importanți furnizori de stații de încărcare pentru mașini electrice la nivel global. Fondată pe principii solide de inovație, calitate și sustenabilitate, compania se angajează să ofere soluții fiabile, eficiente și prietenoase cu mediul pentru încărcarea vehiculelor electrice, contribuind astfel la construirea unui viitor mai verde și mai sănătos pentru toți.

În centrul ofertei EV GO Green Motion stau stațiile de încărcare pentru mașini electrice, care sunt proiectate și dezvoltate cu cele mai recente tehnologii și cele mai înalte standarde de calitate. Aceste stații sunt disponibile într-o varietate de modele și configurații, pentru a satisface nevoile diverse ale clienților și pentru a se integra armonios în diferitele medii și contexte urbane sau comerciale.

Unul dintre aspectele distincte ale stațiilor de încărcare EV GO Green Motion este versatilitatea lor. Fie că este vorba despre încărcare rapidă, încărcare de tip AC sau DC, încărcare la locul de muncă, în parcări publice sau rezidențiale, EV GO Green Motion oferă soluții personalizate pentru fiecare situație. Astfel, utilizatorii de mașini electrice beneficiază de acces ușor și convenabil la infrastructura de încărcare, indiferent de locație sau de tipul de vehicul electric pe care îl dețin.

De asemenea, o altă caracteristică remarcabilă a stațiilor de încărcare EV GO Green Motion este tehnologia lor avansată de gestionare a încărcării. Aceste stații sunt echipate cu sisteme inteligente de monitorizare și control, care permit optimizarea fluxului de încărcare, gestionarea eficientă a energiei și asigurarea unei experiențe fără probleme pentru utilizatori. Prin intermediul aplicațiilor mobile intuitive și a platformelor online, utilizatorii pot monitoriza și controla procesul de încărcare de la distanță, obținând informații în timp real despre disponibilitatea stațiilor și starea vehiculelor lor.

În plus, EV GO Green Motion pune un accent deosebit pe durabilitate și eficiență energetică în toate aspectele activității sale. Stațiile de încărcare sunt concepute pentru a fi durabile, rezistente la condiții meteo extreme și cu un consum redus de energie. De asemenea, compania investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață soluții tehnologice inovatoare, care să contribuie la reducerea amprentei de carbon și la îmbunătățirea sustenabilității globale.

În concluzie, stațiile de încărcare pentru mașini electrice EV GO Green Motion reprezintă o alegere de încredere și inteligentă pentru cei ce doresc să adopte și să promoveze mobilitatea electrică. Prin oferirea soluțiilor avansate și sustenabile de încărcare pentru vehiculele electrice, EV GO Green Motion contribuie activ la construirea unui viitor mai curat, mai verde și mai sigur pentru toți.

Avantaje Stație de Încărcare Vehicule Electrice EV Go

Eficiență și Viteză de Încărcare Superioară

Stațiile de încărcare EV Go sunt proiectate pentru a oferi o eficiență și viteză de încărcare superioră, reducând semnificativ timpul necesar pentru a alimenta un vehicul electric (VE). Prin adoptarea celor mai recente tehnologii în domeniul încărcării rapide, EV Go poate oferi servicii de încărcare care să ridice nivelul bateriei de la 20% la 80% în doar 20-30 de minute pentru majoritatea vehiculelor electrice moderne. Această performanță este posibilă datorită puterii ridicate de ieșire, care depășește adesea 100 kW, și adaptabilității la diferite standarde de încărcare, inclusiv CHAdeMO și CCS (Combined Charging System).

Eficiența înaltă nu doar că asigură utilizatorilor o experiență mai convenabilă, dar și reduce uzura pe termen lung a bateriei vehiculului, prin optimizarea procesului de încărcare. Sistemele inteligente de gestionare a energiei de la EV Go ajustează automat puterea de încărcare în funcție de specificațiile vehiculului și de starea bateriei, maximizând eficiența și protejând integritatea bateriei. Această abordare asigură o încărcare nu doar rapidă, ci și sigură, prelungind durata de viață a bateriei și oferind utilizatorilor pacea mintii că vehiculul lor este îngrijit corespunzător.

Accesibilitate și Conectivitate

Interfața user-friendly și opțiunile multiple de plată, inclusiv plăți fără contact prin NFC, carduri de credit/debit sau chiar prin intermediul aplicației, oferă o experiență de utilizare superioară, îmbunătățind accesibilitatea și comoditatea pentru toți conducătorii de vehicule electrice. În plus, EV Go oferă suport pentru o gamă largă de standarde de încărcare, asigurând că majoritatea vehiculelor electrice pot fi încărcate fără probleme, indiferent de marca sau model.

Suport și Asistență pentru Utilizatori

EV Go pune un accent deosebit pe suportul client și asistența tehnică, asigurând că utilizatorii beneficiază de o experiență fără griji atunci când își încarcă vehiculele electrice. Echipa de suport este disponibilă 24/7 pentru a răspunde la întrebări, a oferi asistență în caz de nevoie și a rezolva rapid orice probleme tehnice care ar putea apărea în timpul procesului de încărcare.

Prin intermediul aplicației mobile, utilizatorii pot primi notificări și actualizări în timp real privind starea încărcării, sfaturi pentru optimizarea utilizării energiei și alerte pentru întreținerea vehiculului, maximizând astfel eficiența și durata de viață a bateriei. Această abordare orientată către client asigură o experiență de încărcare convenabilă și lipsită de stres, încurajând adopția vehiculelor electrice și fidelizând utilizatorii prin oferirea unei valori adăugate remarcabile.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

La Rufy Roof Engineering, specializarea în proiectarea și instalarea parcurilor fotovoltaice la sol este esențială. Fiecare proiect este abordat cu o analiză detaliată, incluzând evaluări ale terenului, studii de fezabilitate și optimizarea layout-ului pentru maximizarea captării solare. Utilizăm tehnologie de vârf și software de proiectare pentru a asigura eficiența maximă a fiecărui sistem, oferind soluții care respectă normele de siguranță și eficiență energetică. Procesul include managementul integral al instalației - de la fundamentare, structuri de suport, la conectivitatea rețelei.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Producem sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, caracterizate prin robustețe și adaptabilitate. Designul este conceput pentru a rezista condițiilor exterioare variabile și pentru a asigura o instalare eficientă. Materialele de înaltă calitate folosite în fabricația sistemelor de montaj garantează durabilitatea și performanța pe termen lung, oferind soluții versatili pentru o gamă variată de configurații de teren.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperiș

Dedicarea noastră pentru inovație este evidențiată prin sistemele de montaj pe acoperiș pe care le producem, optimizate pentru o varietate de tipuri de acoperișuri. Aceste sisteme sunt proiectate pentru o integrare fluidă cu structura existentă, minimizând necesitatea modificărilor majore și asigurând distribuția uniformă a greutății. Eficiența instalării și durabilitatea pe termen lung sunt prioritățile noastre, încorporând soluții de etanșeitate avansate și materiale rezistente la coroziune.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Oferim o gamă extinsă de accesorii pentru panouri fotovoltaice, inclusiv sisteme de cablare, conectori și soluții de monitorizare. Selectarea riguroasă a accesoriilor asigură compatibilitatea și eficiența maximă pentru sistemele fotovoltaice. Consultanța noastră tehnică este disponibilă pentru a ajuta clienții în alegerea celor mai potrivite accesorii, îmbunătățind performanța și durabilitatea instalațiilor.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclusă

Punem la dispoziție pachete complete de panouri fotovoltaice, care includ și structura de montaj, simplificând procesul de achiziție și instalare. Aceste pachete sunt proiectate pentru a oferi o soluție "plug-and-play", cu compatibilitate garantată între panouri și sistemele de montaj. Eficiența instalării și optimizarea performanței sistemului sunt asigurate, oferind clienților o soluție completă și eficientă pentru necesitățile lor energetice.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!