Set cleme de mijloc panouri fotovoltaice, duble, 30-50 mm

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Set cleme de mijloc panouri fotovoltaice, duble, 30-50 mm

Clema dublă/mijloc tip set este concepută pentru fixarea eficientă a panourilor fotovoltaice cu rame de 30-50 mm. Fabricată din aliaj de aluminiu 6063, asigură durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme. Dotată cu șuruburi DIN 912 și piulițe ovale cu inserție de plastic, această cleme este ideală pentru panouri de 250-650 Wp. Fabricat în Europa, este disponibilă cu accesorii pre-montate.

Material Aluminiu Aliaj 6063
Standard EN 755-9
Greutate 583 grame
Lungime 60 mm
Cantitate minima / comanda 500 buc.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Set cleme de mijloc panouri fotovoltaice, duble, 30-50 mm

Clema dublă/mijloc tip set este concepută pentru fixarea eficientă a panourilor fotovoltaice cu rame de 30-50 mm. Fabricată din aliaj de aluminiu 6063, asigură durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme. Dotată cu șuruburi DIN 912 și piulițe ovale cu inserție de plastic, această cleme este ideală pentru panouri de 250-650 Wp. Fabricat în Europa, este disponibilă cu accesorii pre-montate.

Material Aluminiu Aliaj 6063
Standard EN 755-9
Greutate 583 grame
Lungime 60 mm
Cantitate minima / comanda 500 buc.

Clema dubla tip set din aluminiu fixare panouri fotovoltaice moderne cu putere intre 250 si 650 Wp.

Clema de mijloc pentru montaj panouri fotovoltaice cu rama avand grosimea de 30-50 mm.

Fabricat in Europa!

Clemele de mijloc fabricate din aluminiu aliaj 6063, unul dintre cele mai rezistente aliaje, se utilizeaza la fixarea mecanica a panourilor fotovoltaice pe structurile metalice. Clemele de mijloc permit dilatarea ramelor panourilor fotovoltaice, ofera o fixare ferma, rezistenta la solicitari din zapada si vanturi foarte puternice.

Clema este dotata cu suruburi DIN 912 clasa 8.8 si piulite ovale cu insertie de plastic.

Clema dublă/mijloc tip set pentru fixarea panourilor fotovoltaice este un accesoriu esențial în instalațiile moderne de energie solară. Având următoarele caracteristici și beneficii, această cleme se distinge prin:

 • Fabricație în Europa: Producția locală asigură standarde înalte de calitate și acces rapid la suport tehnic.
 • Material de Calitate Superioară: Fabricată din aliaj de aluminiu 6063, recunoscut pentru rezistența sa la coroziune și capacitatea de a suporta sarcini grele, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în condiții meteorologice variate.
 • Compatibilitate Extinsă: Design-ul acestei cleme permite fixarea panourilor fotovoltaice cu rame cu grosimea între 30 și 50 mm, acoperind o gamă largă de dimensiuni standard ale panourilor solare, cu puteri între 250 și 650 Wp.
 • Fixare Sigură: Sistemul de fixare include șuruburi DIN 912 de clasa 8.8 și piulițe ovale cu inserție de plastic, care împreună asigură o fixare robustă și sigură a panourilor pe structurile suport, eliminând riscul de alunecare sau deplasare datorată vântului puternic sau greutății zăpezii.
 • Permite Dilatarea: Un avantaj major al acestor cleme este capacitatea lor de a permite dilatarea termică a ramelor panourilor fotovoltaice, asigurând astfel o durabilitate îndelungată a întregii structuri fără a compromite eficiența energetică sau integritatea mecanică.
 • Montaj Simplificat: Clemele sunt oferite împreună cu șuruburi și piulițe pre-montate, simplificând procesul de instalare și reducând timpul necesar montajului pe structurile metalice.
 • Rezistență la Intemperii: Concepute pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, aceste cleme asigură o protecție continuă a panourilor fotovoltaice împotriva vânturilor puternice și a încărcărilor grele de zăpadă.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!