Invertor String Multi-MPPT for 1500 Vdc System SG333HX

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor String Multi-MPPT for 1500 Vdc System SG333HX

Invertorul String Multi-MPPT SG333HX pentru sisteme de 1500 Vdc furnizează o putere de 333 kVA la 35°C și 320 kVA la 40°C. Cu până la 16 MPPT-uri și o eficiență maximă de 99%, acesta optimizează randamentul sistemelor fotovoltaice, acceptând 20A pe string-uri și module cu o putere de peste 500Wp. Funcția “Q pe timpul nopții” economisește investiții, iar comunicarea prin linie de putere (PLC) și diagnosticarea inteligentă a curbei IV îmbunătățesc operațiile și întreținerea. Cu suport pentru rețeaua electrică și siguranță demonstrată, inclusiv 2 string-uri pe MPPT și întrerupător DC integrat, acest invertor este conform cu codurile globale pentru rețele electrice.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor String Multi-MPPT for 1500 Vdc System SG333HX

Invertorul String Multi-MPPT SG333HX pentru sisteme de 1500 Vdc furnizează o putere de 333 kVA la 35°C și 320 kVA la 40°C. Cu până la 16 MPPT-uri și o eficiență maximă de 99%, acesta optimizează randamentul sistemelor fotovoltaice, acceptând 20A pe string-uri și module cu o putere de peste 500Wp. Funcția “Q pe timpul nopții” economisește investiții, iar comunicarea prin linie de putere (PLC) și diagnosticarea inteligentă a curbei IV îmbunătățesc operațiile și întreținerea. Cu suport pentru rețeaua electrică și siguranță demonstrată, inclusiv 2 string-uri pe MPPT și întrerupător DC integrat, acest invertor este conform cu codurile globale pentru rețele electrice.

Invertorul String Multi-MPPT SG333HX pentru sisteme de 1500 Vdc reprezintă o soluție de top în conversia energiei solare în energie electrică. Cu o putere nominală de 333 kVA la o temperatură de 35°C și 320 kVA la 40°C, acest invertor este proiectat pentru a maximiza randamentul și fiabilitatea sistemelor fotovoltaice.

Putere invertor

,

Tip invertor

Invertor String Multi-MPPT for 1500 Vdc System SG333HX aa (1)

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Randament ridicat

SG333HX este echipat cu până la 16 MPPT-uri (Maximum Power Point Tracking), ceea ce înseamnă că poate urmări eficient multiple puncte de putere maximă ale panourilor solare din sistem. Aceasta se traduce printr-un randament optimizat, cu o eficiență maximă de 99%. Cu capacitatea de a accepta 20A pe string-uri, acest invertor este compatibil cu module solare cu o putere nominală de 500Wp sau mai mare. De asemenea, SG333HX permite schimbul de date cu sistemul de urmărire, ceea ce îmbunătățește și mai mult randamentul sistemului fotovoltaic.

Costuri reduse

Pentru a economisi costuri de investiție, invertorul SG333HX este dotat cu funcția "Q pe timpul nopții", care minimizează consumul de energie în timpul nopții. De asemenea, acesta utilizează comunicarea prin linie de putere (PLC) pentru a reduce costurile de implementare și întreținere. Diagnosticarea inteligentă a curbei IV asigură funcționarea optimă a fiecărui modul solar în parte, contribuind la operarea eficientă și la întreținerea activă a sistemului.

Suport pentru rețea

Invertorul SG333HX oferă un suport excelent pentru rețeaua electrică. Cu un SCR (Stability and Compatibility Ratio) de cel puțin 1,15, acesta poate funcționa stabil în condiții de rețea electrică extrem de slabă. Timpul de răspuns la cererea de putere reactivă este mai mic de 30ms, ceea ce asigură o reacție rapidă la schimbările din rețeaua electrică. De asemenea, invertorul este conform cu codurile globale pentru rețele electrice, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în diferite regiuni geografice.

Siguranță dovedită

Siguranța este o prioritate în proiectarea acestui invertor. Cu două string-uri per MPPT, nu există riscul conexiunii inversate a string-urilor solare. Invertorul este dotat cu un întrerupător DC integrat, care poate tăia automat curentul în cazul unor defecțiuni. De asemenea, dispune de monitorizarea în timp real a izolației AC și DC timp de 24 de ore, asigurându-se că sistemul funcționează în siguranță și eficient în toate condițiile.

Invertorul string Multi-MPPT SG333HX reprezintă o soluție de încredere și eficientă pentru conversia energiei solare în energie electrică. Cu o serie de caracteristici inovatoare, acest invertor este proiectat pentru a oferi randament maxim, costuri reduse și siguranță demonstrată în exploatare. Este alegerea ideală pentru sistemele solare de mare putere și pentru mediile cu rețele electrice variabile.

Putere invertor

,

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!