Clema de mijloc panouri fotovoltaice, dubla, 60 mm

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Clema de mijloc panouri fotovoltaice, dubla, 60 mm

Clema de mijloc dublă din aluminiu, conform standardului EN 755-9, cu lungimea de 60 mm, este destinată fixării panourilor fotovoltaice având grosimea ramei între 30 și 60 mm. Fabricată în Europa, asigură o fixare fermă și rezistentă la condiții meteo severe. Necesită suruburi și piulițe pentru montaj, compatibilă cu diverse tipuri de suporturi.

Material Aluminiu
Standard EN 755-9
Lungime 60 mm
Cantitate minima / comanda 1000 buc.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Clema de mijloc panouri fotovoltaice, dubla, 60 mm

Clema de mijloc dublă din aluminiu, conform standardului EN 755-9, cu lungimea de 60 mm, este destinată fixării panourilor fotovoltaice având grosimea ramei între 30 și 60 mm. Fabricată în Europa, asigură o fixare fermă și rezistentă la condiții meteo severe. Necesită suruburi și piulițe pentru montaj, compatibilă cu diverse tipuri de suporturi.

Material Aluminiu
Standard EN 755-9
Lungime 60 mm
Cantitate minima / comanda 1000 buc.

Clema dubla din aluminiu fixare panouri fotovoltaice.

Clema de mijloc pentru montaj panouri fotovoltaice cu rama avand grosimea de 30-60 mm.

Fabricat in Europa!

Clemele de mijloc fabricate din aluminiu, unul dintre cele mai rezistente aliaje, se utilizeaza la fixarea mecanica a panourilor fotovoltaice pe structurile metalice. Clemele de mijloc permit dilatarea ramelor panourilor fotovoltaice, ofera o fixare ferma, rezistenta la solicitari din zapada si vanturi foarte puternice.

Pentru a monta clema de mijloc aveti nevoie de suruburi si piulite. Acestea se configureaza in functie de suportul panoului fotovoltaic dupa cum urmeaza:

fixare pe suport profil U tip canal: surub DIN 912 sau 933 si piulita ovala (pt o fixare culisanta) sau piulita DIN 934 sau DIN 6923 cu blocare;

fixare pe suport profil C : surub DIN 912 sau 933 si piulita DIN 934 sau DIN 6923 cu blocare;

fixare pe suport profil Zet: surub DIN 912 sau 933 si piulita DIN 934 sau DIN 6923 cu blocare.

In galeria de poze ale acestui produs se pot identifica desenele acestor tipuri de montaje.

Clema de mijloc dublă din aluminiu este o componentă esențială pentru montajul eficient și sigur al panourilor fotovoltaice. Având o lungime de 60 mm, această clema este proiectată să se potrivească perfect panourilor cu rame având grosimea între 30 și 60 mm. Fabricată în Europa, clema este realizată din aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o rezistență deosebită și durabilitate îndelungată.

 • Material de Calitate: Clema este fabricată din aluminiu, respectând standardul EN 755-9. Aluminiul este ales pentru proprietățile sale de rezistență la coroziune, ușurință și durabilitate, făcând clema ideală pentru utilizarea în condiții exterioare și expunere îndelungată la elementele naturii.
 • Design Inteligent: Concepută pentru a asigura o fixare fermă a panourilor fotovoltaice, clema permite dilatarea ramelor, un aspect crucial pentru menținerea integrității structurale pe durata fluctuațiilor de temperatură.
 • Rezistență la Condiții Meteorologice Extreme: Clema de mijloc dublă este proiectată să reziste la vânturi puternice și la greutatea acumulărilor de zăpadă, asigurând o instalare sigură și durabilă a sistemului fotovoltaic.
 • Compatibilitate Versatilă: Este compatibilă cu diferite profile de montaj, incluzând profile U, C și Zet, permițând o instalare flexibilă și adaptabilă la diverse structuri metalice.
 • Instalare Simplificată: Pentru montarea clemei sunt necesare suruburi și piulițe specifice (DIN 912, 933, 934, sau 6923), care facilitează o instalare rapidă și eficientă, oferind opțiuni de fixare culisantă sau cu blocare.
 • Fabricație Europeană: Producția clemei în Europa asigură respectarea standardelor stricte de calitate și sustenabilitate, oferind utilizatorilor un produs de încredere pentru sistemul lor fotovoltaic.
 • Contribuție la Sustenabilitate: Utilizarea sistemelor fotovoltaice fixate cu aceste cleme contribuie la reducerea emisiilor de carbon și promovează utilizarea energiei regenerabile, un pas important către sustenabilitate și protecția mediului.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!