Panouri fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W

Brand:
Panouri Fotovoltaice Sunergy
Panouri fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W

Panourile fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W sunt modele mono-cristaline de înaltă performanță, care sunt construite pentru a produce o cantitate mare de energie electrică. Acestea sunt fabricate utilizând celule solare de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a maximiza eficiența conversiei de energie solară în energie electrică.

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W

Panourile fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W sunt modele mono-cristaline de înaltă performanță, care sunt construite pentru a produce o cantitate mare de energie electrică. Acestea sunt fabricate utilizând celule solare de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a maximiza eficiența conversiei de energie solară în energie electrică.

Avantaje panouri fotovoltaice Sunergy

MBB Modul semicelulă de înaltă eficiență

 • Putere mare de ieșire
 • Generare mai bună de energie în umbră
 • Capacitate puternică anti-punctul fierbinte
 • Tensiune sistem 1500V
 • Cadru super puternic
 • Capacitate puternică de încărcare mecanică
Tip de montaj
 • Comercial/Industrial
 • Acoperisuri/terase
 • Parcuri la sol/centrale fotovoltaice
Date tehnice

Gama de putere

405-420W

Garanție de putere (ani)

25

Tip de celule solare

Monocristalin 166x83mm

Celule solare

132 (6x22)

Dimensiuni

1924x1038x35mm

Greutate

22.5 kg

Panouri fotovoltaice
Sistem complet și certificare de produs
 • IEC61215(2016), IEC61730(2016)
 • ISO9001:2015: Sistem de management al calității
 • ISO14001:2015: Sistem de management al mediului
 • ISO45001:2018 Sisteme de management al sănătății și securității în muncă
Sunergy - panouri fotovoltaice Tier 1 - Generalitati

Panouri fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W

Panourile fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W sunt modele mono-cristaline de înaltă performanță, care sunt construite pentru a produce o cantitate mare de energie electrică. Acestea sunt fabricate utilizând celule solare de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a maximiza eficiența conversiei de energie solară în energie electrică.

Caracteristicile tehnice ale panourilor fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W includ:

Eficiența ridicată: aceste panouri au o eficiență cuprinsă între 20,4% și 21,1%, ceea ce înseamnă că acestea pot converti o proporție mare din energia solară primită în energie electrică utilizabilă.

Toleranță pozitivă la putere: panourile fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W au o toleranță pozitivă la putere cuprinsă între 0% și 3%, ceea ce înseamnă că acestea pot produce o putere efectivă mai mare decât puterea nominală specificată.

Durabilitate: aceste panouri sunt construite pentru a rezista la condiții meteorologice extreme, cum ar fi ploi abundente, furtuni, vânt puternic sau căldură excesivă.

Garanție îndelungată: panourile fotovoltaice 420W SUNERGY SUN 66M-H6 405-420W sunt garantate pentru o perioadă de până la 25 de ani, ceea ce înseamnă că vei beneficia de producție de energie electrică timp îndelungat.

Clase de putere (Wp max)

, , ,

Tip montaj

, ,

Dimensiuni

Garantie

Tip panou:

Greutate

Panouri fotovoltaice Sunergy

Sunergy este un producător consacrat de module solare, cu o prezență de peste un deceniu în industrie. În calitate de jucător experimentat pe piața de energie solară, Sunergy oferă o gamă diversă de produse și servicii. Iată o descriere a panourilor fotovoltaice Sunergy și a caracteristicilor acestora:

 1. Experiență consolidată: Cu o experiență de peste 10 ani în producție și controlul calității din 2008, Sunergy a devenit un nume de încredere în domeniul energiei solare.
 2. Capacitate de producție impresionantă: Sunergy dispune de o capacitate de producție de 3GW, ceea ce le permite să răspundă cerințelor mari de pe piața globală.
 3. Servicii integrate: Pe lângă producerea de module solare, Sunergy oferă și servicii tehnice pentru centralele solare (conectate la rețea și autonome), incluzând design tehnic, instalare și întreținere pentru clienții din întreaga lume.
 4. Prezență globală: Beneficiind de echipamente de producție avansate în diferite țări, Sunergy a devenit tot mai competitivă, în special pe piețele din SUA și UE, cu module solare produse la nivel mondial.

Tipuri de panouri fotovoltaice oferite de Sunergy:

 • MBB Half-cell Modules: Aceste module folosesc tehnologia MBB (Multi Busbar), care îmbunătățește eficiența modulelor și reduce pierderile. Utilizând designul cu jumătate de celulă, aceste module reduc pierderile interne și îmbunătățesc performanța în condiții de umbră parțială.
 • Mono Modules: Modulele monocristaline de la Sunergy sunt cunoscute pentru eficiența lor ridicată. Ele folosesc celule solare monocristaline care oferă o eficiență mai mare comparativ cu variantele policristaline.
 • Poly Modules: Deși în general au o eficiență mai mică decât modulele monocristaline, modulele policristaline de la Sunergy sunt încă o alegere populară datorită costului lor relativ mai scăzut și a fiabilității lor.

Avantaje Panouri Fotovoltaice Sunergy

Panourile fotovoltaice Sunergy sunt recunoscute pentru calitatea și eficiența lor în domeniul energiei regenerabile. Iată câteva dintre avantajele cheie care le diferențiază pe piață:

 • Eficiență Optimă: Panourile Sunergy sunt proiectate pentru a oferi o eficiență ridicată în conversia luminii solare în electricitate, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot genera mai multă energie per unitatea de suprafață comparativ cu alte mărci. Această eficiență îmbunătățită este rezultatul direct al tehnologiilor avansate de fabricație și al materialelor de înaltă calitate utilizate, care permit panourilor să capteze un spectru mai larg de radiație solară.
 • Durabilitate și Rezistență: Construite pentru a rezista în condiții meteo extreme, panourile Sunergy sunt testate intens pentru a asigura durabilitatea lor îndelungată. Acestea pot suporta sarcini mari de zăpadă, vânturi puternice și sunt rezistente la coroziune și la efectele degradante ale radiațiilor UV. Astfel, investiția în panourile Sunergy este protejată pe termen lung, acestea menținându-și performanța în ciuda expunerii la condiții externe nefavorabile.
 • Tehnologie Avansată: Incorporând tehnologii de ultimă oră precum celulele PERC (Passivated Emitter Rear Contact) și designurile half-cell, panourile Sunergy maximizează captarea energiei solare și reduc pierderile interne de energie. Aceasta înseamnă o eficiență sporită și o producție de energie mai consistentă, chiar și în zilele parțial înnorate sau în timpul orelele cu radiație solară scăzută.
 • Soluții Ecologice Sustenabile: Sunergy se angajează să ofere soluții de energie solară care sunt nu doar eficiente din punct de vedere energetic, ci și prietenoase cu mediul. Panourile sunt produse folosind procese care minimizează impactul asupra mediului, iar compania se străduiește să folosească materiale reciclabile ori de câte ori este posibil. Acest angajament față de sustenabilitate face din Sunergy o alegere excelentă pentru cei care doresc să contribuie la un viitor mai verde.
 • Flexibilitate în Aplicații: Datorită gamei variate de produse, panourile Sunergy pot fi utilizate într-o multitudine de aplicații, de la instalații rezidențiale la proiecte comerciale și industriale de mari dimensiuni. Sistemele sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat, indiferent de complexitatea sau specificitățile locației, oferind soluții personalizabile care să îndeplinească cerințele precise ale fiecărui client.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarcă în industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii și produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrată este concepută pentru a facilita accesul clienților la energia solară, îmbinând expertiza tehnică cu soluții inovatoare de montaj.

Proiectare și Instalare Parcuri Fotovoltaice la Sol

La Rufy Roof Engineering, abordăm proiectarea și instalarea parcurilor fotovoltaice la sol cu o precizie tehnică avansată și o perspectivă inovatoare. Procesul nostru începe cu o evaluare detaliată a terenului, urmată de realizarea unor studii de fezabilitate care iau în calcul variabilele critice ale site-ului. Designul sistemului este optimizat pentru a maximiza captarea energiei solare, beneficiind de orientare strategică și înclinare calculată pentru eficiență maximă. Tehnologia de ultimă oră și software-urile de proiectare ne permit să simulăm performanța sistemului înainte de instalare, asigurându-ne că fiecare parc fotovoltaic își atinge potențialul maxim de producție. Instalarea este executată de tehnicieni calificați, cu o atenție deosebită pentru calitatea executării și conformitatea cu standardele de siguranță și eficiență.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice la Sol

Producem sisteme de montaj pentru panourile fotovoltaice la sol, concepute pentru a oferi stabilitate și durabilitate îndelungată chiar și în cele mai provocatoare condiții meteorologice. Materialele selectate pentru producție sunt tratate pentru rezistență maximă la coroziune și uzură. Designul modular al sistemelor noastre facilitează o instalare rapidă și minimă din punct de vedere al efortului, compatibilă cu o varietate de tipuri și dimensiuni de panouri fotovoltaice. Această versatilitate asigură că putem oferi soluții de montaj personalizate, care să corespundă specificațiilor exacte ale fiecărui proiect și să optimizeze randamentul sistemului solar.

Producție Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice pe Acoperiș

Sistemele de montaj pentru panourile fotovoltaice pe acoperiș produse de Rufy Roof Engineering sunt rezultatul unei experiențe extinse și a unei cunoașteri aprofundate a nevoilor pieței. Fiecare sistem este proiectat pentru a se integra perfect cu diferite tipuri de acoperișuri, asigurând o instalare sigură și fără impact negativ asupra integrității structurale. Designul nostru inovator permite o montare ușoară, reducând timpul de instalare și costurile aferente. Pe lângă aspectele practice, acordăm o atenție specială esteticii, asigurând că sistemele de montaj complementează designul acoperișului și nu încalcă armonia vizuală a clădirii.

Accesorii Panouri Fotovoltaice

Oferim o gamă largă de accesorii esențiale pentru orice sistem fotovoltaic, de la conectori și cabluri la întrerupătoare de circuit și soluții de monitorizare. Fiecare produs din oferta noastră este selectat pe baza performanței, fiabilității și compatibilității cu diferite sisteme fotovoltaice. Scopul nostru este de a asigura că clienții au acces la toate componentele necesare pentru o instalare eficientă și pentru optimizarea performanței sistemului lor. Consultanța noastră tehnică ajută clienții să aleagă cele mai potrivite accesorii pentru proiectele lor, garantând funcționarea optimă și siguranța sistemului fotovoltaic.

Pachet Panouri Fotovoltaice cu Structură de Montaj Inclusă

Ne străduim să simplificăm procesul de achiziție și instalare pentru clienții noștri prin oferirea de pachete complete de panouri fotovoltaice, care includ structura de montaj necesară. Aceste pachete sunt concepute pentru a elimina orice incertitudine în selecția și compatibilitatea componentelor, oferind o soluție eficientă și integrată „plug-and-play”. Avantajul major al acestor pachete constă în garantarea unei compatibilități totale între panourile fotovoltaice și sistemul de montaj, optimizând astfel performanța generală a instalației. Fiecare kit este adaptat pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților, indiferent dacă proiectul este destinat unei locuințe, unei afaceri sau unui parc fotovoltaic la sol de amploare. Prin această abordare, ne asigurăm că instalarea sistemului fotovoltaic este cât mai simplă și eficientă posibil, reducând timpul necesar de instalare și maximizând eficiența energetică. Aceste pachete oferă nu doar o valoare adăugată semnificativă prin simplificarea procesului de instalare, dar și prin asigurarea durabilității și a performanței pe termen lung, elemente esențiale pentru succesul oricărui proiect de energie solară.

Doriți mai multe informații?

Completați adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de prețuri orientative, documente și prezentări în format pdf. Aflați totul despre serviciile noastre într-un singur clic!