Panou Fotovoltaic 540W, Sharp

Brand:
Panouri Fotovoltaice Sharp
Panou Fotovoltaic 540W, Sharp

Panoul fotovoltaic Sharp de 540W cu tehnologie PERC monocristalină oferă o eficiență impresionantă de 20,89%. Proiectat pentru a rezista în condiții extreme, acesta are dimensiuni de 2279 x 1134 x 35 mm și o greutate de 27 kg. Cu o tensiune maximă de sistem de 1500V și toleranță de putere pozitivă garantată, este soluția ideală pentru eficiență energetică ridicată.

Panou Fotovoltaic profesional 540 W Sharp – Module fotovoltaice cu eficiență ridicată a modulului 20,89% PERC siliciu monocristalin
Putere: 540Wp
Numar semicelule: 144
Tensiunea maxima  de sistem: 1500V
Greutatea 27 kg
Dimensiuni: 2279 x 1134 x 35 mm
Eficienta: 20,89%
Putere  garantată mai mare decat cea declarata cu pana la 5%
Materiale cu ridicare din Bucuresti (CT Park – iesire autostrada Pitesti)

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panou Fotovoltaic 540W, Sharp

Panoul fotovoltaic Sharp de 540W cu tehnologie PERC monocristalină oferă o eficiență impresionantă de 20,89%. Proiectat pentru a rezista în condiții extreme, acesta are dimensiuni de 2279 x 1134 x 35 mm și o greutate de 27 kg. Cu o tensiune maximă de sistem de 1500V și toleranță de putere pozitivă garantată, este soluția ideală pentru eficiență energetică ridicată.

Panou Fotovoltaic profesional 540 W Sharp – Module fotovoltaice cu eficiență ridicată a modulului 20,89% PERC siliciu monocristalin
Putere: 540Wp
Numar semicelule: 144
Tensiunea maxima  de sistem: 1500V
Greutatea 27 kg
Dimensiuni: 2279 x 1134 x 35 mm
Eficienta: 20,89%
Putere  garantată mai mare decat cea declarata cu pana la 5%
Materiale cu ridicare din Bucuresti (CT Park – iesire autostrada Pitesti)

Caracteristici puternice ale produsului

Panoul fotovoltaic Sharp de 540W reprezintă vârful tehnologiei solare, combinând performanță de top cu fiabilitate de neegalat. Având la bază peste 60 de ani de inovații și expertiză în domeniul solar, acest panou este conceput să satisfacă cele mai exigente cerințe ale utilizatorilor, indiferent de amplasament.

Caracteristici principale:

 • Putere nominală de 540Wp, oferind o eficiență impresionantă de 20,89% datorită tehnologiei PERC monocristalină. Acest nivel de eficiență asigură o captare maximă a energiei solare într-o suprafață minimă.
 • Număr de 144 semicelule, optimizate pentru a reduce pierderile interne și a îmbunătăți performanța generală a panoului, chiar și în condiții de iluminare slabă sau parțial umbrite.
 • Tensiune maximă de sistem de 1500V, permițând configurarea de șiruri mai lungi și reducerea costurilor BOS (Balance of System), făcând sistemul mai eficient din punct de vedere al costurilor.
 • Design robust și testat riguros: Produsul a trecut cu succes testele de rezistență la PID, amoniac, praf și nisip, demonstrând fiabilitatea sa în diverse condiții de mediu.
 • Garanția produsului este susținută de BloombergNEF nivelul 1, oferind utilizatorilor încrederea într-o investiție durabilă și de înaltă calitate.
 • Suport și asistență locală în Europa, asigurând utilizatorilor acces rapid și eficient la servicii post-vânzare și suport tehnic.

Avantaje tehnologice:

 • Toleranță de putere pozitivă garantată (0 / +5%), asigurând că panourile livrează putere egală sau mai mare decât valoarea nominală.
 • Tehnologia barelor colectoare MBB (Multi Busbar), care îmbunătățește fiabilitatea și eficiența prin reducerea rezistenței în serie.
 • Celule tăiate pe jumătate, reducând riscul de puncte fierbinți și pierderile de putere, îmbunătățind performanța la umbrire.
 • Performanță îmbunătățită la umbrire și rezistență redusă în serie, ducând la pierderi interne mai mici și o eficiență energetică mai mare.
 • Testat și certificat conform standardelor VDE, IEC/EN61215, IEC/EN61730, garantând conformitatea cu cele mai înalte standarde de siguranță și performanță.

PARTENERUL TĂU SOLAR PENTRU VIAȚĂ: Cu peste 50 de milioane de module fotovoltaice instalate global și un angajament fără precedent față de calitate și inovație, SHARP se poziționează ca lider în tehnologia fotovoltaică. Fiecare panou este rezultatul unei tradiții de excelență, proiectat să ofere performanță de top și să reziste în cele mai dificile condiții de mediu. Investind într-un panou fotovoltaic Sharp, alegeți un partener de încredere, care vă asigură energia solară necesară pentru decenii.

Panoul fotovoltaic Sharp de 540W este mai mult decât un simplu produs; este o soluție completă pentru cei care caută eficiență energetică, fiabilitate și o investiție durabilă în energie verde. Beneficiind de o combinație unică de inovație tehnică, expertiză de neegalat în domeniul fotovoltaic și un angajament ferm față de calitate, acest panou reprezintă alegerea ideală pentru proiectele rezidențiale, comerciale sau industriale de orice dimensiune.

Toleranță de putere pozitivă garantată (0 / + 5%)

Module fotovoltaice cu eficiență ridicată a modulului 20,89% PERC siliciu monocristalin

Tensiune maximă a sistemului 1.500 V Costuri BOS mai mici prin șiruri mai lungi

Partenerul tău solar pe viață

60 de ani de expertiză solară Echipa locală de asistență în Europa

Tehnologia barelor colectoare MBB Fiabilitate îmbunătățită

Eficiență mai mare

Rezistență în serie redusă

Celulă tăiată pe jumătate

Performanță îmbunătățită la umbrire Pierderi interne mai mici

Risc redus de puncte fierbinți

Puterea liniară de ieșire garantează 50 de milioane de module fotovoltaice instalate

Testat și certificat

VDE, IEC / EN61215, IEC / EN61730 Clasa de siguranță II, CE

Clasa de clasificare la foc C

Design robust al produsului

Testul de rezistență PID a trecut

Testul de amoniac a trecut (IEC62716) Testul de praf și nisip a trecut (IEC60068)

Garanția produsului Nivelul 1 – BloombergNEF

Greutate 1210 kg
Dimensiuni 2,31 × 1,12 × 1,21 cm

Panourile Fotovoltaice Sharp: Inovatie si Sustenabilitate pentru un Viitor Verde

In lumea energiei regenerabile, panourile fotovoltaice Sharp reprezintă o alegere de încredere pentru cei care doresc să investească într-o sursă de energie curată, eficientă și durabilă. Cu o tradiție îndelungată în inovație și calitate, Sharp a fost unul dintre pionierii tehnologiei solare, aducând pe piață soluții fotovoltaice care combină performanță de top cu angajamentul față de protecția mediului. Panourile fotovoltaice Sharp sunt proiectate să ofere o soluție optimă pentru o gamă variată de aplicații, de la instalații rezidențiale mici la proiecte industriale și comerciale de amploare, marcând fiecare pas către un viitor mai sustenabil.

Caracteristici Distinctive ale Panourilor Fotovoltaice Sharp

 • Eficiență Energetică Superioră: Panourile Sharp sunt recunoscute pentru ratele lor de conversie impresionante, care asigură o utilizare maximă a fiecărui ray de soare. Aceasta eficiență energetică înseamnă o producție mai mare de energie pe metru pătrat, optimizând astfel spațiul disponibil și maximizând randamentul investiției în energie solară.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Construite pentru a rezista în timp, panourile Sharp sunt testate riguros pentru a asigura performanța în diverse condiții meteorologice, de la temperaturi extreme, ploi torențiale, la expunere îndelungată la raze UV. Această durabilitate înseamnă o investiție sigură și de lungă durată în energia solară.
 • Tehnologie Avansată: Sharp integrează în panourile sale cele mai recente inovații în domeniul fotovoltaic, inclusiv celule solare de tip PERC și tehnologii bifaciale, care permit captarea energiei solare atât din partea frontală, cât și din cea posterioară a panourilor. Aceste tehnologii avansate asigură o eficiență mai mare și o flexibilitate în proiectare.
 • Soluții Personalizate pentru Oricare Proiect: Fie că este vorba de o locuință particulară, o afacere sau o instalație industrială de mari dimensiuni, Sharp oferă soluții fotovoltaice adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Această capacitate de a oferi soluții personalizate permite clienților să beneficieze de un sistem solar optimizat pentru cerințele lor unice.
 • Angajament față de Sustenabilitate: Investind în cercetare și dezvoltare, Sharp promovează utilizarea energiei regenerabile și reduce impactul asupra mediului, contribuind la obiectivele globale de sustenabilitate. Panourile solare Sharp nu doar că generează energie curată, dar sunt și produse într-un mod care respectă standarde înalte de protecție a mediului.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Sharp

Panourile fotovoltaice Sharp sunt produse de unul dintre pionierii industriei energiei solare, cu o tradiție îndelungată în inovație și calitate. Avantajele oferite de panourile Sharp subliniază angajamentul companiei pentru eficiență, durabilitate și tehnologie avansată.

 • Eficiență Energetică Ridicată: Panourile Sharp sunt cunoscute pentru eficiența lor energetică impresionantă, capabile să transforme o porțiune mai mare din energia solară în electricitate utilizabilă. Acest lucru se datorează utilizării celulelor solare de înaltă calitate și a tehnologiilor inovatoare, cum ar fi structurile multicelulare care optimizează captarea luminii. Eficiența ridicată a panourilor Sharp permite o producție maximă de energie chiar și în condiții de spațiu limitat, făcându-le o opțiune ideală pentru acoperișurile rezidențiale și pentru proiectele comerciale unde eficiența per metru pătrat este crucială.
 • Durabilitate și Fiabilitate: Construite pentru a rezista timpului și elementelor, panourile fotovoltaice Sharp sunt testate riguros pentru a asigura o durabilitate îndelungată. Ele sunt proiectate să suporte condiții meteorologice extreme, de la vânturi puternice la încărcături grele de zăpadă și temperaturi fluctuante. Rezistența lor împotriva coroziunii și degradării UV înseamnă că panourile Sharp oferă o fiabilitate constantă și o performanță de lungă durată, asigurând o investiție solidă pentru proprietari.
 • Tehnologie Avansată: Sharp este la avangarda inovației în tehnologia fotovoltaică, integrând caracteristici avansate cum ar fi celulele PERC și tehnologia half-cut pentru a îmbunătăți performanța generală a panourilor. Aceste tehnologii avansate permit panourilor Sharp să opereze mai eficient într-o varietate de condiții de iluminare, inclusiv în zilele înnorate sau în condiții de iradiere solară scăzută, maximizând astfel producția de energie pe parcursul întregii zile.
 • Sustenabilitate: Sharp se angajează în practici de producție sustenabile și în dezvoltarea de produse care contribuie la un mediu mai curat și mai verde. Panourile fotovoltaice Sharp sunt concepute cu un impact minim asupra mediului, folosind materiale care pot fi reciclate și procese care reduc consumul de resurse naturale. Alegerea panourilor Sharp pentru proiectele solare nu doar că maximizează eficiența energetică, dar sprijină și obiectivele de sustenabilitate pe termen lung.
 • Diversitate în Aplicații: Gama variată de panouri fotovoltaice oferită de Sharp permite adaptarea ușoară la diferite tipuri de proiecte, de la instalații mici, rezidențiale, până la proiecte solare de mari dimensiuni, comerciale sau industriale. Cu soluții personalizabile și o compatibilitate largă cu diferite sisteme de montare, panourile Sharp pot fi integrate eficient în orice design de proiect, asigurând o soluție flexibilă și eficientă pentru orice cerință de energie solară.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

La Rufy Roof Engineering, specializarea în proiectarea și instalarea parcurilor fotovoltaice la sol este esențială. Fiecare proiect este abordat cu o analiză detaliată, incluzând evaluări ale terenului, studii de fezabilitate și optimizarea layout-ului pentru maximizarea captării solare. Utilizăm tehnologie de vârf și software de proiectare pentru a asigura eficiența maximă a fiecărui sistem, oferind soluții care respectă normele de siguranță și eficiență energetică. Procesul include managementul integral al instalației - de la fundamentare, structuri de suport, la conectivitatea rețelei.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Producem sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice la sol, caracterizate prin robustețe și adaptabilitate. Designul este conceput pentru a rezista condițiilor exterioare variabile și pentru a asigura o instalare eficientă. Materialele de înaltă calitate folosite în fabricația sistemelor de montaj garantează durabilitatea și performanța pe termen lung, oferind soluții versatili pentru o gamă variată de configurații de teren.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperiș

Dedicarea noastră pentru inovație este evidențiată prin sistemele de montaj pe acoperiș pe care le producem, optimizate pentru o varietate de tipuri de acoperișuri. Aceste sisteme sunt proiectate pentru o integrare fluidă cu structura existentă, minimizând necesitatea modificărilor majore și asigurând distribuția uniformă a greutății. Eficiența instalării și durabilitatea pe termen lung sunt prioritățile noastre, încorporând soluții de etanșeitate avansate și materiale rezistente la coroziune.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Oferim o gamă extinsă de accesorii pentru panouri fotovoltaice, inclusiv sisteme de cablare, conectori și soluții de monitorizare. Selectarea riguroasă a accesoriilor asigură compatibilitatea și eficiența maximă pentru sistemele fotovoltaice. Consultanța noastră tehnică este disponibilă pentru a ajuta clienții în alegerea celor mai potrivite accesorii, îmbunătățind performanța și durabilitatea instalațiilor.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclusă

Punem la dispoziție pachete complete de panouri fotovoltaice, care includ și structura de montaj, simplificând procesul de achiziție și instalare. Aceste pachete sunt proiectate pentru a oferi o soluție "plug-and-play", cu compatibilitate garantată între panouri și sistemele de montaj. Eficiența instalării și optimizarea performanței sistemului sunt asigurate, oferind clienților o soluție completă și eficientă pentru necesitățile lor energetice.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!