Panouri fotovoltaice 410W – Jinko Solar Tiger P-type 66TR 390-410W

Brand:
Panouri Fotovoltaice Jinko Solar
Panouri fotovoltaice 410W – Jinko Solar Tiger P-type 66TR 390-410W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger P-type 66TR 390-410W sunt o opțiune de înaltă performanță disponibilă pe piața panourilor solare. Aceste panouri sunt construite cu celule solare P-Type, care oferă un randament excelent și o producție de energie electrică mare în condiții ideale de funcționare.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 410W – Jinko Solar Tiger P-type 66TR 390-410W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger P-type 66TR 390-410W sunt o opțiune de înaltă performanță disponibilă pe piața panourilor solare. Aceste panouri sunt construite cu celule solare P-Type, care oferă un randament excelent și o producție de energie electrică mare în condiții ideale de funcționare.

400-420W N-Type 66 TR Monofacial Module

Avantaje panouri fotovoltaice Jinko Solar Tiger

Tehnologie TR + Half Cell

 • Tehnologia TR cu Half Cell are ca scop eliminarea celulei decalaj pentru a crește eficiența modulului (mono-facial până la 21,48%)

9BB inloc de 5BB

Tehnologia 9BB scade distanța dintre bare aducand un beneficiu pentru putere

Sarcina mecanică îmbunătățită

Certificat pentru a rezista: sarcina de vant (2400 Pa) si zapada sarcină (5400 Pa).

Randament de putere mai mare pe durata de viață

2% degradare în primul an, 0,55% degradare liniară

Fara fisuri sau rebuturi datorita tehnologiei de productie

Tehnologia 9BB foloseste o panglică circulară care reduce riscurile de fisuri si rebuturi.

Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

390-410W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

P-type Mono-crystalline

Celule solare

132 (2×66)

Dimensiuni

1855×1029×30 mm

Greutate

20.8 kg

Panouri-fotovoltaice-630W-Jinko-Solar-Tiger-Neo-78HL4-610-630W
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calității
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității în muncă
Jinko Solar - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 410W – Jinko Solar Tiger P-type 66TR 390-410W

Panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger P-type 66TR 390-410W sunt o opțiune de înaltă performanță disponibilă pe piața panourilor solare. Aceste panouri sunt construite cu celule solare P-Type, care oferă un randament excelent și o producție de energie electrică mare în condiții ideale de funcționare. Puterea nominală a acestor panouri fotovoltaice este între 390 și 410 wați, ceea ce înseamnă că vor produce între 1,56 și 1,64 kilowați de energie electrică pe oră, în condiții ideale de funcționare. Aceste panouri sunt construite cu tehnologie avansată și cu materiale de calitate superioară, inclusiv o carcasă din aluminiu și sticlă antireflexivă, care oferă protecție împotriva intemperiilor și le face durabile și rezistente la condițiile meteo extreme. În general, panourile fotovoltaice Jinko Solar Tiger P-type 66TR 390-410W sunt o alegere excelentă pentru proiecte solare de dimensiuni medii și mari, cum ar fi instalațiile solare comerciale sau pentru uz casnic. Aceste panouri oferă un randament excelent, o durabilitate pe termen lung și sunt certificate pentru a fi rezistente la condiții meteo extreme, ceea ce le face o investiție solidă în energie electrică curată și durabilă.

 • Eficiență ridicată: panourile fotovoltaice Jinko Solar au o eficiență de până la 21,9%, ceea ce le face să fie printre cele mai eficiente panouri solare disponibile pe piață.
 • Durabilitate și rezistență la condiții meteorologice extreme: panourile Jinko Solar sunt proiectate pentru a rezista la vânturi puternice, ploaie, grindină și zăpadă, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea într-o varietate de medii.
 • Design estetic: panourile solare Jinko Solar sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițând utilizatorilor să aleagă panouri care se potrivesc cu aspectul estetic al casei sau clădirii.
 • Garanție puternică: Jinko Solar oferă o garanție de până la 25 de ani pentru panourile sale solare, oferind astfel utilizatorilor încredere în performanța și durabilitatea panourilor pe termen lung.
 • Certificări și standarde internaționale: panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt certificate de o serie de organizații și îndeplinesc standarde internaționale de calitate și eficiență.
 • Gama largă de produse și soluții: Jinko Solar oferă o gamă largă de panouri solare, inclusiv monocristaline și policristaline, panouri bifaciale, panouri solare cu tehnologie avansată PERC și soluții de stocare a energiei solare, permițând utilizatorilor să aleagă produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.
Clase de putere (Wp max)

, , , ,

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Panourile Fotovoltaice Jinko Solar: Eficiență și Durabilitate pentru un Viitor Verde

Într-o eră în care sustenabilitatea devine din ce în ce mai importantă, panourile fotovoltaice Jinko Solar reprezintă o soluție de vârf pentru cei care caută să își reducă amprenta de carbon și să contribuie la o lume mai curată. Ca lider mondial în producția de panouri solare, Jinko Solar combină inovația tehnologică cu angajamentul față de calitate și durabilitate, oferind soluții fotovoltaice care sunt nu doar eficiente, dar și fiabile pe termen lung.

Panourile fotovoltaice Jinko Solar sunt rezultatul unui proces extensiv de cercetare și dezvoltare, asigurându-se că fiecare produs îndeplinește standardele stricte de performanță și durabilitate. Prin utilizarea tehnologiilor avansate, Jinko Solar a reușit să creeze panouri solare care oferă randamente energetice superioare, maximizând astfel producția de energie din fiecare metru pătrat de suprafață solară.

Principalele Caracteristici ale Panourilor Fotovoltaice Jinko Solar:

 • Eficiență de Top: Panourile Jinko Solar sunt cunoscute pentru eficiența lor remarcabilă, transformând o cantitate mai mare de lumină solară în energie electrică comparativ cu multe alte mărci de pe piață. Aceasta se datorează utilizării tehnologiei de celule PERC (Passivated Emitter and Rear Cell), care reduce semnificativ pierderile de energie și crește cantitatea de electricitate generată.
 • Durabilitate În Condiții Extreme: Fiecare panou fotovoltaic Jinko Solar este construit pentru a rezista în cele mai dificile condiții ambientale, de la temperaturi extreme și umezeală ridicată, până la vânturi puternice și sarcini grele de zăpadă. Acest lucru este posibil datorită materialelor de înaltă calitate și a designului robust, care asigură o durată de viață lungă și performanță constantă.
 • Toleranță Ridicată la Umbră: Tehnologia avansată utilizată în panourile Jinko Solar le permite să mențină o producție energetică ridicată chiar și în condiții de umbră parțială. Acest aspect este crucial în zonele urbane sau în situațiile în care obstrucțiile temporare pot afecta expunerea la soare.
 • Varietate Largă de Aplicații: Datorită gamei largi de puteri nominale și dimensiuni disponibile, panourile Jinko Solar sunt potrivite pentru o varietate de aplicații, de la sisteme fotovoltaice rezidențiale mici, până la proiecte industriale și comerciale de anvergură.
 • Angajament față de Sustenabilitate: Jinko Solar este profund angajat în practici de producție ecologică și responsabilă, asigurând că toate panourile solare sunt produse cu un impact minim asupra mediului. Compania este dedicată nu doar oferirii unei soluții de energie verde, dar și asigurării că procesul de fabricație este sustenabil.

Prin alegerea panourilor fotovoltaice Jinko Solar, clienții investesc într-o tehnologie care nu doar că asigură independența energetică și reduce costurile cu energia, dar contribuie și la protecția mediului înconjurător. Panourile Jinko Solar reprezintă combinația ideală între performanță, durabilitate și angajamentul față de un viitor mai verde, oferind o soluție de încredere pentru cei care doresc să facă pasul spre energia solară. Alegând Jinko Solar,

beneficiați de avantajele unei tehnologii de ultimă oră, care vă permite să valorificați la maximum potențialul solar al locației dumneavoastră, transformând fiecare rază de soare în energie curată și accesibilă.

Investiția în panouri solare de la Jinko Solar se traduce nu doar în beneficii financiare pe termen lung, datorită economiilor la factura de energie și posibilelor credite sau subvenții guvernamentale, dar și într-un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Prin reducerea dependenței de combustibilii fosili și diminuarea emisiilor de gaze cu efect de seră, fiecare sistem fotovoltaic instalat contribuie la lupta globală împotriva schimbărilor climatice.

În plus, alegând Jinko Solar, vă alăturați unei comunități globale de utilizatori care au optat pentru o sursă de energie regenerabilă, demonstrând angajamentul față de protecția planetei și promovarea unui stil de viață sustenabil. Panourile fotovoltaice Jinko Solar nu sunt doar o alegere inteligentă din punct de vedere economic și ecologic, ci reprezintă și un pas important către asigurarea unui viitor mai curat și mai sigur pentru generațiile viitoare.

Pe măsură ce tehnologia solară continuă să avanseze, Jinko Solar rămâne în fruntea inovației, angajându-se să ofere produse care depășesc standardele industriei în materie de performanță, fiabilitate și sustenabilitate. Colaborarea cu parteneri de încredere și experimentați, precum Rufy Roof Engineering în România, asigură că accesul la această tehnologie revoluționară este mai simplu și mai accesibil decât oricând, deschizând calea către o tranziție energetică eficientă și responsabilă.

În concluzie, optând pentru panourile fotovoltaice Jinko Solar, vă asigurați nu doar un randament energetic superior, ci și pacea sufletească că ați ales o soluție care sprijină sănătatea planetei noastre. Cu Jinko Solar, energia solară devine o resursă inepuizabilă de speranță pentru un viitor în care energia curată este accesibilă tuturor.

Inovație și Durabilitate: Avantajele Panourilor Fotovoltaice Jinko Solar

Pe măsură ce lumea se îndreaptă rapid spre surse de energie regenerabilă, panourile fotovoltaice Jinko Solar se disting prin performanța și fiabilitatea lor excepțională. Comercializate în România de Rufy Roof Engineering, aceste soluții fotovoltaice aduc un plus de valoare semnificativ, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru cei comerciali. Oferind un mix ideal între eficiență energetică avansată și sustenabilitate, panourile Jinko Solar, împreună cu expertiza Rufy Roof în implementare, deschid drumul către o viitor mai verde și mai curat.

Avantajele Panourilor Fotovoltaice Jinko Solar

 • Performanță Superioară: Panourile Jinko Solar sunt proiectate să ofere o eficiență energetică de top, incorporând tehnologii de ultimă oră care maximizează captarea și conversia energiei solare. Aceasta înseamnă mai multă energie generată pe metru pătrat, optimizând astfel investiția inițială și spațiul disponibil.
 • Durabilitate Extinsă: Rezistența la condiții meteorologice adverse și la variații mari de temperatură face din panourile Jinko Solar o opțiune robustă pentru orice climă. Această durabilitate asigură o lungă durată de viață a sistemului, minimizând necesitatea intervențiilor de întreținere sau înlocuire.
 • Cost-Eficiență Notabilă: Având în vedere economiile semnificative la facturile de energie și posibilele stimulente fiscale sau subvenții guvernamentale, panourile Jinko Solar reprezintă o soluție economică extrem de atractivă. Aceste avantaje financiare îmbunătățesc semnificativ rentabilitatea pe termen lung a instalației solare.
 • Impact Ecologic Redus: Alegerea panourilor fotovoltaice Jinko Solar subliniază un angajament față de protecția mediului și reducerea emisiilor de carbon. Prin generarea de energie curată, utilizatorii contribuie activ la lupta împotriva schimbărilor climatice și promovează un stil de viață sustenabil.

Servicii Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

 • Sisteme montaj panouri fotovoltaice: Înțelegând că fiecare proiect este unic, Rufy Roof Engineering oferă soluții de montaj personalizate pentru panourile fotovoltaice Jinko Solar. Aceste soluții sunt concepute pentru a maximiza eficiența sistemului fotovoltaic, indiferent de complexitatea sau specificul locației de instalare.
 • Implementare "la Cheie" de Sisteme Fotovoltaice: Rufy Roof Engineering pune la dispoziție servicii complete "la cheie" pentru instalarea sistemelor fotovoltaice. Acest pachet integrat include proiectarea sistemului, montajul, și punerea în funcțiune, asigurându-se că fiecare etapă a proiectului este executată cu precizie și profesionalism.

Prin combinarea tehnologiei avansate a panourilor fotovoltaice Jinko Solar cu expertiza și serviciile comprehensive oferite de Rufy Roof Engineering, clienții beneficiază de soluții de top pentru necesitățile lor de energie regenerabilă. Această colaborare nu numai că garantează accesul la unele dintre cele mai performante panouri solare disponibile pe piață, dar asigură și o implementare fără probleme, de la concept până la conexiunea finală la rețea.

Panourile fotovoltaice Jinko Solar, în sinergie cu expertiza și serviciile integrate oferite de Rufy Roof Engineering, reprezintă soluția ideală pentru oricine caută să investească în energia regenerabilă. Această combinație între performanță de top, durabilitate, eficiență cost și responsabilitate ecologică face din sistemul fotovoltaic nu doar o alegere inteligentă din punct de vedere financiar, ci și un pas important în direcția unui viitor sustenabil. Împreună, Jinko Solar și Rufy Roof Engineering deschid calea către o lume în care energia curată este accesibilă și eficientă pentru toți.


Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!