Panouri fotovoltaice 405W cu acoperire de grafen, Swiss Solar, IBEX 132MWT-GRAPHENE-400-405

Brand:
Panouri Fotovoltaice Swiss Solar
Panouri fotovoltaice 405W cu acoperire de grafen, Swiss Solar, IBEX 132MWT-GRAPHENE-400-405

IBEX 132MWT-GRAPHENE-400-405 este un panou solar fotovoltaic monocristalin cu o putere nominală de 400-405 Wp, produs de Swiss Solar. Acest panou utilizează tehnologia Graphene, care constă în integrarea grafenei în stratul de siliciu al celulelor solare, pentru a îmbunătăți performanțele și eficiența panoului.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 405W cu acoperire de grafen, Swiss Solar, IBEX 132MWT-GRAPHENE-400-405

IBEX 132MWT-GRAPHENE-400-405 este un panou solar fotovoltaic monocristalin cu o putere nominală de 400-405 Wp, produs de Swiss Solar. Acest panou utilizează tehnologia Graphene, care constă în integrarea grafenei în stratul de siliciu al celulelor solare, pentru a îmbunătăți performanțele și eficiența panoului.

Beneficii tehnologie cu grafen
 • Toleranță pozitivă la putere (0+5W) garantată
 • Full Black: Design complet negru pentru aplicații mai elegante
 • Aspect inovator: Aspect inovator al modulului de contact din spate cu design asimetric pentru o putere mai eficientă
 • Performanță ridicată în condiții de lumină slabă. Funcționează în zilele înnorate, ploioase
 • Fiabilitate ridicată: încapsularea 2D a foii conductoare din spate evită stresul de sudare și micro fisura, rezultând o degradare mai mică în mai multe condiții dure de testare
 • Fără plumb: Designul PV ecologic realizează un modul MWT fără plumb fără materiale de lipit
 • 21% eficienta modulului
 • Dimensiunea celulei (166×83 mm)
Tip de montaj
 • Pe acoperis inclinat sau terasa
 • Pentru uz comercial si industrial
 • Pentru centralele fotovoltaice - parcuri fotovoltaice montate la sol
Date tehnice

Tip

Modul semicelulă IBEX 132MWT-GRAPHENE-400-405

Clasele de putere

De la 400 la 405 Wp

Eficienţă

pana la 20,7%

Dimensiuni:

1889 x 1035 x 30 mm

Greutate

Până la 20,5 kg

Garanție

 • Cel puțin 97% din puterea nominală în primul an.
 • După aceea max. 0,5086% degradare pe an.
 • Cel puțin 86,83% din puterea nominală până la 20 de ani.
 • Cel puțin 81,75% din puterea nominală până la 30 de ani.
IBEX-108MHC-EiGER-390-410
Avantaje
 • Toleranță pozitivă la putere (0+5W) garantată
 • Eficiență ridicată de conversie a modulelor (până la 20,7%) beneficiază de tehnologia PERC (Pasivated Emmiter Rear Contact) cu opțiune de cadru negru
 • Design estetic. Aspect uniformitate, estetic sigur. Mai puțin risc de încălzire a punctelor fierbinți, faceți modulul mai eficient.
 • Temperatura de funcționare mai scăzută.
 • 30 de ani garanție de performanță liniară
 • 20 de ani garanție de la producător

În concluzie, panoul solar fotovoltaic IBEX 132MWT-GRAPHENE-400-405 oferă performanțe îmbunătățite, fiabilitate, durabilitate, ușurință în instalare și o garanție extinsă, ceea ce îl face o alegere populară pentru utilizatorii de energie solară care doresc o producție mai mare de energie și un panou fiabil și durabil.

Clase de putere (Wp max)

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Eficienta celula

Garantie

Greutate

Panouri fotovoltaice Swiss Solar

Swiss Solar AG, cu sediul central în Zug, Elveția, este o companie europeană independentă cu prezență în peste 100 de țări din întreaga lume. Compania se mândrește cu o abordare inovatoare în domeniul energiei solare și vizează să transforme viitorul energiei prin soluțiile sale avansate.

Misiunea: Swiss Solar vede un viitor în care elementele naturii sunt stăpânite și energia curată este accesibilă nelimitat. Misiunea lor este să aducă acest viitor mai aproape și să conecteze oamenii la această sursă de energie în prezent.

Tehnologie: Toate produsele Swiss Solar se bazează pe tehnologii de vârf. Compania produce exclusiv module monocristaline, variind de la 9BB la 16BB, garantând astfel o eficiență și o performanță optimă.

Strategie: Obiectivul Swiss Solar este extinderea globală, garantând astfel că clienții au acces rapid la serviciile și produsele lor. Cu investiții crescânde în cercetare și dezvoltare, Swiss Solar se angajează să furnizeze soluții de ultimă oră, menite să optimizeze costurile și să maximizeze eficiența.

Viitor: Cu o viziune strategică clară și o echipă internațională ambițioasă, Swiss Solar este pregătită să își atingă obiectivele și să se mențină ca lider în soluțiile fotovoltaice integrate. Activitățile principale includ dezvoltarea, producția și furnizarea de sisteme inovatoare de celule solare și module.

Produsele: Compania oferă o gamă diversă de module, de la rame negre la module complet negre, de la transparent la tehnologie glass-glass, inclusiv tehnologia MWT cu grafen. Până în 2023, capacitatea de producție este de 1,5 GW.

Performanță: Swiss Solar se străduiește să îmbunătățească în mod continuu puterea, performanța și fiabilitatea modulelor sale. Cu o eficiență de până la 22,36%, modulele lor reprezintă unul dintre cele mai eficiente produse de pe piață. Tehnologia IBEX EiGER superîncarcă celulele și modulele solare cristaline, fără a necesita un design de celulă complex sau componente de sistem speciale. Aceasta tehnologie garantează performanță optimă chiar și în zile noroase sau ploioase, cu tehnologia HC care reduce efectele negative cauzate de micro-fisuri și umbre.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Swiss Solar

Panourile fotovoltaice Swiss Solar, comercializate de Rufy Roof Engineering, reprezintă alegerea ideală pentru consumatorii care pun accent pe eficiență energetică, durabilitate și sustenabilitate. Această colaborare între Swiss Solar și Rufy Roof Engineering oferă o soluție completă și fiabilă pentru nevoile energetice ale clienților, fie că vorbim despre proiecte rezidențiale sau comerciale. Mai jos sunt prezentate avantajele principale ale panourilor Swiss Solar, urmate de două aspecte esențiale care evidențiază serviciile adiționale oferite de Rufy Roof Engineering.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Swiss Solar:

 • Eficiență Energetică Înaltă: Swiss Solar este recunoscută pentru producția de panouri fotovoltaice de înaltă eficiență. Datorită tehnologiilor avansate, cum ar fi cele mono-PERC și tehnologiile bifaciale, panourile pot capta și converti lumina solară în electricitate mai eficient decât multe alte mărci. Asta înseamnă că utilizatorii beneficiază de o producție energetică maximizată, chiar și în spații limitate.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Fabricate pentru a rezista în cele mai dure condiții meteorologice, de la ger până la caniculă intensă, panourile Swiss Solar sunt testate riguros pentru a asigura o durabilitate maximă. Aceasta se traduce prin o viață lungă de serviciu, minimizând necesitatea înlocuirii frecvente și oferind o investiție sigură pe termen lung.
 • Cost-Eficiență: Panourile Swiss Solar, prin Rufy Roof Engineering, oferă un excelent raport calitate-preț. Economia semnificativă la facturile de energie, combinată cu posibile stimulente fiscale și alte beneficii guvernamentale, face ca investiția în aceste soluții fotovoltaice să fie una dintre cele mai inteligente decizii economice pentru proprietari.
 • Sustenabilitate Ambientală: Alegând panourile fotovoltaice Swiss Solar, clienții contribuie activ la reducerea emisiilor de carbon și promovează un viitor mai verde. Generând energie din surse regenerabile, fiecare utilizator își micșorează amprenta ecologică și susține eforturile de combatere a schimbărilor climatice.

Servicii Rufy Roof Engineering:

 • Producție Structură Panouri Fotovoltaice la Sol: Pe lângă comercializarea panourilor, Rufy Roof Engineering produce structuri specializate pentru montarea panourilor fotovoltaice la sol. Aceasta asigură că fiecare soluție este personalizată pentru a maximiza eficiența și performanța sistemului fotovoltaic, adaptându-se perfect nevoilor fiecărui client.
 • Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice "la cheie": Rufy Roof Engineering oferă un serviciu complet "la cheie", de la conceptul inițial al parcului fotovoltaic până la instalarea și punerea sa în funcțiune. Serviciul integrat garantează că fiecare proiect este executat cu o atenție meticuloasă la detalii și necesitățile specifice ale clientului, asigurând astfel o implementare fără probleme și eficientă a soluțiilor fotovoltaice.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!