Clema capat tip set fixare panouri fotovoltaice grosime 34-36 mm

Brand:
Accesorii montaj panouri fotovoltaice RRE
Clema capat tip set fixare panouri fotovoltaice grosime 34-36 mm

Clema de capăt tip set este concepută pentru fixarea eficientă a panourilor fotovoltaice cu rame de 34-36 mm grosime. Realizată din aluminiu durabil, această clema include un șurub DIN 912 și o piuliță dreptunghiulară/ovală cu inserție din plastic, asigurând un montaj rapid și sigur în profile de tip canal.

Material Aluminiu Aliaj 6063
Standard EN 755-9
Greutate 578 grame
Lungime 60 mm
Cantitate minima / comanda 300 buc.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Clema capat tip set fixare panouri fotovoltaice grosime 34-36 mm

Clema de capăt tip set este concepută pentru fixarea eficientă a panourilor fotovoltaice cu rame de 34-36 mm grosime. Realizată din aluminiu durabil, această clema include un șurub DIN 912 și o piuliță dreptunghiulară/ovală cu inserție din plastic, asigurând un montaj rapid și sigur în profile de tip canal.

Material Aluminiu Aliaj 6063
Standard EN 755-9
Greutate 578 grame
Lungime 60 mm
Cantitate minima / comanda 300 buc.

Clema de capăt tip set pentru fixarea panourilor fotovoltaice reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru instalarea rapidă și sigură a panourilor cu rame având grosimea de 34-36 mm. Acest produs se distinge prin caracteristicile sale unice și avantajele oferite, fiind proiectat pentru a îmbunătăți eficiența și durabilitatea sistemelor fotovoltaice.

Principalele caracteristici și avantaje includ:

 • Material de înaltă calitate: Clema este fabricată din aluminiu de calitate superioară, asigurând rezistență la coroziune și o durată lungă de viață. Aluminiul oferă o combinație ideală de rezistență și ușurință, facilitând manipularea și instalarea.
 • Design optimizat pentru grosimea ramelor: Special concepută pentru panourile fotovoltaice cu grosimea ramei de 34-36 mm, clema asigură o fixare precisă și stabilă, eliminând riscul de mișcare sau decalaj al panourilor odată montate.
 • Sistem de fixare complet: Setul include un șurub DIN 912 și o piuliță dreptunghiulară/ovală cu inserție din plastic, elemente care contribuie la o instalare simplă și eficientă. Șurubul și piulița sunt proiectate pentru a oferi o tensiune optimă și o fixare sigură.
 • Montaj rapid și ușor: Grație designului său care permite culisarea în profile de tip canal, clema facilitează un montaj rapid și fără efort al panourilor fotovoltaice. Acest sistem de fixare reduce semnificativ timpul de instalare și complexitatea montajului.
 • Flexibilitate în instalare: Clema este compatibilă cu o gamă largă de profile de tip canal, oferind flexibilitate în alegerea sistemului de montaj și adaptabilitate la diferite configurații ale sistemelor fotovoltaice.
 • Durabilitate și fiabilitate: Calitatea materialelor și designul inteligent al clemei asigură o durabilitate îndelungată și o fiabilitate sporită, protejând investiția în panourile fotovoltaice împotriva factorilor externi și a uzurii.
 • Instalare ecologică: Folosirea materialelor durabile și a unui sistem de fixare eficient contribuie la reducerea impactului ecologic, promovând utilizarea energiei regenerabile printr-o metodă sustenabilă.

Accesorii de Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof: Eficiență și Durabilitate la Superlativ

Când vine vorba despre instalarea unui sistem fotovoltaic, alegerea accesoriilor potrivite de montaj joacă un rol crucial în eficiența și durabilitatea întregului sistem. Rufy Roof, recunoscut pentru expertiza sa în domeniul energiei solare, oferă o gamă variată de accesorii de montaj concepute pentru a asigura o instalare sigură și optimă a panourilor fotovoltaice. Aceste componente sunt esențiale pentru orice proprietar sau dezvoltator care dorește să maximizeze randamentul investiției în energie solară.

Principalele Caracteristici ale Accesoriilor de Montaj de la Rufy Roof

 • Durabilitate și Rezistență: Accesoriile de montaj furnizate de Rufy Roof sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune și condiții meteorologice extreme. Acest lucru garantează o viață lungă de utilizare și reduce necesitatea întreținerii frecvente.
 • Compatibilitate Universală: Indiferent de tipul sau marca panourilor fotovoltaice pe care le dețineți, accesoriile de montaj de la Rufy Roof sunt proiectate pentru a oferi o compatibilitate extinsă. Aceasta asigură o integrare fără probleme a accesoriilor cu diferite sisteme fotovoltaice.
 • Instalare Simplificată: Concepute pentru eficiență și ușurință în utilizare, accesoriile de montaj permit o instalare rapidă și simplă. Fie că este vorba despre sisteme de prindere, șine de montaj sau conectori, fiecare componentă facilitează un proces de instalare fără efort.
 • Flexibilitate în Proiectare: Rufy Roof înțelege că fiecare proiect solar este unic. Din acest motiv, oferă soluții de montaj flexibile care pot fi adaptate pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui proiect, fie că este vorba de instalări rezidențiale, comerciale sau industriale.
 • Siguranță și Securitate: Siguranța este întotdeauna o prioritate. Accesoriile de montaj sunt proiectate pentru a asigura o fixare solidă a panourilor fotovoltaice, protejându-le împotriva factorilor externi, cum ar fi vântul puternic sau acumulările de zăpadă.

De Ce să Alegeți Accesoriile de Montaj de la Rufy Roof

Alegerea accesoriilor de montaj de la Rufy Roof pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic înseamnă mai mult decât simpla achiziție a unor componente de înaltă calitate. Înseamnă a beneficia de expertiza și suportul unei companii dedicate, care pune la dispoziție soluții integrate și personalizate pentru optimizarea producției de energie solară. Fiecare produs este rezultatul unei atenții meticulose la detalii și al unui angajament neclintit față de satisfacția clienților.

Investiția în energie solară este o decizie importantă care poate avea un impact semnificativ asupra eficienței energetice și a sustenabilității pe termen lung. Prin colaborarea cu Rufy Roof pentru accesoriile de montaj ale panourilor fotovoltaice, vă asigurați că sistemul dumneavoastră este nu doar eficient și durabil, dar și montat în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Alegeți Rufy Roof pentru accesoriile de montaj și faceți primul pas către o soluție de energie solară fiabilă și performantă.

Produse Asociate

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!