Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Brand:
Panouri fotovoltaice SolarHero
Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Panourile fotovoltaice 400W HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE sunt module solare de ├«nalt─â performan╚Ť─â, cu celule N-type, proiectate pentru a reduce ├«mb─âtr├ónirea indus─â de lumin─â (LID). Cu o eficien╚Ť─â maxim─â a modulului de 24.0% ╚Öi o putere maxim─â de ie╚Öire de 400W, aceste panouri ofer─â o solu╚Ťie solar─â durabil─â ╚Öi eficient─â. Dimensiunile panoului sunt 1773mm x 1046mm x 30mm. Produsul beneficiaz─â de o garan╚Ťie de performan╚Ť─â pe 30 de ani ╚Öi o garan╚Ťie a produsului pe 25 de ani.

Va oferim:
  • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
  • Solutii personalizate pentru fiecare client
  • Livrare rapida oriunde in Romania
  • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
  • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 400w HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE

Panourile fotovoltaice 400W HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE reprezint─â tehnologia avansat─â ├«n domeniul energiei solare, oferind performan╚Ťe superioare ╚Öi o durabilitate pe termen lung. Acestea sunt proiectate special cu celule solare de tip N, care sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a reduce efectul de ├«mb─âtr├ónire indus─â de lumin─â (LID), o problem─â comun─â ├«nt├ólnit─â la celulele solare de tip P.

Parametri Tehnici:
Dimensiuni: 1773mm X 1046mm X 30mm

Aceste dimensiuni indic─â faptul c─â panourile sunt proiectate pentru a se potrivi cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n diverse configura╚Ťii, fie pe acoperi╚Öuri, fie ├«n instala╚Ťii la sol

Eficien╚Ťa Maxim─â a Modulului: 24.0%

Cu o eficien╚Ť─â impresionant─â de 24,0%, aceste panouri se num─âr─â printre cele mai eficiente disponibile pe pia╚Ť─â, transform├ónd o propor╚Ťie mare a energiei solare ├«n energie electric─â util─â.

Putere Maximă de Ieșire: 400W

Acesta reprezint─â valoarea maxim─â de putere pe care panoul o poate produce sub condi╚Ťii optime de iradiere solar─â.

Garan╚Ťie de Performan╚Ť─â pe 30 de Ani

Aceast─â garan╚Ťie asigur─â c─â panourile vor men╚Ťine o anumit─â eficien╚Ť─â a produc╚Ťiei de energie electric─â pentru o perioad─â de 30 de ani.

Garan╚Ťie a Produsului pe 25 de Ani

Acest tip de garan╚Ťie acoper─â defec╚Ťiunile de fabrica╚Ťie sau materiale pentru o perioad─â de 25 de ani, ceea ce demonstreaz─â ├«ncrederea produc─âtorului ├«n durabilitatea ╚Öi fiabilitatea produselor sale.

Toleran╚Ť─â: 5%

Acest parametru indic─â varia╚Ťia posibil─â a puterii maxime de ie╚Öire a panoului. De exemplu, un panou cu o putere nominal─â de 400W ╚Öi o toleran╚Ť─â de 5% ar putea s─â aib─â o putere real─â cuprins─â ├«ntre 380W ╚Öi 420W

Tehnologie N-Type Mono PERC

Panourile HERO PV 400-S1 G1 11BB N-TYPE utilizeaz─â celule solare de tip N, care sunt proiectate pentru a reduce ├«mb─âtr├ónirea indus─â de lumin─â (LID). Aceasta este o ├«mbun─ât─â╚Ťire semnificativ─â fa╚Ť─â de celulele de tip P, deoarece men╚Ťine eficien╚Ťa panoului pe termen lung. De asemenea, tehnologia N-type mono PERC este mai scump─â, dar ofer─â performan╚Ťe superioare ├«n compara╚Ťie cu solu╚Ťia standard P-type mono PERC.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

 

Panouri Fotovoltaice SolarHero: Solu╚Ťia Sustenabil─â pentru Energie Verde

Panourile fotovoltaice SolarHero reprezint─â o solu╚Ťie inovatoare ╚Öi eficient─â pentru producerea de energie electric─â din surse regenerabile. Acestea ofer─â o combina╚Ťie perfect─â ├«ntre tehnologie de v├órf, durabilitate ╚Öi contribu╚Ťie la protejarea mediului ├«nconjur─âtor. Iat─â c├óteva dintre beneficiile majore ale panourilor fotovoltaice SolarHero:

Beneficii:

  • Eficien╚Ť─â Energetic─â Maxim─â: Panourile fotovoltaice SolarHero sunt proiectate s─â maximizeze captarea ╚Öi conversia energiei solare ├«n electricitate. Tehnologia avansat─â folosit─â ├«n aceste panouri asigur─â o eficien╚Ť─â energetic─â ridicat─â, permi╚Ť├ónd produc╚Ťia semnificativ─â de electricitate chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii de lumin─â slab─â sau ├«nnorat─â.
  • Durabilitate ╚Öi Rezisten╚Ť─â Ridicat─â: Construite din materiale de ├«nalt─â calitate ╚Öi supuse unor teste riguroase, panourile SolarHero sunt extrem de durabile ╚Öi rezistente la factorii externi precum intemperii, radia╚Ťii UV ╚Öi schimb─âri de temperatur─â. Acestea sunt proiectate s─â ofere o durat─â lung─â de via╚Ť─â ╚Öi s─â necesite ├«ntre╚Ťinere minim─â, reprezent├ónd o investi╚Ťie fiabil─â pe termen lung ├«n produc╚Ťia de energie verde.
  • Design Modern ╚Öi Versatil: Panourile SolarHero au un design estetic ╚Öi modern, adaptabil pentru o gam─â variat─â de aplica╚Ťii. Ele sunt disponibile ├«n diverse dimensiuni ╚Öi configura╚Ťii, permi╚Ť├ónd integrarea flexibil─â ├«n orice tip de structur─â sau peisaj. Astfel, aceste panouri pot fi utilizate cu succes at├ót ├«n locuin╚Ťe reziden╚Ťiale, c├ót ╚Öi ├«n cl─âdiri comerciale sau industriale.
  • Contribu╚Ťie la Protejarea Mediului ├«nconjur─âtor: Folosind energia solar─â, panourile fotovoltaice SolarHero contribuie la reducerea dependen╚Ťei de sursele de energie fosile ╚Öi la diminuarea emisiilor de gaze cu efect de ser─â. Prin utilizarea lor, utilizatorii pot s─â reduc─â amprenta de carbon ╚Öi s─â contribuie la lupta ├«mpotriva schimb─ârilor climatice, av├ónd un impact pozitiv asupra mediului ├«nconjur─âtor.

Prin urmare, panourile fotovoltaice SolarHero reprezint─â o alegere excelent─â pentru cei care doresc s─â investeasc─â ├«ntr-o surs─â de energie verde, eficient─â ╚Öi durabil─â. Cu beneficiile lor notabile ├«n ceea ce prive╚Öte eficien╚Ťa energetic─â, durabilitatea, versatilitatea ╚Öi contribu╚Ťia la protejarea mediului, aceste panouri sunt cu siguran╚Ť─â o solu╚Ťie de top pe pia╚Ťa energiei solare.

Avantaje Panouri Fotovoltaice SolarHero

Performan╚Ť─â Optim─â ├«n Condi╚Ťii Variabile de Iluminare

Panourile SolarHero se disting prin capacitatea lor de a men╚Ťine o performan╚Ť─â ├«nalt─â chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii variabile de iluminare. Acest avantaj tehnic este posibil datorit─â tehnologiei avansate de celule fotovoltaice, care include utilizarea celulelor PERC (Passivated Emitter Rear Contact). Aceast─â tehnologie permite o captare eficient─â a luminii solare ╚Öi o conversie mai bun─â a energiei, chiar ╚Öi ├«n zilele ├«nnorate sau ├«n condi╚Ťii de lumin─â sc─âzut─â la ├«nceputul dimine╚Ťii ╚Öi sf├ór╚Öitul serii. ├Ämbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťei ├«n condi╚Ťii de iluminare slab─â ├«nseamn─â c─â panourile SolarHero pot genera mai mult─â energie pe parcursul unei zile, cresc├ónd eficien╚Ťa general─â a sistemului fotovoltaic.

Eficien╚Ť─â Energetic─â Ridicat─â ╚Öi Stabilitatea Produc╚Ťiei de Energie

Panourile SolarHero sunt recunoscute pentru eficien╚Ťa lor energetic─â ridicat─â, un factor crucial pentru maximizarea energiei produse de sistemele fotovoltaice. Eficien╚Ťa ├«n conversia energiei solare ├«n electricitate este amplificat─â prin optimizarea designului celulelor ╚Öi a tehnologiei de fabrica╚Ťie. Aceasta se traduce prin o rat─â mai mare de produc╚Ťie de energie pe unitatea de suprafa╚Ť─â, f─âc├ónd panourile SolarHero o alegere economic─â pentru proiecte de orice dimensiune. Stabilitatea produc╚Ťiei de energie, asigurat─â de calitatea materialelor ╚Öi de precizia asambl─ârii, garanteaz─â o performan╚Ť─â constant─â ╚Öi durabil─â a panourilor pe durata de via╚Ť─â extins─â.

Durabilitate ├«n Fa╚Ťa Condi╚Ťiilor Meteorologice Extreme

Unul dintre avantajele majore ale panourilor SolarHero este durabilitatea lor ├«n fa╚Ťa condi╚Ťiilor meteorologice extreme. Aceste panouri sunt testate riguros pentru a asigura rezisten╚Ťa la factori variabili cum ar fi v├ónturile puternice, grindina, ├«nghe╚Ťul ╚Öi temperaturile extreme. Construc╚Ťia robust─â ╚Öi materialele rezistente la UV ╚Öi coroziune asigur─â c─â panourile ├«╚Öi vor p─âstra performan╚Ťa ╚Öi integritatea structural─â pe termen lung, reduc├ónd necesitatea interven╚Ťiilor de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi repara╚Ťii.

Compatibilitate și Flexibilitate în Instalare

Panourile SolarHero ofer─â o mare flexibilitate ╚Öi compatibilitate ├«n ceea ce prive╚Öte instalarea. Datorit─â designului modular ╚Öi a gamei variate de sisteme de montaj disponibile, aceste panouri pot fi integrate cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n diferite tipuri de instala╚Ťii, de la reziden╚Ťiale la comerciale ╚Öi industriale. Capacitatea de a se adapta la diferite unghiuri de ├«nclinare ╚Öi orient─âri permite maximizarea expunerii la soare ╚Öi optimizarea produc╚Ťiei de energie. ├Än plus, panourile SolarHero sunt proiectate pentru a fi u╚Öor de instalat, reduc├ónd timpul ╚Öi costurile asociate cu montajul, ceea ce le face o op╚Ťiune eficient─â pentru proiecte de orice scal─â.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarc─â ├«n industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii ╚Öi produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrat─â este conceput─â pentru a facilita accesul clien╚Ťilor la energia solar─â, ├«mbin├ónd expertiza tehnic─â cu solu╚Ťii inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

La Rufy Roof Engineering, specializarea ├«n proiectarea ╚Öi instalarea parcurilor fotovoltaice la sol este esen╚Ťial─â. Fiecare proiect este abordat cu o analiz─â detaliat─â, incluz├ónd evalu─âri ale terenului, studii de fezabilitate ╚Öi optimizarea layout-ului pentru maximizarea capt─ârii solare. Utiliz─âm tehnologie de v├órf ╚Öi software de proiectare pentru a asigura eficien╚Ťa maxim─â a fiec─ârui sistem, oferind solu╚Ťii care respect─â normele de siguran╚Ť─â ╚Öi eficien╚Ť─â energetic─â. Procesul include managementul integral al instala╚Ťiei - de la fundamentare, structuri de suport, la conectivitatea re╚Ťelei.

Produc╚Ťie Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Producem sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, caracterizate prin robuste╚Ťe ╚Öi adaptabilitate. Designul este conceput pentru a rezista condi╚Ťiilor exterioare variabile ╚Öi pentru a asigura o instalare eficient─â. Materialele de ├«nalt─â calitate folosite ├«n fabrica╚Ťia sistemelor de montaj garanteaz─â durabilitatea ╚Öi performan╚Ťa pe termen lung, oferind solu╚Ťii versatili pentru o gam─â variat─â de configura╚Ťii de teren.

Produc╚Ťie Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperi╚Ö

Dedicarea noastr─â pentru inova╚Ťie este eviden╚Ťiat─â prin sistemele de montaj pe acoperi╚Ö pe care le producem, optimizate pentru o varietate de tipuri de acoperi╚Öuri. Aceste sisteme sunt proiectate pentru o integrare fluid─â cu structura existent─â, minimiz├ónd necesitatea modific─ârilor majore ╚Öi asigur├ónd distribu╚Ťia uniform─â a greut─â╚Ťii. Eficien╚Ťa instal─ârii ╚Öi durabilitatea pe termen lung sunt priorit─â╚Ťile noastre, ├«ncorpor├ónd solu╚Ťii de etan╚Öeitate avansate ╚Öi materiale rezistente la coroziune.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Oferim o gam─â extins─â de accesorii pentru panouri fotovoltaice, inclusiv sisteme de cablare, conectori ╚Öi solu╚Ťii de monitorizare. Selectarea riguroas─â a accesoriilor asigur─â compatibilitatea ╚Öi eficien╚Ťa maxim─â pentru sistemele fotovoltaice. Consultan╚Ťa noastr─â tehnic─â este disponibil─â pentru a ajuta clien╚Ťii ├«n alegerea celor mai potrivite accesorii, ├«mbun─ât─â╚Ťind performan╚Ťa ╚Öi durabilitatea instala╚Ťiilor.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclus─â

Punem la dispozi╚Ťie pachete complete de panouri fotovoltaice, care includ ╚Öi structura de montaj, simplific├ónd procesul de achizi╚Ťie ╚Öi instalare. Aceste pachete sunt proiectate pentru a oferi o solu╚Ťie "plug-and-play", cu compatibilitate garantat─â ├«ntre panouri ╚Öi sistemele de montaj. Eficien╚Ťa instal─ârii ╚Öi optimizarea performan╚Ťei sistemului sunt asigurate, oferind clien╚Ťilor o solu╚Ťie complet─â ╚Öi eficient─â pentru necesit─â╚Ťile lor energetice.

Dori╚Ťi mai multe informa╚Ťii?

Completa╚Ťi adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de pre╚Ťuri orientative, documente ╚Öi prezent─âri ├«n format pdf. Afla╚Ťi totul despre serviciile noastre ├«ntr-un singur clic!