Panouri Fotovoltaice Bifaciale 370W, Eco Delta, ECO-355-375M-60EHC-DGDF

Brand:
Panouri Fotovoltaice Eco Delta
Panouri Fotovoltaice Bifaciale 370W, Eco Delta, ECO-355-375M-60EHC-DGDF

Panourile Fotovoltaice Bifaciale 370W de la Eco Delta, modelul ECO-355-375M-60EHC-DGDF, reprezint─â o solu╚Ťie inovatoare ├«n domeniul energiei regenerabile. Aceste panouri sunt proiectate s─â captureze lumina solar─â de pe ambele fe╚Ťe, cresc├ónd astfel eficien╚Ťa ╚Öi produc╚Ťia de energie. Fabricate cu tehnologie de v├órf, acestea ofer─â o durabilitate ├«ndelungat─â ╚Öi performan╚Ť─â optim─â ├«n convertirea energiei solare ├«n electricitate.

Dimensiune: 1755x1038x30 mm
Greutate : 22 kg

Va oferim:
 • Producator sisteme montaj panouri fotovoltaice
 • Solutii personalizate pentru fiecare client
 • Livrare rapida oriunde in Romania
 • Proiectam, producem si montam parcuri panouri fotovoltaice
 • Consultanta montaj panouri fotovolitace
Trimite produsul:
Panouri Fotovoltaice Bifaciale 370W, Eco Delta, ECO-355-375M-60EHC-DGDF

Panourile Fotovoltaice Bifaciale 370W de la Eco Delta, modelul ECO-355-375M-60EHC-DGDF, reprezint─â o solu╚Ťie inovatoare ├«n domeniul energiei regenerabile. Aceste panouri sunt proiectate s─â captureze lumina solar─â de pe ambele fe╚Ťe, cresc├ónd astfel eficien╚Ťa ╚Öi produc╚Ťia de energie. Fabricate cu tehnologie de v├órf, acestea ofer─â o durabilitate ├«ndelungat─â ╚Öi performan╚Ť─â optim─â ├«n convertirea energiei solare ├«n electricitate.

Dimensiune: 1755x1038x30 mm
Greutate : 22 kg

Panourile Fotovoltaice Bifaciale 370W de la Eco Delta, sub modelul ECO-355-375M-60EHC-DGDF, constituie o avanpremier─â a tehnologiei fotovoltaice, oferind o solu╚Ťie eficient─â ╚Öi durabil─â pentru producerea energiei regenerabile. Aceste panouri sunt concepute s─â maximizeze captarea energiei solare prin utilizarea ambelor fe╚Ťe ale modulului, o caracteristic─â care le distinge de panourile fotovoltaice tradi╚Ťionale, monocelulare.

Cea mai noua tehnologie utilizata pentru panourile fotovoltaice, panouri bifaciale.

Nu se blocheaza la umbrire cu procentaj mare.

Introducere panouri bifaciale de ├«nalt─â eficien╚Ť─â ECO DELTA

Avantajele panourilor bifaciale Eco Delta

Câștig Energetic Suplimentar

Prin captarea luminii solare at├ót pe fa╚Ť─â, c├ót ╚Öi pe spate, panourile ofer─â un c├ó╚Ötig energetic de p├ón─â la 25%, dep─â╚Öind performan╚Ťa panourilor solare tradi╚Ťionale. Aceasta ├«nseamn─â o eficien╚Ť─â sporit─â ╚Öi mai mult─â energie generat─â pe parcursul zilei.

Performan╚Ť─â Excep╚Ťional─â la Lumin─â Slab─â

Proiectate pentru a excela ├«n condi╚Ťii de lumin─â redus─â, aceste panouri asigur─â o generare constant─â de energie chiar ╚Öi ├«n zilele noroase sau ├«n timpul orelor de diminea╚Ť─â ╚Öi sear─â, c├ónd soarele nu este la apogeu.

Rezisten╚Ť─â ├Ämbun─ât─â╚Ťit─â la Umbrire:

Spre deosebire de panourile tradi╚Ťionale care pot suferi sc─âderi semnificative de performan╚Ť─â ├«n prezen╚Ťa umbrelor, panourile bifaciale men╚Ťin o eficien╚Ť─â ridicat─â chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii de umbrire par╚Ťial─â, asigur├ónd o produc╚Ťie de energie constant─â.

Compatibilitate cu Folia din Spate Transparent─â

Dotate cu o folie din spate ce permite o transmisie ultra-├«nalt─â a luminii, aceste panouri maximizeaz─â captarea energiei solare, sporind astfel eficien╚Ťa general─â a sistemului.

Performan╚Ť─â Excelent─â Anti-PID:

Construc╚Ťia avansat─â a panourilor reduce semnificativ riscul de degradare indus─â de poten╚Ťial (PID), asigur├ónd o durabilitate ╚Öi o fiabilitate ├«mbun─ât─â╚Ťite pe termen lung.

Fabricate cu celule solare monocristaline de ├«nalt─â calitate, aceste panouri bifaciale au capacitatea de a produce p├ón─â la 370W, un randament superior fa╚Ť─â de panourile standard. Eficien╚Ťa ├«mbun─ât─â╚Ťit─â este rezultatul direct al tehnologiei bifaciale, care permite panourilor s─â absoarb─â lumina nu doar din partea frontal─â, ci ╚Öi din cea din spate, capt├ónd astfel radia╚Ťia solar─â reflectat─â de suprafa╚Ťa de montaj sau de mediul ├«nconjur─âtor.

Modelul ECO-355-375M-60EHC-DGDF este echipat cu 60 de celule solare, configurate pentru a oferi o performan╚Ť─â optim─â ├«ntr-o varietate de condi╚Ťii de iluminare. Acest aspect este crucial, deoarece panourile bifaciale sunt capabile s─â genereze energie chiar ╚Öi ├«n zilele cu lumin─â difuz─â sau ├«n condi╚Ťii meteorologice nefavorabile, spre deosebire de panourile conven╚Ťionale care sunt limitate la condi╚Ťii ideale de soare direct.

├Än concluzie, panourile Fotovoltaice Bifaciale 370W de la Eco Delta reprezint─â o investi╚Ťie inteligent─â ├«n viitorul energiei verzi. Prin combinarea tehnologiei avansate cu un design durabil ╚Öi eficient, aceste panouri ofer─â o solu╚Ťie de top pentru oricine ├«╚Öi dore╚Öte s─â contribuie la un mediu mai curat ╚Öi s─â reduc─â dependen╚Ťa de combustibilii fosili.

Panouri Fotovoltaice Eco Delta: Solu╚Ťii Sustenabile pentru Energie Verde

Eco Delta aduce pe pia╚Ť─â panouri fotovoltaice de ├«nalt─â calitate, recunoscute pentru angajamentul lor fa╚Ť─â de sustenabilitate ╚Öi performan╚Ťa energetic─â remarcabil─â. Aceste panouri reprezint─â o op╚Ťiune viabil─â pentru cei care doresc s─â ├«╚Öi reduc─â amprenta de carbon ╚Öi s─â treac─â la o surs─â de energie mai curat─â ╚Öi mai prietenoas─â cu mediul ├«nconjur─âtor.

De Ce Eco Delta?

Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt proiectate și fabricate cu cele mai recente tehnologii pentru a oferi o serie de avantaje semnificative:

ԜǴŞĆ Eficien╚Ť─â Energetic─â: Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt concepute pentru a maximiza captarea energiei solare ╚Öi a transforma aceast─â energie ├«n electricitate cu o eficien╚Ť─â remarcabil─â. Aceasta ├«nseamn─â c─â ve╚Ťi ob╚Ťine mai mult─â energie verde pentru a alimenta casa sau afacerea dvs.

­čî▒ Angajament pentru Sustenabilitate: Eco Delta este dedicat protej─ârii mediului ├«nconjur─âtor ╚Öi reducerea emisiilor de gaze cu efect de ser─â. Panourile lor fotovoltaice sunt fabricate cu materiale durabile ╚Öi tehnologii curate, contribuind la combaterea schimb─ârilor climatice ╚Öi la promovarea unui viitor mai sustenabil.

­čöž Fiabilitate ╚Öi Durabilitate: Panourile fotovoltaice Eco Delta sunt construite pentru a rezista la condi╚Ťii meteorologice extreme ╚Öi la trecerea timpului. Cu o durat─â de via╚Ť─â lung─â ╚Öi o rezisten╚Ť─â ridicat─â la deteriorare, aceste panouri ofer─â o solu╚Ťie de energie verde pe termen lung.

Parteneriatul cu Rufy Roof Engineering

Colaborarea dintre Rufy Roof Engineering ╚Öi Eco Delta aduce ├«mpreun─â expertiza tehnic─â ╚Öi inova╚Ťia pentru a oferi clien╚Ťilor solu╚Ťii personalizate ╚Öi de ├«ncredere pentru energie verde:

­čĆŚ´ŞĆ Solu╚Ťii Personalizate: Echipa noastr─â de exper╚Ťi lucreaz─â ├«ndeaproape cu clien╚Ťii pentru a proiecta ╚Öi implementa sisteme fotovoltaice adaptate nevoilor specifice ale fiec─ârui proiect.

­čŤá´ŞĆ Suport Tehnic ╚Öi Mentenan╚Ť─â: Oferim servicii complete de suport tehnic ╚Öi mentenan╚Ť─â pentru a asigura func╚Ťionarea optim─â a sistemelor fotovoltaice pe toat─â durata lor de via╚Ť─â.

Prin integrarea panourilor fotovoltaice Eco Delta ├«n oferta noastr─â, Rufy Roof Engineering continu─â s─â ├«╚Öi consolideze angajamentul fa╚Ť─â de promovarea solu╚Ťiilor de energie regenerabil─â eficiente ╚Öi sustenabile, contribuind la construirea unui viitor mai verde ╚Öi mai curat pentru to╚Ťi.

Avantajele Tehnologice Ale Panourilor Fotovoltaice Eco Delta

 • Eficien╚Ť─â Energetic─â Superioar─â: Panourile fotovoltaice Eco Delta stabilesc un nou etalon ├«n materie de eficien╚Ť─â energetic─â ├«n domeniul energiilor regenerabile. Beneficiind de tehnologie de avangard─â, similar─â cu mono-PERC utilizat─â de Longi, aceste panouri sunt proiectate s─â maximizeze captarea ╚Öi conversia luminii solare ├«n energie electric─â. Acest avans tehnologic se traduce printr-o rat─â de conversie impresionant de ├«nalt─â, pozi╚Ťion├ónd Eco Delta ├«n r├óndul celor mai performante solu╚Ťii fotovoltaice de pe pia╚Ť─â. Eficien╚Ťa sporit─â este esen╚Ťial─â pentru loca╚Ťiile cu spa╚Ťiu limitat, asigur├ónd c─â fiecare metru p─âtrat disponibil este exploatat la maximum, ceea ce duce la sc─âderea costurilor energetice ╚Öi minimizarea amprentei ecologice.
 • Durabilitate Extins─â: Eco Delta nu face compromisuri ├«n ceea ce prive╚Öte durabilitatea panourilor sale fotovoltaice. Fabricate pentru a rezista condi╚Ťiilor meteorologice extreme, panourile Eco Delta demonstreaz─â un angajament puternic fa╚Ť─â de calitate ╚Öi fiabilitate pe termen lung. Utilizarea materialelor de ├«nalt─â calitate ╚Öi a tehnologiilor de produc╚Ťie avansate confer─â o rezisten╚Ť─â superior─â la deterior─âri ╚Öi efectele adverse ale mediului, cum ar fi coroziunea sau degradarea UV. Aceasta ├«nseamn─â c─â panourile Eco Delta men╚Ťin performan╚Ťe optime pentru perioade extinse, maximiz├ónd astfel valoarea investi╚Ťiei ini╚Ťiale.
 • Impact Ecologic Redus: Aleg├ónd panourile fotovoltaice Eco Delta, clien╚Ťii contribuie activ la protec╚Ťia mediului. Utilizarea energiei solare, o resurs─â regenerabil─â ╚Öi inepuizabil─â, reduce dependen╚Ťa de combustibilii fosili ╚Öi, implicit, emisiile de gaze cu efect de ser─â. Eco Delta promoveaz─â practici de produc╚Ťie sustenabile, minimiz├ónd impactul ecologic al opera╚Ťiunilor sale. Astfel, clien╚Ťii nu doar c─â beneficiaz─â de o surs─â de energie curat─â ╚Öi eficient─â, dar particip─â ╚Öi la eforturile globale de a construi un viitor mai sustenabil.

Serviciile Complementare Oferite de Rufy Roof Engineering

Rufy Roof Engineering se remarc─â ├«n industria energiei solare prin oferirea unui portofoliu complet de servicii ╚Öi produse dedicate sistemelor fotovoltaice. Abordarea lor integrat─â este conceput─â pentru a facilita accesul clien╚Ťilor la energia solar─â, ├«mbin├ónd expertiza tehnic─â cu solu╚Ťii inovatoare de montaj.

 • Proiectare ╚Öi Instalare Personalizate: Rufy Roof ├«╚Öi valorific─â expertiza pentru a oferi solu╚Ťii personalizate care s─â se potriveasc─â perfect cu panourile fotovoltaice Eco Delta. Fiecare proiect este analizat minu╚Ťios, garant├ónd c─â solu╚Ťiile propuse sunt optimizate pentru caracteristicile specifice ale fiec─ârei loca╚Ťii. Aceasta asigur─â maximizarea eficien╚Ťei sistemului fotovoltaic, indiferent de provoc─ârile geografice sau orientarea specific─â.
 • Servicii Complete ÔÇ×La CheieÔÇŁ: Rufy Roof gestioneaz─â ├«ntregul ciclu de via╚Ť─â al proiectului fotovoltaic, de la consultan╚Ťie ╚Öi proiectare p├ón─â la instalare ╚Öi ├«ntre╚Ťinere. Oferind un serviciu integrat ÔÇ×la cheieÔÇŁ, Rufy Roof simplific─â procesul de adoptare a energiei solare pentru clien╚Ťi, asigur├ónd o tranzi╚Ťie eficient─â ╚Öi lipsit─â de complica╚Ťii c─âtre energia verde.
 • Produc╚Ťie de Sisteme de Montaj Panouri Fotovoltaice: ├Än calitate de produc─âtor de sisteme de montaj, Rufy Roof ofer─â solu╚Ťii robuste ╚Öi adaptabile pentru instalarea panourilor fotovoltaice at├ót pe acoperi╚Öuri, c├ót ╚Öi ├«n loca╚Ťii la sol. Aceast─â capacitate asigur─â c─â fiecare sistem este perfect aliniat cu specifica╚Ťiile proiectului, oferind o integrare armonioas─â ╚Öi o durabilitate ├«mbun─ât─â╚Ťit─â a ├«ntregii instala╚Ťii solare. Prin folosirea structurilor de montaj special concepute, Rufy Roof garanteaz─â o implementare f─âr─â probleme ╚Öi o eficien╚Ť─â maxim─â a sistemelor fotovoltaice Eco Delta.
 • Pachete Fotovoltaice cu Structura de Montaj Inclus─â: Pentru a simplifica ╚Öi mai mult procesul de achizi╚Ťie pentru clien╚Ťi, Rufy Roof ofer─â pachete complete care includ at├ót panourile fotovoltaice Eco Delta, c├ót ╚Öi structurile de montaj necesare. Aceast─â abordare integrat─â asigur─â compatibilitate total─â ╚Öi performan╚Ťe optimizate ale sistemului, elimin├ónd orice incertitudine sau complicatii legate de selec╚Ťia componentelor individuale. Prin urmare, clien╚Ťii beneficiaz─â de o solu╚Ťie eficient─â "plug-and-play", gata de instalare.
 • Sistem de Prindere Panouri Fotovoltaice de la K2 Systems: Colaborarea cu K2 Systems permite Rufy Roof s─â ofere clien╚Ťilor s─âi acces la unele dintre cele mai avansate ╚Öi de ├«ncredere solu╚Ťii de prindere disponibile pe pia╚Ť─â. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a oferi flexibilitate maxim─â ╚Öi sunt compatibile cu o varietate larg─â de tipuri de acoperi╚Öuri ╚Öi configura╚Ťii la sol. Rezultatul este o instalare rapid─â, sigur─â ╚Öi adaptabil─â la nevoile specifice ale fiec─ârui proiect. Prin furnizarea acestor solu╚Ťii inovatoare, Rufy Roof asigur─â c─â fiecare instalare este optimizat─â pentru durabilitate ╚Öi performan╚Ť─â de lung─â durat─â.

Integrarea panourilor fotovoltaice Eco Delta cu expertiza tehnic─â ╚Öi solu╚Ťiile complete oferite de Rufy Roof reprezint─â combina╚Ťia ideal─â pentru oricine caut─â s─â fac─â tranzi╚Ťia c─âtre o surs─â de energie mai verde ╚Öi eficient─â. Avantajele tehnologice ale panourilor Eco Delta, al─âturi de serviciile personalizate ╚Öi solu╚Ťiile de montaj de ├«nalt─â calitate oferite de Rufy Roof, asigur─â clien╚Ťilor o experien╚Ť─â f─âr─â griji ╚Öi un sistem fotovoltaic de ├«nalt─â performan╚Ť─â. Acest parteneriat nu numai c─â faciliteaz─â accesul la energie regenerabil─â, dar contribuie ╚Öi la eforturile globale de sustenabilitate, oferind o solu╚Ťie durabil─â ╚Öi eficient─â pentru nevoile energetice actuale ╚Öi viitoare.

Produse Asociate

Dori╚Ťi mai multe informa╚Ťii?

Completa╚Ťi adresa dvs. de email pentru acces instant la liste de pre╚Ťuri orientative, documente ╚Öi prezent─âri ├«n format pdf. Afla╚Ťi totul despre serviciile noastre ├«ntr-un singur clic!