Invertor String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc

Brand:
Invertoare string SunGrow
Invertor String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc

Invertorul String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc este disponibil în modelele SG8.0RS, SG9.0RS și SG10RS, având puteri de 12 kWp, 13.5 kWp și 15 kWp, respectiv. Acesta oferă randamente ridicate datorită compatibilității cu modulele PV de putere înaltă și cele bifaciale. Cu o gamă largă de tensiune MPPT și funcția inteligentă de recuperare a PID-ului, acest invertor este sigur și de încredere, având integrat un întrerupător cu arc electric și dispozitive de protecție de tip II DC&AC SPD. Configurarea sa este prietenoasă cu utilizatorul, instalare plug and play și acces simplu la platforma de monitorizare iSolarCloud. De asemenea, oferă management inteligent cu date în timp real, monitorizare 24/7 și scanare și diagnosticare a curbelor IV online.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Invertor String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc

Invertorul String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc este disponibil în modelele SG8.0RS, SG9.0RS și SG10RS, având puteri de 12 kWp, 13.5 kWp și 15 kWp, respectiv. Acesta oferă randamente ridicate datorită compatibilității cu modulele PV de putere înaltă și cele bifaciale. Cu o gamă largă de tensiune MPPT și funcția inteligentă de recuperare a PID-ului, acest invertor este sigur și de încredere, având integrat un întrerupător cu arc electric și dispozitive de protecție de tip II DC&AC SPD. Configurarea sa este prietenoasă cu utilizatorul, instalare plug and play și acces simplu la platforma de monitorizare iSolarCloud. De asemenea, oferă management inteligent cu date în timp real, monitorizare 24/7 și scanare și diagnosticare a curbelor IV online.

Invertorul String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc este o soluție avansată pentru sistemele de energie solară, disponibil în trei modele: SG8.0RS, SG9.0RS și SG10RS, cu puteri nominale de 12 kWp, 13.5 kWp și 15 kWp, respectiv. Acest invertor oferă un echilibru perfect între performanță, siguranță și ușurință de utilizare.

Putere invertor

, ,

Tip invertor

Invertor String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc

Caracteristicile-cheie ale acestui invertor includ:

Randament înalt

Una dintre caracteristicile definitorii ale acestui invertor este randamentul său înalt. Este compatibil cu modulele PV de putere înaltă și modulele bifaciale, permițând astfel obținerea unor randamente maxime din panourile solare. De asemenea, dispune de o gamă de tensiune MPPT mai largă și oferă o funcție inteligentă de recuperare a PID-ului, care ajută la menținerea performanței modulelor PV pe termen lung.

Siguranță și fiabilitate

Invertorul SG8.0/9.0/10RS este proiectat cu accent pe siguranță și fiabilitate. Dispune de un întrerupător cu arc electric integrat, care contribuie la prevenirea incendiilor și protejează sistemul împotriva defecțiunilor. De asemenea, este echipat cu dispozitive de protecție de tip II DC&AC SPD, asigurând o protecție suplimentară împotriva supratensiunilor și a descărcărilor electrice. Invertorul are, de asemenea, o rating de protecție la coroziune de tip C5, ceea ce îl face potrivit pentru medii agresive.

Configurare ușoară pentru utilizator

Un alt avantaj major al acestui invertor este ușurința de instalare și utilizare. Este un sistem plug and play, ceea ce înseamnă că instalarea sa este rapidă și simplă, fără a necesita cunoștințe tehnice avansate. Utilizatorii au acces cu un singur clic la platforma de monitorizare iSolarCloud, unde pot urmări performanța sistemului lor de energie solară în timp real. Invertorul este, de asemenea, compact și ușor, cu un design optimizat pentru disiparea căldurii, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă variată de medii de instalare.

Management inteligent

Invertorul String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc oferă un management inteligent avansat. Puteți monitoriza datele în timp real, cu o frecvență de actualizare a eșantioanelor la fiecare 10 secunde. Acest lucru vă permite să urmăriți în mod precis performanța sistemului dvs. solar. De asemenea, beneficiați de monitorizare non-stop, atât online, cât și prin intermediul afișajului integrat. Invertorul permite, de asemenea, scanarea și diagnosticarea curbelor IV online, ceea ce simplifică și mai mult întreținerea și depanarea sistemului.

Invertorul String Multi-MPPT SG8.0/9.0/10RS Sisteme 600 Vdc este o alegere excelentă pentru sistemele de energie solară, oferind randamente ridicate, siguranță și ușurință de utilizare. Cu modelele sale variate și puterile nominale, acest invertor poate satisface nevoile diverse ale proprietarilor de sisteme solare. Cu o integrare perfectă a tehnologiei și a securității, acest invertor este o alegere inteligentă pentru proiectele de energie solară.

Putere invertor

, ,

Tip invertor

Invertoare String SunGrow: O Soluție Eficientă și Durabilă pentru Energia Solară

Invertoarele string SunGrow reprezintă o componentă esențială în dinamica sistemelor fotovoltaice, transformând energia solară captată de panourile fotovoltaice din curent continuu (DC) în curent alternativ (AC), compatibil cu rețeaua electrică și dispozitivele electrice casnice. Fiind un lider recunoscut pe piața globală a invertoarelor solare, SunGrow oferă soluții inovatoare și de înaltă calitate, proiectate să maximizeze eficiența energetică și să asigure o operare fiabilă pe termen lung.

Eficiența și Performanța

 • Înaltă Eficiență de Conversie: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență maximă de conversie, asigurând că o proporție cât mai mare din energia solară captată este transformată în energie electrică utilizabilă.
 • Tehnologie Avansată de MPPT: Tehnologia Multi-Point Tracking (MPPT) îmbunătățită permite invertoarelor SunGrow să ajusteze în mod constant tensiunea pentru a maximiza puterea de ieșire, indiferent de condițiile meteorologice.
 • Performanță Optimă în Diverse Condiții Climatice: Concepute pentru a rezista la condiții climatice extreme, invertoarele SunGrow mențin performanțe de top chiar și în zilele foarte calde sau reci, garantând producția de energie pe tot parcursul anului.

Durabilitate și Fiabilitate

 • Construcție Robustă: Carcasa invertoarelor este construită din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și la condiții meteorologice adverse, asigurând o durată lungă de viață a echipamentului.
 • Protecții Integrate: Invertoarele dispun de multiple sisteme de protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor, supraîncălzirii și altor condiții potențial periculoase, contribuind la o operare sigură și fiabilă.
 • Monitorizare și Control la Distanță: Sistemele de monitorizare avansate permit utilizatorilor să supravegheze și să ajusteze performanța invertoarelor de la distanță, prin intermediul aplicațiilor mobile sau platformelor web, facilitând gestionarea eficientă a energiei.

Flexibilitate și Compatibilitate

 • Compatibilitate Largă: Invertoarele SunGrow pot fi utilizate cu o gamă largă de panouri fotovoltaice și sunt compatibile cu majoritatea sistemelor de stocare a energiei, oferind flexibilitate în proiectarea sistemului solar.
 • Interfață Utilizator Prietenoasă: Interfețele și display-urile intuitive fac configurarea și operarea invertoarelor un proces simplu și accesibil chiar și pentru utilizatorii fără experiență tehnică avansată.
 • Opțiuni de Scalare: Capacitatea de a conecta mai multe invertoare în paralel permite utilizatorilor să scaleze sistemul solar în funcție de creșterea necesarului de energie, fără a compromite performanța sau eficiența.

Sustenabilitate și Impact Ecologic

 • Reducerea Emisiilor de Carbon: Prin optimizarea producției de energie solară, invertoarele SunGrow contribuie la reducerea semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, sprijinind eforturile globale de combatere a schimbărilor climatice.
 • Economii Substanțiale: Utilizarea invertoarelor SunGrow în sistemele fotovoltaice rezidențiale sau comerciale poate duce la economii semnificative în costurile cu energia, oferind un ROI (Return on Investment) atractiv petermen lung.
  • Promovarea Energiei Regenerabile: Adoptarea invertoarelor SunGrow stimulează utilizarea surselor de energie regenerabilă, reducând dependența de combustibilii fosili și promovând o economie verde și sustenabilă.

  Suport și Servicii Post-Vânzare

  • Asistență Tehnică Profesională: SunGrow oferă suport tehnic de specialitate, asigurând că toate întrebările și problemele clienților sunt adresate rapid și eficient.
  • Garanții Extinse: Invertoarele vin cu garanții extinse, reflectând angajamentul companiei pentru calitate și fiabilitate pe termen lung.
  • Programe de Întreținere: Serviciile de întreținere periodică și actualizările de software ajută la menținerea performanței optime a invertoarelor și la prelungirea duratei lor de viață.

Invertoarele string SunGrow reprezintă o soluție avansată și fiabilă pentru oricine dorește să exploateze energia solară. Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu o construcție robustă și suport excepțional pentru clienți, SunGrow asigură că fiecare investiție în energia solară este maximizată atât în termeni de performanță, cât și de sustenabilitate. Indiferent dacă sunt folosite în aplicații rezidențiale, comerciale sau industriale, invertoarele SunGrow sunt proiectate să întâmpine nevoile specifice ale fiecărui utilizator, oferind o soluție energetică curată, eficientă și de lungă durată. Într-o lume în care tranziția către energie regenerabilă devine din ce în ce mai urgentă, invertoarele SunGrow joacă un rol crucial în facilitarea acestei tranziții, contribuind la un viitor mai verde și mai sustenabil pentru toți.

Avantaje invertoare string SunGrow

În lumea energiei solare, invertoarele string SunGrow reprezintă un pilon al inovației și eficienței, iar colaborarea lor cu Rufy Roof Engineering deschide noi orizonturi în accesibilizarea energiei verzi. Acest parteneriat strategic unește expertiza tehnică de excepție a SunGrow cu abilitățile de integrare și implementare ale Rufy Roof, creând soluții de energie solară care sunt nu doar performante, ci și fundamentate pe principii de sustenabilitate.

Caracteristici invertoare string SunGrow

 • Eficiență Energetică Înaltă: Invertoarele SunGrow sunt proiectate pentru a oferi o eficiență de conversie de excepție, permițând proprietarilor de sisteme fotovoltaice să maximizeze producția de energie din instalațiile lor solare. Aceasta este esențială pentru optimizarea spațiului disponibil și pentru creșterea rentabilității investiției în energia solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: SunGrow produce invertoare construite să reziste la condiții meteo extreme și fluctuații de tensiune, asigurând o operare fiabilă și o durată de viață extinsă a sistemului fotovoltaic. Această durabilitate minimizează nevoia de întreținere și înlocuire, aducând economii suplimentare proprietarilor.
 • Tehnologii Inovatoare: Cu funcții avansate, cum ar fi urmărirea punctului de maximă putere (MPPT) pentru fiecare string în parte, invertoarele SunGrow asigură o adaptare perfectă la condițiile variabile de iradiere solară, maximizând astfel cantitatea de energie generată pe parcursul zilei.
 • Soluții Scalabile: Indiferent de dimensiunea proiectului solar, de la instalații mici, rezidențiale, până la parcuri solare de mare capacitate, invertoarele SunGrow oferă soluții scalabile care se pot extinde cu ușurință pentru a satisface cerințele crescânde de energie.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Consultanță și Proiectare Personalizată: În colaborare cu SunGrow, Rufy Roof Engineering oferă servicii de consultanță și proiectare personalizată, asigurându-se că fiecare sistem fotovoltaic este optimizat pentru cerințele specifice ale locației și ale clientului.
 • Instalare Profesională și Mentenanță: Echipa Rufy Roof Engineering dispune de experți calificați pentru instalarea și întreținerea invertoarelor SunGrow, garantând o punere în funcțiune eficientă și o performanță optimă pe termen lung a sistemului solar.
 • Soluții "la cheie": Oferind un pachet complet "la cheie", de la achiziția echipamentului la instalare și mentenanță, Rufy Roof Engineering simplifică procesul de tranziție către energia solară, permitând clienților să se bucure de beneficiile energiei verzi fără griji suplimentare.

Alegerea unui sistem fotovoltaic echipat cu invertoare string SunGrow de la Rufy Roof nu este doar o investiție în energia verde; este o declarație a angajamentului față de un viitor sustenabil, eficient și tehnologic avansat. Acest parteneriat redefinește posibilitățile în domeniul energiei solare, stabilind noi standarde de performanță, durabilitate și satisfacție a clientului.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!